• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada bu 7. günüm başlarken kilomun kaç olduğunu bilmiodum ya 60 ya 59 olsa gerek pazar günü tartıldım bu tahminime görede ya 0.6 yada 1.6 kilo verdim.. 2 gündür dietim sarsılmış durumda bugün tekrar toparladım çok şükür..

Günaydın herkeseeee...

Teşekkürler kızlar...Sabah sabah sizden gelen bu güzel mesajlar beni motive etmeye başladı bile.. kaydirigubbakcemile3

Yalnız bu sabah itibari ile regl olmuş durumdayım(yalnız 5-6 gün erken oldum,hiç beklemiyordum),tartıya çıktım hemen veeee 56,3'ü gördüm...Dün tartıldığım saat akşamdı (ama midem boştu gerçekten,yolda hiçbir şey yememiştim ve 57 geldim).

Neyse bu arada kilo çizelgemi değiştirmesem olur mu...O rakamı geriye almak sanırım beni oldukça üzecek...Kendime söz verdim haftaya 55 kilo olucam..İzin var değil mi fıstıklar...opuyorumnanaktan

(evlibarklı göbeğini deldirmişsin..Canım tez elden iyileşir de keyfini sürmeye başlarsın iyişallah..zemuszemus)

tabiiki de kuzummm en güzeliii.. Zaten bir kaç güne yine olursun 55 eminim..zemuszemus

tabi tatlım sen nasıl motive oluyorsan değiştirme bencede.. zemuszemus
teşekkürler ciciş daha keyfini süremedim.pazar günü denize gdiyimde bi hava mı atayım kaydirigubbakcemile3

Oh.. Valla harika duruyo yaaa...hihoyyyt

kızlar YOSUN TOZU hakkında neler bılıyorsunuz?

aktardan gecen sene istanbulda değilken benımkıne aldırmıstım.bir kez kullanıp sıkıldım.10 seans uygulanması gerekıyormus halbukı.kullanımı bıraz zahmetlı de.. incelme ve selülite bırebır dıye duydum.aslında bende selülit yok ama bacaklarım taş gibi değil.yercekımıne karsı koyamama durumundan hafif sarkma var.sizce onları toparlar mı? ya da inceltır mı?
bilen , duyan, deneyen???

valla canım.. Ben su x-tra geli kullanmaya başladım. açıkcası çok faydasını gördüm bu doğrultuda..

canım bunu çimento gibi suyla karıp problemlı bölgelere sürüyorsun ilaç değil.pahalı da bişiymiş.hiç bilmıyordum.1.kalite olanı 120tl falan. fiyatını duyunca kullanma kararı aldım zaten ben de.. kaydirigubbakcemile3
neysem su an cok yorgunum.bırazdan baslıcam ılk seansa.10 seans yapılacak 2 gunde bır..denerım.sizi bilgilendırırım.

Hadi bakalım.. Sonuçları bekliyoruz tatlım ozaman...zemuszemus

ya kızlar bugün aciiip bokboğazım yaa.. Yapamıyorum ne olucak benim sonum bilmem... :bbo:

Dayanamıyorum.. Tok olmama rağmen şiddetli yeme isteğiyle savaşıyorum.. Sonr agalip gelip yiyorum..mafoldumben
Ne yapmalıyım ne dersiniz???:çok üzgünüm:

Selam kızlaar, ben de feci takmış durumdayım kiloma mafoldumben 18 yaşındayım, boyum 169,5, kilom 62.5, hedefim 52. Bi haftadır ciddi şeklde dikkat ediyorum yediklerime, günde 1200-1500cal 'i geçmemesine özen gösteriyorum, yaklaşık bi kilo verdim:utangac: Bi de maydanoz çayı içmek sizce işe yarıyo mu, bikaç gün denedim, iştahım kesildi gibi olduCADIARZU

ya kızlar bugün aciiip bokboğazım yaa.. Yapamıyorum ne olucak benim sonum bilmem... :bbo:

