• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaslar ben 170 boyunda 61 kiloyum ve hedefim bir 57 olmak bende vermek istiyorum

hoşgeldin a.s. kaydirigubbakcemile3

tegocum ah o hedefler bende 1 agustosta 59 olcaktım ama nerde..ucundan görsem 59u ona bıle razıyım bari 59.9 veya 59.8 falan olayım..
ne umutlar baglamısız 1 agustosa.. :umursamaz::umursamaz:
evett yaa ahhh ahhh :gitme::gitme:

hoşgeldin damla
aslında bu detoks olayı benim de ilgimi çekti.zarar gelmez herhalde
hafta sonu değil de çarşamba denemek istiyorum katılmak isteyen var mı kızlar

evet aslında bu macera 79 kilo ile başladı
bazen yavaşladı durdu.ama düşe kalka bugünlere geldim.inşallah sonuca varırım.şu 60 kiloyu bir görsem

CANLARIMMMM BENİMMMM HEPİNİZE BOLLL TARAFINDAN ÖPÜCÜKLERRR...kaydirigubbakcemile3

Evvet tatil bitti ve evdeyim artık.Soracak olanlara mükemmel bir 10 gün geçirdim diyebilirim,vallahi sürünerek eve girdik desem yalan olmaz...(Gündüz feneri misali dolaşıyoruz ortalıkta)..
Sizler nasılsınız,umarım herşey yolundadır.Geçmişi okuyamadım,çok yorgunum aslında ama size uğramadan da yapamadım..Ya çok özlemişim burayı...opuyorumnanaktan

Evet ana konumunuza değinirsek..(aslında değinmesek daha mı iyi olur,orasını bilemiyorum)..55 ile gittiğim yerden 57 kilo ile dönmüş bulunuyorum..senağlama..Yani iki kilo almışım arkadaşlar..Aslında ben daha fazla almışımdır diye bekliyordum(yediklerimi ve içtiklerimi bir görseydiniz,bu bayan açlıktan çıkmış galiba derdiniz),bu rakamı görünce ne yalan söyleyeyim çok da üzülmedim...

Yalnız gerçekten felaket bir motivasyon kaybım var şekerler,biraz önce bir dilim pastayı mideme gömdüm vallahi...

Neyse yarın (pardon bugün) itibari ile lunanız gene eski luna olmaya çaba gösterecek,hepinizin huzurunda söz veriyorum.(Şimdi gidip sirkeli-limonlu suyumu içmekle başlıyorum hemen diyetime)..

Hadi beni motive edin anacımmmm..kaydirigubbakcemile5

CANLARIMMMM BENİMMMM HEPİNİZE BOLLL TARAFINDAN ÖPÜCÜKLERRR...kaydirigubbakcemile3

Evvet tatil bitti ve evdeyim artık.Soracak olanlara mükemmel bir 10 gün geçirdim diyebilirim,vallahi sürünerek eve girdik desem yalan olmaz...(Gündüz feneri misali dolaşıyoruz ortalıkta)..
Sizler nasılsınız,umarım herşey yolundadır.Geçmişi okuyamadım,çok yorgunum aslında ama size uğramadan da yapamadım..Ya çok özlemişim burayı...opuyorumnanaktan

Evet ana konumunuza değinirsek..(aslında değinmesek daha mı iyi olur,orasını bilemiyorum)..55 ile gittiğim yerden 57 kilo ile dönmüş bulunuyorum..senağlama..Yani iki kilo almışım arkadaşlar..Aslında ben daha fazla almışımdır diye bekliyordum(yediklerimi ve içtiklerimi bir görseydiniz,bu bayan açlıktan çıkmış galiba derdiniz),bu rakamı görünce ne yalan söyleyeyim çok da üzülmedim...

Yalnız gerçekten felaket bir motivasyon kaybım var şekerler,biraz önce bir dilim pastayı mideme gömdüm vallahi...

Neyse yarın (pardon bugün) itibari ile lunanız gene eski luna olmaya çaba gösterecek,hepinizin huzurunda söz veriyorum.(Şimdi gidip sirkeli-limonlu suyumu içmekle başlıyorum hemen diyetime)..

ooooo..
kimleri görüyorum kimleri.. :lepi:
hoşgeldin luna.. cok sevındım tatılının iyi geçmesıne..
vallahi pozitif elektriğin taa burdan hissediliyor ki çarpılıcam sandım kaydirigubbakcemile3
bugün güzelce dinlen..yarın alırız tatil detaylarını yerimseniben
iyi geceler..

canım o kadar da fena değil bence ..kendıne haksızlık etme..
hoş o maoam dedıgın şeyın ne oldugunu bılmıyorum ama..
o cok kalorili değise üzülme bence..yarın yenı bir gün öpüyorum seni..

tebrk ederm tatlım

oyh şmdien tebrkler cnım =))

cnım bak bi kaç gün geçsin tartı da asıl kilonu görüceksn yemeni çok kısdıysan birass arttır ayrıca yürüyşün haricinde yürüyüşten eve gelnce 15-20 dk aerobick yap bölgesel çalış tatlm;)

