• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet kıslarr... Detoks programını açıklıklıyorumm... Çok olumlu cevaplar gelmiş buna..

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

ALINTIDIR..!!

flycım tesekküler..
değişik bir liste..gercekten bünyeyi şoklayacak ac bırakacak bir sey değil.
merak ettiğm ayranlı karısım pişirilmeden soguk soguk mu tüketiliyor?

bir de idrardan yaglar cıkması bu kadar bıldık besınlerle??? bana nedense inandırıcı gelmedı.ama deneyecek mıyım evet denemeyı düşünüyorum cunku..ne kaybedebilirz ki.. neticede saglıksız bır durum gözükmüyor..
ama dün pazara gıttım.dolabım taze sebze dolu..önce onları tüketeyım sonra denicem..
yerimseniben
bu arada link verir misin nerde gördün bunu?

flycım tesekküler..
değişik bir liste..gercekten bünyeyi şoklayacak ac bırakacak bir sey değil.
merak ettiğm ayranlı karısım pişirilmeden soguk soguk mu tüketiliyor?

bir de idrardan yaglar cıkması bu kadar bıldık besınlerle??? bana nedense inandırıcı gelmedı.ama deneyecek mıyım evet denemeyı düşünüyorum cunku..ne kaybedebilirz ki.. neticede saglıksız bır durum gözükmüyor..
ama dün pazara gıttım.dolabım taze sebze dolu..önce onları tüketeyım sonra denicem..
yerimseniben
bu arada link verir misin nerde gördün bunu?

özleden gönderdim linki canım...

bence de denemeye değer.. Merak ettim valla.. Soğuk tüketiliyor sanırım.. açıkcası tadını da çok mrak ettim..

ya kızlarrrrr.. ben de 67 kiloya düşmüştüm. 4-5 gündür acayip çok yedim şimdi aç karna tartıldım 69 olmuşum nolur moral verin motive olayım ya :(

özleden gönderdim linki canım...

bence de denemeye değer.. Merak ettim valla.. Soğuk tüketiliyor sanırım.. açıkcası tadını da çok mrak ettim..

gördum canım.sımdı okuyucam.ne yalan söyliim tadını ben de merak ettım.güzel bişeye benzıyor. :jeyyar:

ya kızlarrrrr.. ben de 67 kiloya düşmüştüm. 4-5 gündür acayip çok yedim şimdi aç karna tartıldım 69 olmuşum nolur moral verin motive olayım ya :(

4-5gunde alınan kılo 4-5gunde verılıyor tatlım.ben cok tecrube ettım.hemen düzene gir.bır haftaya 67nın bıle altında olursun.hadi marş marşşşşşşş...........

fly bir sorun var;

hiç tuz koymamış arkadaslar,bense tuzu hiç kesmdım diyetım boyunca cunku tansıyonum cok düşük yapısal olarak ve tuzu kesınce kolumu kaldıramıyorum. az tuz koyup yapıcam ben..

Aynen fiumun dediği gibin 4-5 günde verirsin onları ama kendini bi düzene sokmaya çalış bakalım canım..

fly bir sorun var;

hiç tuz koymamış arkadaslar,bense tuzu hiç kesmdım diyetım boyunca cunku tansıyonum cok düşük yapısal olarak ve tuzu kesınce kolumu kaldıramıyorum. az tuz koyup yapıcam ben..

Tatlım bende de aynı sorun var.. Ben direk bayılıyorum zaten tuzu kestiğimde.. Bende de çok düşük tansiyon var.. O yüzden tuzla yapıcam.. Ondan bişey olmaz heralde vücudun ihtiyacı sonuçta..:uhm:

kizlar 66.4 kg olmusum:lepi:zemuszemusalkisalkisalkis

bu ayin 20 sinde baslamistim diyete

Teprik ederim tatlım..alkisalkisalkis

Yidiklerimi de yazmak istiyorum..

Sabah: kepekli ekmekle tost yidim.
Ara : 1 tane fıstıklı baklava..:utangac: (arkadas antep den getirmiş kıramadım.)
Öğlen: patatesli köfte, 1 kaşık kadar pilav ayran..

bundan sonrasını çok hafif geçiştirmem lazım.. Akşama ne yesem acaba.. yine elmalı yoortlu k-flakes yerim heralde güzel oluyo..

kizlar 66.4 kg olmusum:lepi:zemuszemusalkisalkisalkis

bu ayin 20 sinde baslamistim diyete

tebrikler..2010 senin yazın olur umarım canım...

Aynen fiumun dediği gibin 4-5 günde verirsin onları ama kendini bi düzene sokmaya çalış bakalım canım..

Tatlım bende de aynı sorun var.. Ben direk bayılıyorum zaten tuzu kestiğimde.. Bende de çok düşük tansiyon var.. O yüzden tuzla yapıcam.. Ondan bişey olmaz heralde vücudun ihtiyacı sonuçta..:uhm:

Teprik ederim tatlım..alkisalkisalkis
az tuzlu yapalım bisss..
Yidiklerimi de yazmak istiyorum..

