CANLARIMMMM BENİMMMM HEPİNİZE BOLLL TARAFINDAN ÖPÜCÜKLERRR...kaydirigubbakcemile3
Evvet tatil bitti ve evdeyim artık.Soracak olanlara mükemmel bir 10 gün geçirdim diyebilirim,vallahi sürünerek eve girdik desem yalan olmaz...(Gündüz feneri misali dolaşıyoruz ortalıkta)..
Sizler nasılsınız,umarım herşey yolundadır.Geçmişi okuyamadım,çok yorgunum aslında ama size uğramadan da yapamadım..Ya çok özlemişim burayı...opuyorumnanaktan
Evet ana konumunuza değinirsek..(aslında değinmesek daha mı iyi olur,orasını bilemiyorum)..55 ile gittiğim yerden 57 kilo ile dönmüş bulunuyorum..senağlama..Yani iki kilo almışım arkadaşlar..Aslında ben daha fazla almışımdır diye bekliyordum(yediklerimi ve içtiklerimi bir görseydiniz,bu bayan açlıktan çıkmış galiba derdiniz),bu rakamı görünce ne yalan söyleyeyim çok da üzülmedim...
Yalnız gerçekten felaket bir motivasyon kaybım var şekerler,biraz önce bir dilim pastayı mideme gömdüm vallahi...
Neyse yarın (pardon bugün) itibari ile lunanız gene eski luna olmaya çaba gösterecek,hepinizin huzurunda söz veriyorum.(Şimdi gidip sirkeli-limonlu suyumu içmekle başlıyorum hemen diyetime)..
Hadi beni motive edin anacımmmm..kaydirigubbakcemile5