2 tane maoam ne cnm?? menünde o kadr fena deil cnm üzülmee değmess yarın dikkat et dengelersn;)

kızlarr ya bnde sözde 1 ağustosta 60 olcktım tatiel gidiorum ama hala aynıyım of offf :bbo::bbo:

Sağolun kızlar.. Maoam dediğim şey malesef şeker, yumuşak şeker.:bbo: Neyse artık napalım.. Bugün de bi gün.. Ama sanırım hedefime ulaşamicam..:1no2:

arkadaslar ben 170 boyunda 61 kiloyum ve hedefim bir 57 olmak bende vermek istiyorum

Hoşgeldin canım..

hoşgeldin damla
aslında bu detoks olayı benim de ilgimi çekti.zarar gelmez herhalde
hafta sonu değil de çarşamba denemek istiyorum katılmak isteyen var mı kızlar

İvit canım ben düşünüyorum.. Amaaan yine nohut ıslatmayı unuttum.. Neyse tamam yarın yapalım bu işi canım..

Lunam gelmiiiiiiiişşşşşş... Hoşgeldin tatlım.. Tatilin iyi geçmesine çok sevindim..
Boşver o aldığın 2 kiloyu. Güzel bi tatile 2 kilo değer..
Kocaman öptüm senii...opuyorumnanaktan

günydın kızlarr bugn tartıldm 63.0 çıktım 1,5 haftasır 63 ün altına inemedm sporda yapıorum,diyette yapıorum senağlama:1no2: çok ama çok sıkıldm artık o kadr spor yapıorum o kadr çok kalori harcıorum nereye gidiorr bilmiorum yaaa of kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı bu cuma bitior sporum.cumartesi tatil için yola çıkıcağız bakalım tatilde bol bol yüzüceğim ve geceleride yrüyüş yapacağım yine veremessem napıcm artık blmiorumm ya...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yarcımcı oln kızlar yaa inanın çok snirlndm ve çok üzüldm acaip bi motivasyon bozkluğu oldu bende..önerinz war mı:S

tebrk ederm tatlım
cnım bak bi kaç gün geçsin tartı da asıl kilonu görüceksn yemeni çok kısdıysan birass arttır ayrıca yürüyşün haricinde yürüyüşten eve gelnce 15-20 dk aerobick yap bölgesel çalış tatlm;)
kızlarr ya bnde sözde 1 ağustosta 60 olcktım tatiel gidiorum ama hala aynıyım of offf :bbo::bbo:
inşallah canım inşallah göbişimi yeni deldirdiğim için hareket bile edemiyorum sadece yürüyebiliyorum eğilip kalkamıyorm bile.göbeğim geçsin platese başlarım tekrar

hoşgeldin ciciş valla fibuşumun dediği gibi pozitif elektirik getirdin bize.güzel bi tatilin ardından 2 klo nedirki tatlım

Günaydın kıslarrr...opuyorumnanaktan

günydın kızlarr bugn tartıldm 63.0 çıktım 1,5 haftasır 63 ün altına inemedm sporda yapıorum,diyette yapıorum senağlama:1no2: çok ama çok sıkıldm artık o kadr spor yapıorum o kadr çok kalori harcıorum nereye gidiorr bilmiorum yaaa of kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı bu cuma bitior sporum.cumartesi tatil için yola çıkıcağız bakalım tatilde bol bol yüzüceğim ve geceleride yrüyüş yapacağım yine veremessem napıcm artık blmiorumm ya...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yarcımcı oln kızlar yaa inanın çok snirlndm ve çok üzüldm acaip bi motivasyon bozkluğu oldu bende..önerinz war mı:S

demekki durakklama noktandasın tatım, duraklama noktaları zor aşılıyor malesef.ama aşınca bende hemen hedefine ulaşırsın

Günaydın herkeseeee...

ooooo..
kimleri görüyorum kimleri.. :lepi:
hoşgeldin luna.. cok sevındım tatılının iyi geçmesıne..
vallahi pozitif elektriğin taa burdan hissediliyor ki çarpılıcam sandım kaydirigubbakcemile3
bugün güzelce dinlen..yarın alırız tatil detaylarını yerimseniben
iyi geceler..

Lunam gelmiiiiiiiişşşşşş... Hoşgeldin tatlım.. Tatilin iyi geçmesine çok sevindim..
Boşver o aldığın 2 kiloyu. Güzel bi tatile 2 kilo değer..
Kocaman öptüm senii...opuyorumnanaktan

hoşgeldin ciciş valla fibuşumun dediği gibi pozitif elektirik getirdin bize.güzel bi tatilin ardından 2 klo nedirki tatlım

Teşekkürler kızlar...Sabah sabah sizden gelen bu güzel mesajlar beni motive etmeye başladı bile.. kaydirigubbakcemile3

Yalnız bu sabah itibari ile regl olmuş durumdayım(yalnız 5-6 gün erken oldum,hiç beklemiyordum),tartıya çıktım hemen veeee 56,3'ü gördüm...Dün tartıldığım saat akşamdı (ama midem boştu gerçekten,yolda hiçbir şey yememiştim ve 57 geldim).

