teşekkür ederim canım ertesi günde yemeyince kilo verimi devam ediyor ama yersen geri alıyorsun gerçekten
evet yapabilirim o zaman yarın kilo bildirim yapılacaksa yarın akşam listeyi yaparım
resim super resimli gunluk fikri topigimize renk katti devami gelir insallah:)
kızlar sabahtan giremiyorum o yüzden akşamdan yazayım
55,900 maalesef veremedim bu hafta
günaydın kızlar bugün dışarıda olacağım yine onun için liste veremiyorum sadece sabah 2 kaşık yoğurda,4 kaşık yulaf ezmesi yedim yine sonrasını bilemiyorum.
kilo bildirimim ise;
13,02,2014 80,500
21,02,2014 80
Tamam canim saol,o zaman kilo bildirimi yapanlari listeye ekleyebilirsin...gecen.haftadan buyana kilo verenlerin kilolarini diger listeden bakarak girebilirsin 13 subat sayfasinda soylemistim zaten
Bende bildirimimi yapayim gecen hafta 64 bugun ise 63.8 yani 200 gr vermisim sadee bu hafta...
...........................7 şubat.........14 şubat.......21 şubat
seLis..........................................64..............63.8..............200 gr vermiş
mehay....................64.4...............64..............
nazlibahar................67.5.............67.3..............
ayse1.....................81.2.............80.5..............80..............500 gr vermiş
n_o_d.....................68.5.............67.9..............
BLUEmoon2009..............................75..............
babyforwe...................................70.4..............67.9..............2500 gr vermiş
aykaar......................66...............64.6..............
canfunerda...................................55.9..............55.9..............kilosunu koruyor
bu haftanın 1. benim bakalım gelecek haftanın 1. si kim olacak :87:
Kızlar bende varım benide alın aranıza şuan 71.5 kiloyum 2 aylık bebeğim var yeni doğum yaptımama acil bu kilolardan kurtulmam lazım hiç bişeyin içine giremiyorum yeni bişeylerde almak istemiyorum bu kadar kiloyla.hedefim 55 tam 16 kilo fazlam var hadi hayırlısı bakalım.
babyforwer seni tebrik ediyorum darısı benim başıma :) inşallah önümüzdeki hafta daha fazla veririm.
selam canim bu cok normal bi durum dogum yapali henuz 2 ay olmus benimkide 8 aylik eger emziriyosan onceligin sut olmali emzirdikcede zaten kilolar kendiliginden gidecektir kilo vermek icin acele etme 3 4 aya vucut toparlaniyoKızlar bende varım benide alın aranıza şuan 71.5 kiloyum 2 aylık bebeğim var yeni doğum yaptımama acil bu kilolardan kurtulmam lazım hiç bişeyin içine giremiyorum yeni bişeylerde almak istemiyorum bu kadar kiloyla.hedefim 55 tam 16 kilo fazlam var hadi hayırlısı bakalım.
seLis..........................................64..............63.8..............200 gr vermiş
ayse1.....................81.2.............80.5..............80..............500 gr vermiş
babyforwe...................................70.4..............67.9..............2500 gr vermiş
canfunerda...................................55.9..............55.9..............kilosunu koruyor
Ellerine saglik canimcim
Kızlar bende varım benide alın aranıza şuan 71.5 kiloyum 2 aylık bebeğim var yeni doğum yaptımama acil bu kilolardan kurtulmam lazım hiç bişeyin içine giremiyorum yeni bişeylerde almak istemiyorum bu kadar kiloyla.hedefim 55 tam 16 kilo fazlam var hadi hayırlısı bakalım.
Canim nerekerdesin sen?hic yazmiyorsunda diyet nasil gidiyor?bu arada dün 100 mekik çektim
bugünde 100 mekik çektim
aksatmadan hergün çekicem inşallah
bir de kondisyon bis. başlayabilsem
Canim nerekerdesin sen?hic yazmiyorsunda diyet nasil gidiyor?
Canim nerekerdesin sen?hic yazmiyorsunda diyet nasil gidiyor?
babyforwe tebrik ederim maşallah ya darısı başımıza ...
sabah pide haşlanmış yumurta zeytin peynir
ara yeşil çay ,nescafe ,bitter çik.
akşam salata çorba yicem
dün akşam yemek de yedim biraz ya
Ellerine saglik canimcim)
İki aylik bebegin varsa normal canim verirsin uzulme bu arada emzirmiyormusun?ha bu arada hosgeldin)
Mehaycım oğlumdan istediğim zaman giremiyorum laptop u açınca hemen geliyo bişi yaptırmıyo ondan anca uyuduğunda girebiliyorum ozamanda işim oluyo(((
ya diyet hiç istediğim gibi gitmiyo 13 kiloyu çat diye veren ben şu 4 kiloyu veremedim bi türlü bi de üstüne 2 kilo daha aldım oldumu sana 6 kilo ,mutsuzum ya niye böyle oldum ben ama 3 gündür mekik çekiyorum bırakmıcam ,regl bitince de kond. bisikletine başlıcam inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?