Dayanamıyorum.. Tok olmama rağmen şiddetli yeme isteğiyle savaşıyorum.. Sonr agalip gelip yiyorum..mafoldumben

canım ne dediini çok iyi anlıyorum..Malesf evde tek olunca, özellikle pc ya da tv karşısında çok yiyesi geliyo insanın. Aklını dağıtıcak şeyler yapınca yemek yeme isteği gidiyo ama, sevdiğin tarzda bi ktp okumak gbi.. Eğer kendini durduramıyosan, çay yap, karnını onunla doldur derim ya da kocaman bi marulla salata yap, yağsızyerimseniben

canım ne dediini çok iyi anlıyorum..Malesf evde tek olunca, özellikle pc ya da tv karşısında çok yiyesi geliyo insanın. Aklını dağıtıcak şeyler yapınca yemek yeme isteği gidiyo ama, sevdiğin tarzda bi ktp okumak gbi.. Eğer kendini durduramıyosan, çay yap, karnını onunla doldur derim ya da kocaman bi marulla salata yap, yağsızyerimseniben

Hoşgeldin canım aramıza.. a.s.

Ama ben işteyim malesef iş dışında kafamı dağıtıcak bişey malesef yapamıyorum.. Normalde bukadar yemem ama.. 2-3 gündür.. yok yok aslına bakarsa 2 hafta önce tatilden döndüm.. ozamandan bu zamana çok iştahlıyım maalesef....:çok üzgünüm:

canım benım ben 1aydan fazla aynı kılonun(62kg)üstünde kaldım.gram oynamadım.maalesef kılolar azaldıkca oluyor böyle seyler.sabırlı ol canım.bir süre daha azmet.daha erken.bır gelısme olmazsa baska careler denerız..

sefan olsunnnnnnn.....
canım bılıyo musun nerden geldıyse 200gram alıvermısım.60.5ın altına inemıyorum derken.60.7 olmusum.anlamadım ben de :umursamaz:
sen kac geldın sabah?

Ciciş bu ara topiğimize neler oluyor vermek bi yana alıyoruz yaaaa

tabiiki de kuzummm en güzeliii.. Zaten bir kaç güne yine olursun 55 eminim..zemuszemus

kaydirigubbakcemile2

cicişim ah bide ben ona çözüm bulsam 1 kilo leblebi yiyince isteğim geçyor kaydirigubbakcemile3

cicişler sabahtan beri inanılmaz diş ağrısı çekiyorum doktora gittim kanal tedavisi dedi herkes çok ağrır dedi korkuyorum çok mu ağrıyor yaptıran var mı?

merhaba kızlar
öncelikle lunepiena hoşgeldin.seni burada görmek güzel.hatta dün seni sormuştum.sevindim açıkçası.
ve fly'ciğim tamam yapalım umarım yapabilirim yarın eşim geliyor bozdurmaz programımı inşallah.
tego canım hepimizin yaşadığı sorun bu arasıra sen çok kilo vermişsin.ve vücut sanırım savunmaya geçmiş.kısa bir dönem de olsa acık kendini rahat bırak tekrar devam edersin.vücut savunma modundan çıkınca kolay olur sanırım

kaydirigubbakcemile2

cicişim ah bide ben ona çözüm bulsam 1 kilo leblebi yiyince isteğim geçyor kaydirigubbakcemile3

cicişler sabahtan beri inanılmaz diş ağrısı çekiyorum doktora gittim kanal tedavisi dedi herkes çok ağrır dedi korkuyorum çok mu ağrıyor yaptıran var mı?

uyy canım çok geçmş olsun.. Moral bozmak gibi olmasın ama gerçekten biraz sıkıntılı bişii :((((

evli barklı merhaba canım geçmiş olsun.ben yaptırdım.eğer iltihap yoksa çok acı hissetmezsin.sadece ilk gün dişin içindeki sinirler alındığı için biraz ağrıyor ama ağrı kesicilerle geçebilecek bir ağrı.sonra zaten diş kendini toparlıyor.tabii yapan kişinin el becerisi de önemli.acil şifalar

slm citirlarrrrr ben türkiyden geri döndüm
neler yapiyorsunuz
anlasilan hala savasa devam

hoşgeldin yonca kilo almak istiyordun alabildin mi ?