Sabah: kepekli ekmekle tost yidim.
Ara : 1 tane fıstıklı baklava..:utangac: (arkadas antep den getirmiş kıramadım.)
Öğlen: patatesli köfte, 1 kaşık kadar pilav ayran..

bundan sonrasını çok hafif geçiştirmem lazım.. Akşama ne yesem acaba.. yine elmalı yoortlu k-flakes yerim heralde güzel oluyo..
antepten gelmıs baklava da yenir hani..
buralarda bulamazsın onu zaten...

aksamkı menün de isabet olmus canım

tartı aldın mı seker?

tebrikler..2010 senin yazın olur umarım canım...

az tuzlu yapalım bisss..

antepten gelmıs baklava da yenir hani..
buralarda bulamazsın onu zaten...

aksamkı menün de isabet olmus canım

tartı aldın mı seker?

ay öle vvalla.. normalde baklava sevmem ama... neysee fazla detaya girmiim...:kedi:

ben çarşamba günü başliim çarşamba perşembe yapiim diyorum fium.. Ne dersin.. berabercenek yapalım istersen??
Yada yarın mı başlasak... Nohutun haşlanması yetişirmi acep??

sanırsam deja-vu oldum yaaw... sen bu msjı daha önce yazmadın mı ve bizde sana cvp yazmadık mı??kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

KIZLAR düğün tarihim belli oldu.:dance::dance: ramzan bayramının bitti hafta.25 eylül ile 27 eylül arasında.opuyorumnanaktan çok heyecanlıyım.hala inanamıyorum.

KIZLAR düğün tarihim belli oldu.:dance::dance: ramzan bayramının bitti hafta.25 eylül ile 27 eylül arasında.opuyorumnanaktan çok heyecanlıyım.hala inanamıyorum.

hayırlı olsun tatlım.. Süperrr....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sositososito sositososito sositososito

ay öle vvalla.. normalde baklava sevmem ama... neysee fazla detaya girmiim...:kedi:

ben çarşamba günü başliim çarşamba perşembe yapiim diyorum fium.. Ne dersin.. berabercenek yapalım istersen??
Yada yarın mı başlasak... Nohutun haşlanması yetişirmi acep??
canım benım dolabımda her zaman haslanmıs mercımek nohut falan olur da .. ben pazardan alıyorum sebzemı,meyvemı..haftalık plan yapıyorum.benım zor bu hafta o yüzden mafoldumben beni bekle de demek istemıyorum.sana baska yoldaş bulalım bu seferlık...

sekerim hepimiz yazdık ya..takma kafana ..hepmızın yediği nane o merak etme..
işallah tatlım amin..:Saruboceq:

2010 yazında evlenicem ben kısmetse...:kedi:
ben de eflencem 2010 yazına.. opuyorumnanaktan
insallah iş düzenım de kurulur o zamana :umursamaz:

oy oy.. virmiyom kıs seni... kaydirigubbakcemile5
şaka bebem,saka..
hayırlıoolsun..cok tebrık ederım sımdıden..her türlü yanındayıs..her sıkıntını paylaş bızımle..hep berabercek hallderiz düğün telaşını..
flyla bana da ön hazırlık olur hem..
aaa fly sana yoldaş buldum,fibulaa,tut yakala..beraber yapın şu detoksu..

canım benım dolabımda her zaman haslanmıs mercımek nohut falan olur da .. ben pazardan alıyorum sebzemı,meyvemı..haftalık plan yapıyorum.benım zor bu hafta o yüzden mafoldumben beni bekle de demek istemıyorum.sana baska yoldaş bulalım bu seferlık...

sekerim hepimiz yazdık ya..takma kafana ..hepmızın yediği nane o merak etme..

ben de eflencem 2010 yazına.. opuyorumnanaktan
insallah iş düzenım de kurulur o zamana :umursamaz:

oy oy.. virmiyom kıs seni... kaydirigubbakcemile5
şaka bebem,saka..
hayırlıoolsun..cok tebrık ederım sımdıden..her türlü yanındayıs..her sıkıntını paylaş bızımle..hep berabercek hallderiz düğün telaşını..
flyla bana da ön hazırlık olur hem..
aaa fly sana yoldaş buldum,fibulaa,tut yakala..beraber yapın şu detoksu..

Fibuşşşşşşş gel beraber detoks yapalımmm....

Ya ben bugün çok yiyorum yaa.. Öğlende okadar yememe rağmen yine canım tatlı istedi.. yeşil çay hazırladım yanında da 1 paket etiform yulaflı püsküüüt bitirdim.. Aç olmamama rağmen yiyesim var.. Alla alla yaa.... Sinir bozucu..

Back
X