- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
önemli değil canım
fibuşum komşu oyaladı kapıda bi sorun varmış apartmanda seninle konuşmak çok iyi oldu çok saol
hem sen kusura bakma benım cıkmam gerektı daha sonra ugrayamadım.anca geldım eve..
kızartmalar pek iyi değil ama diger türlü herseysüper...Kizlar bakin yediklerime nasil
Sabah duzgun bit kahvalti Ara neskafe
Oglen 5 kofte kizartma domates yogurt iki etimek
Ikindi iki form biskui kremalilardan leblebi aksam balik kizartma napiym mezgitin izgarasi olmuyo az zeytinyagli fasulye az kepek ekmegi cok Mudur
çok mersi..slm arkadaslar ben kk ne yeni uye oldum hemen bu baslik ilgimi cekti... ben burda abd de bi zayiflama programi uyguladim dr gozetiminde 8 kilo verdim.. hemen paylasayim neler yaptigimi: sabah uyaninca mutlaka bi bardak su icin,kahvaltida ince bir dilim kepek ekmegi yiyin sinirsiz domates salatalik,zeytin yiyorsaniz 6 taneyi asmayin eger zeytin yemiyorsaniz bir haslanmis yumurta yiyin ama zeytin ve yumurtayi ayni zamanda yemeyin cunku asiri protein almaniz kilo almaniza yol acar:/ kahvaltidan sonra ogle yemeginden once ara ogun olarak herhangi bi meyveden yiyin ben ornegin bi orta boy elma yedim.. ogle yemeginde izgara tavuk sandwich yiyin kepek egmegine yapin ama sandwichiozerine yine birz meyveve icecek olarak da su kullanin.. ama yok yemekte illaki baska bisi icmek istiyorsaniz ben 0 kalorili sekersiz asitli iceceklerden tukettim sizde deneyebilirsiniz..ogle yemeginden sonra ara ogun olarakyine ister meyve yiyin isterseniz bi domates dilimleyp yiyin.. aksam yemegine gelince ben 500 kaloriyi asmadim aksam yemeklerinde en sevdigim menumu soyleyim ince dilim biftegi izgara yapin az zeytinyagi defne yapragi ve cok az tuzla terbiye edin izgaradayken uzerine sarmsak dilimleyin,yanina garnitur olarak tatli patates puresi bir yemek kasigi dolusu bezelye ... bu benim bir gunluk diyetim... bunun disinda gunde 1 mil yuruyus, 50 mekik, 50 yere comelip kalkma hareketi yaptim ama bu comelme hareketini dizi problemlemli arkadaslar hatta yapmak isteyen herkes ozellikle vucut agirligini dize diil topuga ve ayaga vererek yapsinlar .bunu yaparken sirtinizi dik tutun, kollarinizi omuz hizasinda onunuze uzatarak yapin..simdilik benden bu kadar ... umarim faydalli olur size yazdiklarim.. daha farkli diyet tarifleriytle daha sonra yine yazicam... herkese simdiden kolay gelsin..
her zaman beklıyoruz tavsıyelerını
iyi geceler kızlar
iyi geceler
detoksun sonucunu beklıyoruz 4 gözle