• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dizini bükmeden sol elinin dirseğini sağ dizine değdir. Aynısını tersine de yap. Bu hareketi hergün 10-15 dakika yaparsan faydasını görürsün.
Bir de duvara sırtını yaslayıp sandalyede oturuyormuş gibi havada oturmaya çalış durabildiğin kadar. Bu da karnını düz ve sıkı yapar.
Ayrıca gazlı içeçeklerden uzak dur. Ve kızartma vs. yeme. Sofradan tıka basa doymadan kalk. sık sık ye ama bol bol yeme. Özel bir diyete ihtiyacın olduğunu sanmam biraz spor biraz dikkat tamamdır :lepi:

çk tessekkr ederm ablacm(( evli olduna göre bndn buyuksn sanırım: ) ))) bnlara uyucaım inş. başladm buqn sabah 50 mekik çekdm akşamda 50 mekik çekdm sabha kavaltısında salata yabtm kndime haff çk az zeytnyaılı snra akşamuzeride bi tabak yourtlu mkarna yedim ve aralarda sadece su içiyrm ama soğuk su:((
bakalm yarn çıkablrsem dısarıya lahana yağı almayıda düşünyrm bide akşamustlerı yuruyuşe başlıcm inş.:teytey:

Bilmiyorum canım 2 hafta kalırım diye gidiyorum ama
Canım bu bahçelievlerde bende ataköyde oturuyorum oralardada bulabilirsin sanırım ama olmadı 6 haftada bir geliverirsin buraya belki
laser-epilasyon2.jpg
Benim kinin markası bu iyi deniyor buna

pendikte bi yer buldum canım diğer şubeside kadıköyde komple 1000 tlmiş.bende daha önce güngörende oturuyordum canım

Canım kase kase değil tabi, günde bikaç tanesi metabolizmayı hızlandırıp,
Yağ yakımını kolaylaştırıyormuş. Dondurma da en hafif tatlı olduğundan.
Tatlı krizine girenler için önerildi.
Canını sıkan şey rutin bir günse, günlerine renk kat mervişim.
Yani seni de eğlendirecek şeyler ekle.
Dövme istiyorum gerçekten, son zamanlarda hep aklımda.
Kalıcı olması da düşündürüyo tabi. zemuszemus-tatlicadiarzu-
Ama bi türlü zaman ayıramıyorum. :sinifsinif:​

ciciş ben dayanamam 1 kase yerimmmm cokacimcoook
ciciş nasıl renk katıcam günlere?
haklısın cnım benim bi arkadaşım hep görmemek için kolunun arkasına yaptırmıştı

Ben de istiyorum dövme.. Hatta motif bile belli... Belime peri kızı yaptırmak istiyorum ama sevdiceğim izin vermiyor..:umursamaz:
Günaydın zabınımmm...

ciciş evlendikten sonra izin verir

cicişler göbişime piercingimi yaptırdım sonundaaa hihoyyyt sositososito :dance:

herkese selamlar,
haftasonu yedıklerımı yazmaya geldım..

cumartesi;
5-6 adet minik tam tahıllı undan yapılmıs yagsız mücver
1dilim kepeklı ekmek
azıcık peynır
domates-salatalık

öğle kiraz bir kase

aksam
1 minik kase tavuk suyuna corba(unla kavrulmus,pirinc falan yok)
200gr kadar ızgara tavuk göğsü
yarım dl kepek ekm.
salata

gece 3 adet yulaflı bisküvi

pazar
sabah 1 yum.dan diyet kasarlı omlet
1 dl kepeklı ekmk
az peynır
dom-salat.

