Canım bişey sorcam, kilo göstergeni değiştirmek için ne yaptın nasıl düzelttin, yoksa baştanmı yaptın merak ettim.
bence çok yanlış bir program kesinlikle ayrıca yoğurdun kilo veremye etkisi bile varmavi deniz sen kaç kılosun bak benden sana bir tavsiye geçen sene ben bunu uygulamıştım eğer kılo zor veriyorsan bir dene istersen ben 3 kılo filan verdim bununla et ürünlerini kesinlikle tüketmedim ister ızgara olsun isterse haşlama süt bile içmiyeceksin istersen bir dene belkı faydasını görürsün
selam KK'nın güğzel bayanları kaydirigubbakcemile3
benim bugün diyete başlayalı 1 hafta oldu akşam tartıldım 1.450 kg vermişim..:teytey:
geçen çarşamba diyetisyene gittim aslında listemi olanları sizle paylaşmak istiyorum ama işler o kadar yoğunki girip yazacak fırsatım olmadı en kısa zamanda paylaşacağım ama... yerimseniben
ah bir vakit bulabilsem... :çok üzgünüm:
şimdi çıkıyorum görüşürüz gene.. yerimseniben
Yihhhhuuuuuuu... çıtır adayları kızçeleeerrrr :teytey:
6 gün = 2 kilo :hooray:
Az önce lahana çorbamı da yaptım, koca bir tabak da içtim, şaşılacak derecede hoşuma gitti tadı, içine bol limon, pul biber... diyet yapmadığım günlerde bile yapar içerim.... yarından itibaren o da olacak menüde artık... kilocuklar güle güleee....ooh oh oh oh.. yandan yandan... kaydirigubbakcemile2 :dance:
Arkadaşlar lütfen hiçbirimiz tek tip beslenmeyle kilo vermeye çalışmayalım. Bu şekilde metobolizmamızı kötü yönde etkileyebiliriz çünkü. Meyva sebze ağırlıklı beslenelim ama karbonhidratıda tamamen kesmeyelim. Hatta uzmanlar yağı bile tamamen kesmemeyi ama az ve ölçülü tüketmeyi tavsiye ediyorlar. Hepimiz bende dahil çabuk sonuca ulaşmak istiyoruz ama bunu yaparken sağlığımızdan olmayalım. Yavaş yavaş gitsin kilolar ama sağlıklı olarak gitsin.
Kızlar hepimize kolay gelsin. Sonuçları yazalımki birbirimizi gaza getirelim olurmu a.s.
ne güzel cnm kilo veren verene ben veremiyorum yaa.tebrik ederim..çorbayı yapmışsın güzelmi inanmıyorum genelde begenmediler tadınıda neler koydun içine tarifini verebilirmisin cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?