ohh hadi nişalalh.sabunda o zamana evlenecem diyodu.ben yol açayım size.işallah tatlım amin..:Saruboceq:
2010 yazında evlenicem ben kısmetse...:kedi:
Hayırlı olsunhihoyyyt
a.s. teşekkürler efenimm.opuyorumnanaktanhayırlı olsun tatlım.. Süperrr....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sositososito sositososito sositososito
canım benım dolabımda her zaman haslanmıs mercımek nohut falan olur da .. ben pazardan alıyorum sebzemı,meyvemı..haftalık plan yapıyorum.benım zor bu hafta o yüzden mafoldumben beni bekle de demek istemıyorum.sana baska yoldaş bulalım bu seferlık...
sekerim hepimiz yazdık ya..takma kafana ..hepmızın yediği nane o merak etme..
ben de eflencem 2010 yazına.. opuyorumnanaktan
insallah iş düzenım de kurulur o zamana :umursamaz:
oy oy.. virmiyom kıs seni... kaydirigubbakcemile5
şaka bebem,saka..
hayırlıoolsun..cok tebrık ederım sımdıden..her türlü yanındayıs..her sıkıntını paylaş bızımle..hep berabercek hallderiz düğün telaşını..
flyla bana da ön hazırlık olur hem..
aaa fly sana yoldaş buldum,fibulaa,tut yakala..beraber yapın şu detoksu..
kız sendemi evlenecen.inş hepimizde çook mutlu oluruz.bürodanda izinimi bile aldım.ya devlet memurluğuna da atanamamışım.üzüldüm.özelde devam etcem galiba.-tatlicadiarzu-
Fibuşşşşşşş gel beraber detoks yapalımmm....
Ya ben bugün çok yiyorum yaa.. Öğlende okadar yememe rağmen yine canım tatlı istedi.. yeşil çay hazırladım yanında da 1 paket etiform yulaflı püsküüüt bitirdim.. Aç olmamama rağmen yiyesim var.. Alla alla yaa.... Sinir bozucu..
yapalım balımm.yarın yapalım bakalım olarmı??
ay bende öyle habire yiyorum.aç değilim halbuki.ama ağzım hiç boş kalmasın isityorum.niyeki acaba.