ögle 1 paket maviyesıl peynırlı biskuvı(140cal.)

ara 3 adet yulaflı kepeklı etıform

ara 2 adet etıform mısır ve pirinc patlagı

aksam 2 kase tavuk suyuna corba
yarım dılım ekmek

gece ara ; 1 adet etiform light etimek(bu arada bunun diliminin kalorisi nedir?)

haftasonu hep dısarda müthiş hareket halındeydım.ama hiç dısarda yemedım.cantama doldurdugum light bisküvilerle idare ettım.bırazcık fazla yemısım ama haftasonu netıcede..bu kadar olsun .

Arkadaşlar ben yarın sabah gidiyorum yazlığa 2 hafta kadar yokum hepinize keyifli muhabetler sağlıkla kilo vermeler dilerim kendinize iyi bakın.Bende inşallah güzel haberlerle dönerim:Saruboceq::a015:

pendikte bi yer buldum canım diğer şubeside kadıköyde komple 1000 tlmiş.bende daha önce güngörende oturuyordum canım

ciciş ben dayanamam 1 kase yerimmmm cokacimcoook
ciciş nasıl renk katıcam günlere?
haklısın cnım benim bi arkadaşım hep görmemek için kolunun arkasına yaptırmıştı

ciciş evlendikten sonra izin verir

cicişler göbişime piercingimi yaptırdım sonundaaa hihoyyyt sositososito :dance:

Hayırlı olsun canım... Acıdımı.???

Arkadaşlar ben yarın sabah gidiyorum yazlığa 2 hafta kadar yokum hepinize keyifli muhabetler sağlıkla kilo vermeler dilerim kendinize iyi bakın.Bende inşallah güzel haberlerle dönerim:Saruboceq::a015:

İyi bak kendine canım.. İyi tatiller, iyi eğlencelerrr...opuyorumnanaktan

Hayırlı olsun canım... Acıdımı.???
İyi bak kendine canım.. İyi tatiller, iyi eğlencelerrr...opuyorumnanaktan
Günaydın kızlarrrrrr..opuyorumnanaktan

günaydın ciciş
lokal anesteziyle uyuşturdular zerre kadar acımadı hissetmedim yapılırken bile, 50 kere daha deldiririm kaşımıda düşünüyorum en kısa zamanda opuyorumnanaktan
ama üstüne yatamıyorum dokunamıyorum eskisi gibi oturamıyorum o zaman biraz sızlıyor CADIARZU

GÜNAYDIN KIZLAR a.s.

günaydın ciciş
lokal anesteziyle uyuşturdular zerre kadar acımadı hissetmedim yapılırken bile, 50 kere daha deldiririm kaşımıda düşünüyorum en kısa zamanda opuyorumnanaktan
ama üstüne yatamıyorum dokunamıyorum eskisi gibi oturamıyorum o zaman biraz sızlıyor CADIARZU

geçmiş olsun canım,
hayırlı uğurlu gelsin piercingin..

GÜNAYDIN KIZLAR a.s.

Günaydın kızlarrrrrr..opuyorumnanaktan
günaydın filişş
günaydın gelecekteki grup arkadaşlarım :)
iyi ve bol kilocukların verildiği bir hafta dilerim
tesekkürler berfin,elini cabuk tut beklıyoruz senı..sonra o 69un da daha aşağıya indiğini görcez...

herkese selamlar,
haftasonu yedıklerımı yazmaya geldım..

cumartesi;
5-6 adet minik tam tahıllı undan yapılmıs yagsız mücver
1dilim kepeklı ekmek
azıcık peynır
domates-salatalık

öğle kiraz bir kase

aksam
1 minik kase tavuk suyuna corba(unla kavrulmus,pirinc falan yok)
200gr kadar ızgara tavuk göğsü
yarım dl kepek ekm.
salata

gece 3 adet yulaflı bisküvi

pazar
sabah 1 yum.dan diyet kasarlı omlet
1 dl kepeklı ekmk
az peynır
dom-salat.