uyy canım çok geçmş olsun.. Moral bozmak gibi olmasın ama gerçekten biraz sıkıntılı bişii :((((

evli barklı merhaba canım geçmiş olsun.ben yaptırdım.eğer iltihap yoksa çok acı hissetmezsin.sadece ilk gün dişin içindeki sinirler alındığı için biraz ağrıyor ama ağrı kesicilerle geçebilecek bir ağrı.sonra zaten diş kendini toparlıyor.tabii yapan kişinin el becerisi de önemli.acil şifalar

cicişler anestezi yapılcakmış acımıycakmış güya . benim sigortam yok 125 tl dedi çok geldi bana ya.tabi özel hastanede sigortasız fiyatları bilmiyorum sizler biliyormusunuz.o kadar ağrıyorki dişim çekseler bile bundan fazla ağrır mı bilmem

canım benım ben 1aydan fazla aynı kılonun(62kg)üstünde kaldım.gram oynamadım.maalesef kılolar azaldıkca oluyor böyle seyler.sabırlı ol canım.bir süre daha azmet.daha erken.bır gelısme olmazsa baska careler denerız..

saol cnm.tamam bakalım birass böle devm ediyim bu cumartesi tatiel gidicm belki orada farklı bi düzenle karşılaşınca vücut vermeyee devm eder...inş.taby kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

leblebi ye canım bol bol su iç,olmadı elma-kiraz-salatlaık gibi şeyler tüketmyee çalışş

merhaba kızlar

tego canım hepimizin yaşadığı sorun bu arasıra sen çok kilo vermişsin.ve vücut sanırım savunmaya geçmiş.kısa bir dönem de olsa acık kendini rahat bırak tekrar devam edersin.vücut savunma modundan çıkınca kolay olur sanırım

haklısın galibaa ben biraz daha sabrediyim bklım sonuç nolucak:S

kızlarrr sabh 9.30 da çıktım evden ve spor slaonuna gittim spor salonundan sonra arkadşımla çarşıda buluştm eve gelişim anck oldu bugn bayaa cal harcamışımdır yanee
yediklerimide yazıyım hemn;

spora gitmeden önce kahvltı:klasik kahvltı 1 dilm ekmek-1 domates-1 salatalık-3,4 çatal kızartma-k.k kadr peynir

öğlen : spordan çıktım arkdşımla buluştk o yanımda kfc yedi bn ise bense çizi ve ayran

ara: üzüm

akşam:1 kase mercimek çorbası-1kase yoğurt-1domates ve salatalık-1 tabak kavurma et

Son düzenleme:
benim bugünkü listem de şöyle;
sabah açkarnına sirke-su karışımı +yarım saat sonra ılık su
maalesef yarım simit
öğlen 2 kase çorba 1 kase yoğurt yarım dilim ekmek
akşam yine bezlyeli patates ve salata
daha sonra da karpuz

benim bugünkü listem de şöyle;
sabah açkarnına sirke-su karışımı +yarım saat sonra ılık su
maalesef yarım simit
öğlen 2 kase çorba 1 kase yoğurt yarım dilim ekmek
akşam yine bezlyeli patates ve salata
daha sonra da karpuz

gayet güsel bi beslnemee şekli ttlım;)

şu sirkeli su gerçkten işe yarıor mu?

cicişler anestezi yapılcakmış acımıycakmış güya . benim sigortam yok 125 tl dedi çok geldi bana ya.tabi özel hastanede sigortasız fiyatları bilmiyorum sizler biliyormusunuz.o kadar ağrıyorki dişim çekseler bile bundan fazla ağrır mı bilmem
hosbulduk canim evet kilo aldim türkiyeyey gelipte kilo almadan dönülürmü 4 kilo aldim 40 günde ama böyle daha iyi sanirim herkez bana hastamisin noldu sana vah vahhhh diyip durdu 56 kilo gidince simdilik 60 kilo olmaktan memnunum
Yoncam gelmiiiişşşş.....hihoyyyt hihoyyyt
Canım naberr??
nasıl geçtii??? Hesret giderebldin mi bayaa?

