62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

Kizlar bundan sonra uygulayacagim ve daha oncede severek uyguladigim dr. Ayca kaya listelerini sizlerlede paylastim ilk sayfada ...Göz atabilir isteyen

Sabah:2 dilim ekmek,2 kk peynir yedim çunku oglende sut ve yogurt tüketmiycem bugün...zeytin yoktu bunlari yedim sadece
simdide vazgecilmezim olan sade kahveyi içicem ,metabolizmanin hizlanmasi lazim, gerçi listede yok ama sekersiz içicem, sorun olacagini sanmam

merhaba
sabah 2 gözleme domates peynir çay
akşam ıspanak yemeği salata
ara yeşil çay ,türk kahvesi ,nescafe,elma
yatmadan önce yoğurt naneli,acı biberli

Ogle yemegimide yedim ben :) yalniz et izgara yoktu bir kucuk 80 gr ton baligi ve 2 dilim ekmek yedim ama sanirim bu haftada 3.5 kilo verdiren diyet listesi bana biraz fazla geldi sanirim.o yuzden yarin ayda 8 kilo diyet listesinden devam edicem sanirim . Her iki beslenme.listesini donusumlu olarak yapicam... :)

Son düzenleme:
Kahvalti:
2 dilim ekmek bi dilim suzme peynir bi dilim hindi salam ve domatesten olusan sAndvic
Cay

Ogle:
1 tabak pirasa
1 kase yogurt

Kahvaltidan sobrada lesli 2 mile yaptim.

herkese merhaba sabah 1 kupa neskafe hazırladım içtim 4 şeker vardı kahvaltım oydu

öğle yemeği olarak ise şimdi
yoğurt
nestle nesfit
3 kuru kayısı
6-7 fındıktan oluşan 1 kase dolusu yemeğimi yiyorum

Selam kizlar 3 mil lesliemi yapip boooolca su içip geldim... birazdan bir kahve içerim yine ,kahvesiz duramiyorum...
Bu arada yeni bir diyet listesi buldum 64-65 kilolara veriyormus bir diyetisyen onuda sizinle paylasirim daha sonra ,benim hosuma gitti :)

Sabah kahvaltin cok enteresan olmus cidden canim :))

Son düzenleme:

4 sekerli kahve yerine kahvaltiyi tercih ederim.peynirsiz yapamiyorumda ben.

Ama ogle yemegine bayildim.kayisi findik harika gitmis ozellikle

Sabah kahvaltin cok enteresan olmus cidden canim :))

aynen

4 sekerli kahve yerine kahvaltiyi tercih ederim.peynirsiz yapamiyorumda ben.

Ama ogle yemegine bayildim.kayisi findik harika gitmis ozellikle

bende çok severim peyniri bende peynirsiz hatta ve hatta yumurtasız yapamazdım sabahları ama iştahımın kapanması lazım ki istikrarım sürsün diyette öğle yemeğim lezzetliydi gerçekten

kendimi 50 kilo gibi hissediyorum bu arada 2 gündür 1 kilo verdim ya sanki 20 kilo vermiş gibiyim

Aksam ustu disardaydik oglumla.
Oglumun artani bi parca kiymali pide yedim.ve eve donerken marketten dayanamayip aldigim 50 gr beyaz leblebiyi yedim.aksam yemegi hakkimiida doldurmus oldum yani.

Yatana kadar bol su ve bi fncan yesil cay icicem.

Artik sabah 1 aksam 1 fincan yesil cayi ihmal etmiyorum.

Yesil cayi tavsiye ederim kizlar...

kendimi 50 kilo gibi hissediyorum bu arada 2 gündür 1 kilo verdim ya sanki 20 kilo vermiş gibiyim
Hakikatende oyle oluyor 1 kilo verince bile insan vok hafiflemis hissediyor kendini :))

Aslinda leblebi istqhi kapatirmis ve kalorizi cok azmis.hergun bir avuc yenebilirmis bende alicam ama sadece bir avuc tabi herseyin fazlasi zarar canim

yeşil çay denedim bir ara ama bir türlü alışamadım tadına nasıl severim onu da bilmiyorum

günaydın kızlar işte bugünkü listem;
sabah: 2 dilim ekmek,süzme yoğurt.yeşillik,pulbiber,5 zeytin
ara:1 elma
öğlen:4 kaşık mantar sote,2 kaşık bulgur,salata
ikindi:5 badem,2 ceviz,3 hurma
akşam:2 dilim ekmek,1 kutu ton balığı,salata

5 tahıl+1 et+3 süt+3 meyve+1 yağ

güzel menü bende almıştım birsürü ton balık akşama bende yiyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…