Neyse bu arada kilo çizelgemi değiştirmesem olur mu...O rakamı geriye almak sanırım beni oldukça üzecek...Kendime söz verdim haftaya 55 kilo olucam..İzin var değil mi fıstıklar...opuyorumnanaktan

(evlibarklı göbeğini deldirmişsin..Canım tez elden iyileşir de keyfini sürmeye başlarsın iyişallah..zemuszemus)

Günaydın herkeseeee...
Teşekkürler kızlar...Sabah sabah sizden gelen bu güzel mesajlar beni motive etmeye başladı bile.. kaydirigubbakcemile3
Yalnız bu sabah itibari ile regl olmuş durumdayım(yalnız 5-6 gün erken oldum,hiç beklemiyordum),tartıya çıktım hemen veeee 56,3'ü gördüm...Dün tartıldığım saat akşamdı (ama midem boştu gerçekten,yolda hiçbir şey yememiştim ve 57 geldim).
Neyse bu arada kilo çizelgemi değiştirmesem olur mu...O rakamı geriye almak sanırım beni oldukça üzecek...Kendime söz verdim haftaya 55 kilo olucam..İzin var değil mi fıstıklar...opuyorumnanaktan
(evlibarklı göbeğini deldirmişsin..Canım tez elden iyileşir de keyfini sürmeye başlarsın iyişallah..zemuszemus)

tabi tatlım sen nasıl motive oluyorsan değiştirme bencede.. zemuszemus
teşekkürler ciciş daha keyfini süremedim.pazar günü denize gdiyimde bi hava mı atayım kaydirigubbakcemile3

canım benım ben 1aydan fazla aynı kılonun(62kg)üstünde kaldım.gram oynamadım.maalesef kılolar azaldıkca oluyor böyle seyler.sabırlı ol canım.bir süre daha azmet.daha erken.bır gelısme olmazsa baska careler denerız..

Günaydın herkeseeee...

neticede regl sonrası falan eskı kılonda olursun.ne gerek var..değiştirme tabı.. :emir_bebek:

tabi tatlım sen nasıl motive oluyorsan değiştirme bencede.. zemuszemus
teşekkürler ciciş daha keyfini süremedim.pazar günü denize gdiyimde bi hava mı atayım kaydirigubbakcemile3
sefan olsunnnnnnn.....
canım bılıyo musun nerden geldıyse 200gram alıvermısım.60.5ın altına inemıyorum derken.60.7 olmusum.anlamadım ben de :umursamaz:
sen kac geldın sabah?

kızlar YOSUN TOZU hakkında neler bılıyorsunuz?

aktardan gecen sene istanbulda değilken benımkıne aldırmıstım.bir kez kullanıp sıkıldım.10 seans uygulanması gerekıyormus halbukı.kullanımı bıraz zahmetlı de.. incelme ve selülite bırebır dıye duydum.aslında bende selülit yok ama bacaklarım taş gibi değil.yercekımıne karsı koyamama durumundan hafif sarkma var.sizce onları toparlar mı? ya da inceltır mı?
bilen , duyan, deneyen???

kızlar YOSUN TOZU hakkında neler bılıyorsunuz?

aktardan gecen sene istanbulda değilken benımkıne aldırmıstım.bir kez kullanıp sıkıldım.10 seans uygulanması gerekıyormus halbukı.kullanımı bıraz zahmetlı de.. incelme ve selülite bırebır dıye duydum.aslında bende selülit yok ama bacaklarım taş gibi değil.yercekımıne karsı koyamama durumundan hafif sarkma var.sizce onları toparlar mı? ya da inceltır mı?
bilen , duyan, deneyen???

Canım benim bu konuyla ilgili hiç bilgim yok...Ben de merak ettim,bilgisi olan arkadaşların paylaşımını ben de bekliyorum...:uhm:

ben yosun kapsülü kullanmıştım 2 yıl önce ama bi faydası olamadı kutunun yarısını kullanmştm o sıra zayıflama hapı kullanıpta ölenler olmuştu annem sakın kullanma demişti bende atmıştım..

Son düzenleme:
ben yosun kapsülü kullanmıştım 2 yıl önce ama bi faydası olamadı kutunun yarısını kullanmştm o sıra zayıflama hapı kullanıpta ölenler olmuştu annem sakın kullanma demişti bende atmıştım..

canım bunu çimento gibi suyla karıp problemlı bölgelere sürüyorsun ilaç değil.pahalı da bişiymiş.hiç bilmıyordum.1.kalite olanı 120tl falan. fiyatını duyunca kullanma kararı aldım zaten ben de.. kaydirigubbakcemile3
neysem su an cok yorgunum.bırazdan baslıcam ılk seansa.10 seans yapılacak 2 gunde bır..denerım.sizi bilgilendırırım.

fiumecim umarım verdiğin paraya değer.. bende selülit yağı kullanıodumda sıkıldım 3 gündür kullanmıorum..bugün tekrar uglulicam.. kolay gelsin sanada banadakaydirigubbakcemile5

Back
X