canim benim hasret hasret hic giderilirmi ucundan acicik eksilio ama hic gitmiyo inan türkiyem türkiyem cok güzel yaaa sicacik havasi suyu insanlari
cok güzel gecti bebek mevlütü yaptim istanbulu gezdim karadenize girdim ohh ohhh sefam olsun zemuszemus napalim bizlerde böyle yasiyoruz senede bir gidene ne mutlu
bana bikac yildir nasib olmadi hep iki yilda bi gittim cok özlemisim bikactanede dügün gördüm köcek olacakmisim yaaa neyse kaydirigubbakcemile3 umarim sizlerde iyiysinizdir ben dönerken kocaeli 45 dereceydi buraya dönünce nefes aldim cokk sicakti ya

valla canım.. Ben su x-tra geli kullanmaya başladım. açıkcası çok faydasını gördüm bu doğrultuda..

extra gel ile kac seansta kac cm inceldın canım?
ya da şöyle sorayım;sımdı ben basenlı hatunum ya haliyle alt bacagım gıbı üst bacagım taş değil.. ama selülit de yok..buna çare olur..taşlaşma yapıyor mu?

dur seni motive edeyım..
şımardın sen güzelleştim diye :oklava:
arada sırada manken resımlerıne bak cicim.. benim içim gidiyor bakınca..nerde o bacaklar nerde benimkiler...

senın sorunun da alt taraf olduğu için iyi gelir sırnaşık şey

Selam kızlaar, ben de feci takmış durumdayım kiloma mafoldumben 18 yaşındayım, boyum 169,5, kilom 62.5, hedefim 52. Bi haftadır ciddi şeklde dikkat ediyorum yediklerime, günde 1200-1500cal 'i geçmemesine özen gösteriyorum, yaklaşık bi kilo verdim:utangac: Bi de maydanoz çayı içmek sizce işe yarıyo mu, bikaç gün denedim, iştahım kesildi gibi olduCADIARZU
iyi gidiyorsun devam devam..

kaydirigubbakcemile2

canım çok gecmıs olsun..
herkesına acı eşiği değişiktir ama bence acımaz..ben 2-3 kere yaptırdım.hatta bende bir keresinde anestezi tutmadı.(aşırı alkol alıyordum o ara o yüzden tutmadı,sende böyle bir talihsizlik olmaz korkma)öyle yaptırdım gene cok agrımadı.
ücrete gelınce kanal pahalı bir olay dıye bılıyorum. fiyat normal olabılır.yanlıs hatırlamıyorsam 2-3 sene önce kendı elim yüzüm alıskın doktorum 90-100 gbı bişiye yaptı.
saol cnm.tamam bakalım birass böle devm ediyim bu cumartesi tatiel gidicm belki orada farklı bi düzenle karşılaşınca vücut vermeyee devm eder...inş.taby kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

leblebi ye canım bol bol su iç,olmadı elma-kiraz-salatlaık gibi şeyler tüketmyee çalışş

haklısın galibaa ben biraz daha sabrediyim bklım sonuç nolucak:S

kızlarrr sabh 9.30 da çıktım evden ve spor slaonuna gittim spor salonundan sonra arkadşımla çarşıda buluştm eve gelişim anck oldu bugn bayaa cal harcamışımdır yanee
yediklerimide yazıyım hemn;

spora gitmeden önce kahvltı:klasik kahvltı 1 dilm ekmek-1 domates-1 salatalık-3,4 çatal kızartma-k.k kadr peynir

öğlen : spordan çıktım arkdşımla buluştk o yanımda kfc yedi bn ise bense çizi ve ayran

ara: üzüm

akşam:1 kase mercimek çorbası-1kase yoğurt-1domates ve salatalık-1 tabak kavurma et

hiçbir bilgim yok hele benim yaşadığım yerde özel hastane bilem yok Allah'ın dağı:)))

aksam yemegını cok erken yememiş misin?
bence 6-7 arası yemeye calıs.cok erken yemek de iyi değil diye bılıyorum.

Back
X