ögle 1 paket maviyesıl peynırlı biskuvı(140cal.)

ara 3 adet yulaflı kepeklı etıform

ara 2 adet etıform mısır ve pirinc patlagı

aksam 2 kase tavuk suyuna corba
yarım dılım ekmek

gece ara ; 1 adet etiform light etimek(bu arada bunun diliminin kalorisi nedir?)

cnım beslendğin gıdalar her zmankinden farklı oldğu için bünyene iyi gelmş bile olablr bu beslenmee h.sonu için gayet iyi ;) hareket halinde olmandaa süper olmş :jeyyar::jeyyar:
arada farklı beslenmek farklı sporlar yapmak gerekior ki alışmış olan bünyeyi yeniden harekete geçirelim;)

kızlarr bende çok hareketli bi h.sonu geçirdim..cuma lapmın sonucunda 64 ten 63.600 oldm... yarın yeniden tartılıcm kızlarr bakalım sonuç ne olacak :uhm::uhm::uhm:

selam kızlar,

bugun şu light colalar hakkında fikir paylaşımı yapalım mı?

ben başlayayım;eskıden anormal derecede tüketırdım. diyete girdiğimden beri,onu da minimize ettim.ama yaz aylarında azıcık arttı sankı..sıcaktan falan.
içeriğinde sukraloz,aspartam falan var yanı normalde kullandıgımız tatlandırıcılardan pek farklı değil aslında ama asitli olması sebebiyle mideyi genişletiyor,içerdıgı yoğun tatlandırıcı nedenıyle de insülin dengesini bozup iştahı acıyor diye duydum.aslında ben de bu tarz yeme ihtiyacı yaratmıyor ama sankı ne zaman light cola tüketimini arttırsam kılo veremıyorm.
sizin tecrübeleriniz ve ya bildikleriniz??

cnım beslendğin gıdalar her zmankinden farklı oldğu için bünyene iyi gelmş bile olablr bu beslenmee h.sonu için gayet iyi ;) hareket halinde olmandaa süper olmş :jeyyar::jeyyar:
arada farklı beslenmek farklı sporlar yapmak gerekior ki alışmış olan bünyeyi yeniden harekete geçirelim;)

kızlarr bende çok hareketli bi h.sonu geçirdim..cuma lapmın sonucunda 64 ten 63.600 oldm... yarın yeniden tartılıcm kızlarr bakalım sonuç ne olacak :uhm::uhm::uhm:

tebrık ederim cnm..400gr hiç fena değil.. kaydirigubbakcemile5

cumartesi ;
sabh halı yıkadğımz için kahvaltı geç oldu bayaa 11.30 gibi yaptım::: közlenmiş patlıcan-közlenmiş biber-domates-salatalık-soğan ve yoğurttan oluşan yağsız-tuzsuzz amaa nefiss bi salata yaptım ondan karnım doyuncayaa kadr yedimm yane bayaa yedim =))
ara: sarı leblebii
ara:armut
akşam:sabh yedğim salatanın aynısından yedim yine 17.30 da;)
20.00: 1 salatalık
01.30karpuzz
20.00:

pazar:
sabh:1 dilim ekmek-domates-slatalık-tadımlık 4-5 çatal p.kızartması
ara:sarı leblebi
öğle:ayran ve tuzlu çubk
ara:kavun
akşam acıkmadm ve zaten dışardaydım o yüzden dondurma yedim canımda istiordu zaten
21.00: karpuz

günaydın filişş

tesekkürler berfin,elini cabuk tut beklıyoruz senı..sonra o 69un da daha aşağıya indiğini görcez...

saol cicişim çok korktum ama sonunda yaptırdım bu arada kadıköyde bi yer var komple 1000 tlye lazer yapıyorlarmış pendiktede şubesi var

selam kızlar,

ben başlayayım;eskıden anormal derecede tüketırdım. diyete girdiğimden beri,onu da minimize ettim.ama yaz aylarında azıcık arttı sankı..sıcaktan falan.
içeriğinde sukraloz,aspartam falan var yanı normalde kullandıgımız tatlandırıcılardan pek farklı değil aslında ama asitli olması sebebiyle mideyi genişletiyor,içerdıgı yoğun tatlandırıcı nedenıyle de insülin dengesini bozup iştahı acıyor diye duydum.aslında ben de bu tarz yeme ihtiyacı yaratmıyor ama sankı ne zaman light cola tüketimini arttırsam kılo veremıyorm.

