• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

arkadaslar kilo bildirimini 12 den once yapin demistim 1-2 kisi disinda kimse yapmadi o yuzden artik haftalik liste yapmaktan vazgectim...Bildirim yapmak isteyen yine cumadan cumaya yapabilir tabi:34::34:

yogurt yag yakimina baya faydalimis umarim hep boyle gider cnm tebrikler:46::46::46:
haftanin birinciside sensin sanirim:65::65:

mrb bende 75 kiloyum boyum 172. 73 e düşmüştüm ama 1 haftadır bel rahatsızlıgım nedeniyle yatıyorum. bugun yeniden başladım dikkat etmeye.,inş başarırım.. bundan sonra bende kilo bildirimi yapmak istiyorum..

yogurt yag yakimina baya faydalimis umarim hep boyle gider cnm tebrikler:46::46::46:
haftanin birinciside sensin sanirim:65::65:

teşekkür ederim inş devam eder de pek sanmıyorum ilk haftadan sonra hep az veiyorum ama dikkat edeceğim 14 martta 65 olacağım
tabi bu hepnizin sayesinde oldu birlikten kuvvet doğdu:16:

bu benim öğle menüm örnek olsun çok tatlı

1 yk mayonez
bol yoğurt
tuz
kırmızı lahana dan oluşan salatam veee

80 gr lık kutuda ton balık :16:
$2014-02-20-1317.jpg

Son düzenleme:
mrb bende 75 kiloyum boyum 172. 73 e düşmüştüm ama 1 haftadır bel rahatsızlıgım nedeniyle yatıyorum. bugun yeniden başladım dikkat etmeye.,inş başarırım.. bundan sonra bende kilo bildirimi yapmak istiyorum..

hoşgeldin geçmiş olsun burda zayıflamak çook güzel:9:

teşekkür ederim inş devam eder de pek sanmıyorum ilk haftadan sonra hep az veiyorum ama dikkat edeceğim 14 martta 65 olacağım
tabi bu hepnizin sayesinde oldu birlikten kuvvet doğdu:16:

bu benim öğle menüm örnek olsun çok tatlı

1 yk mayonez
bol yoğurt
tuz
kırmızı lahana dan oluşan salatam veee

80 gr lık kutuda ton balık :16:
Eki Görüntüle 986747

kiz o ne yanindaki yogurtlu ?dokunmasin sonra ikisi bir arada??bu arada ekmek yemiyormusun hiç?

bu arada sabah kahvaltım böğürtlenli activia

arada ise cafe crown içtim şekersizdi 2 kesme şeker attım

selam kızlar yeni bir gün yeni kararlarla oluşturacağım bugünkü listem;

sabah:2 kaşık yoğurda,4 kaşık yulaf ezmesi,1 portakal
öğlen:1 tabak sebze yemeği,1 dilim ekmek,yoğurt,salata
akşam:1 kepçe çorba,sebze yemeğim
gece:1 bardak süt

4 tahıl +3 süt+2 meyve

bir kaç gün böyle hafif uygulamak istiyorum,bakalım değişiklik olacak mı :)

birde bildirimler için sadece geçen hafta perşembe günü olacağını daha sonraki haftalarda yine cuma demiştiniz bence onda kimse kilo bildiriminde bulunmamış bende dahil...

arkadaşalr liste düzenleme konusunda yardımcı olabilirim eğer sizin için zor oluyorsa belirli bir gün olsun o gün içinde herkes yazabilsin akşam da liste yapalım mesala çoğaldık bu güzel bir işaret

Son düzenleme:
mehay....................64...............63.9..............100 gr vermis

nazlibahar................67.3.............????..............

ayse1.....................80.5.............????..............

n_o_d.....................67.9................????..............

BLUEmoon2009.........75..................???

babyforwe...............70.4...............67.9..............2.5 kilo vermis

aykaar.....................64.6...............?????...........

nursehulya................67.1...............

Evet arkadaslar herkezin bildirimini bekliyorum 12 den once....:16::16::16:

Kusura bakmayın arkadaşlar kilo bildiriminin bugün olduğunu bilmiyordum...Zaten regl olmuşum fazlam var eksiğim yok yani :50::50:

arkadaşlar dersaneden aradılar daha önce de görüşmüştüm matematik öğretmenliği için ücreti az gelmişti şimdi rehberlik öğretmeniği için ardılarbölümüm değil ama olsun
800 tl maaş haftada 4 gün yarı zamanlı 1 günü haftasonuymuş sanırım 5 yada 6 gibi çıkacağız tamda bilmiyorum yani 8e 9a kadar değil sanırım öyle anladım 3 aylığına ymış cazip geldi sanırım yarın ilk işime başlamak için adıma atacağım evde oturmak kadar kötü bir şey yokmuş onu anladım evlendiğim 2 yılda

bu arada yüksek lisanstan yeni mezun oldum yani geçen hafta ingilizce çalışıyorum :52:hayalim akademisyen olmak:52:

Back