bende eskiden günde 1 lt içerdim.diyete başladığımda içmedim ama bu aralar haftada 1-2 falan kutu lıght içiyorum.bence iştah vs.de bi değişiklik yapmıyor.dediğin gibi midemi büyütmesin diye minimuma indirmeye çalışıyorum

cumartesi ;
sabh halı yıkadğımz için kahvaltı geç oldu bayaa 11.30 gibi yaptım::: közlenmiş patlıcan-közlenmiş biber-domates-salatalık-soğan ve yoğurttan oluşan yağsız-tuzsuzz amaa nefiss bi salata yaptım ondan karnım doyuncayaa kadr yedimm yane bayaa yedim =))
ara: sarı leblebii
ara:armut
akşam:sabh yedğim salatanın aynısından yedim yine 17.30 da;)
20.00: 1 salatalık
01.30karpuzz
20.00:

pazar:
sabh:1 dilim ekmek-domates-slatalık-tadımlık 4-5 çatal p.kızartması
ara:sarı leblebi
öğle:ayran ve tuzlu çubk
ara:kavun
akşam acıkmadm ve zaten dışardaydım o yüzden dondurma yedim canımda istiordu zaten
21.00: karpuz

ohhh afiyet olsun

oy oy negüzel.. 40gr. 400 gr.dır. Yeni bi detoks programı okudum nette.. Birazdan yazıcam..

selam kızlar,

Selam kuzumcum.. Valla kola genel olarak pek tercih etmediğim bir içecek açıkcası.. Diyet üzerinde ki etkilerini bilemiyorum ama sağlık üzerinde oldukça olumsuz etkileri olduğunu söyleyebilirim canım..

saol cicişim çok korktum ama sonunda yaptırdım bu arada kadıköyde bi yer var komple 1000 tlye lazer yapıyorlarmış pendiktede şubesi var

bende eskiden günde 1 lt içerdim.diyete başladığımda içmedim ama bu aralar haftada 1-2 falan kutu lıght içiyorum.bence iştah vs.de bi değişiklik yapmıyor.dediğin gibi midemi büyütmesin diye minimuma indirmeye çalışıyorum

ohhh afiyet olsun
ismini verir misin canım bir soruşturalım kliniği.
bende de iştah yapmıyor ama sankı kılo vermeyı cok olumsuz hissettiriyor.haftada 1 kutu ideal ama..

saol cnm =) dün sporda yaptımm 45 dk.kadr

bugnde spor salonuna gidicm zaten akşam inş.59 olucm yaa
olcaz canım el birliği ile insallah ne 59un da altına inicez..

oy oy negüzel.. 40gr. 400 gr.dır. Yeni bi detoks programı okudum nette.. Birazdan yazıcam..

Selam kuzumcum.. Valla kola genel olarak pek tercih etmediğim bir içecek açıkcası.. Diyet üzerinde ki etkilerini bilemiyorum ama sağlık üzerinde oldukça olumsuz etkileri olduğunu söyleyebilirim canım..

detoks programını 4 gözle bekliyorz...
kolanın saglıga aşırı zararlı oldugunu biliyorum canım ama tatlı düşkünüyüm ya kalorisiz ve sekerlı diye cazip gelıyor sanırım. ama karar verdım içmicem...neticede aylarca içmedğim de oldu..

evet kıslarr... Detoks programını açıklıklıyorumm... Çok olumlu cevaplar gelmiş buna..

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

ALINTIDIR..!!

Back
X