• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mavi deniz sen kaç kılosun bak benden sana bir tavsiye geçen sene ben bunu uygulamıştım eğer kılo zor veriyorsan bir dene istersen ben 3 kılo filan verdim bununla et ürünlerini kesinlikle tüketmedim ister ızgara olsun isterse haşlama süt bile içmiyeceksin istersen bir dene belkı faydasını görürsün

selam KK'nın güğzel bayanları kaydirigubbakcemile3
benim bugün diyete başlayalı 1 hafta oldu akşam tartıldım 1.450 kg vermişim..:teytey:
geçen çarşamba diyetisyene gittim aslında listemi olanları sizle paylaşmak istiyorum ama işler o kadar yoğunki girip yazacak fırsatım olmadı en kısa zamanda paylaşacağım ama... yerimseniben
ah bir vakit bulabilsem... :çok üzgünüm:

şimdi çıkıyorum görüşürüz gene.. yerimseniben

Yihhhhuuuuuuu... çıtır adayları kızçeleeerrrr :teytey:

6 gün = 2 kilo :hooray:

Az önce lahana çorbamı da yaptım, koca bir tabak da içtim, şaşılacak derecede hoşuma gitti tadı, içine bol limon, pul biber... diyet yapmadığım günlerde bile yapar içerim.... yarından itibaren o da olacak menüde artık... kilocuklar güle güleee....ooh oh oh oh.. yandan yandan... kaydirigubbakcemile2 :dance:

Kızlar ben bugün başlayamadım ama hastayım ondan, böbreklerimi üşütmüşüm. Hastayken kendimi kasmayım bide dedim. Yarında başlayamam ama sanırım ben perşembe günü başlıycam. Bikeresinde perşembe günü başladığım diyet çok başarılı olmuştu fisfisfis
Arkadaşlar lütfen hiçbirimiz tek tip beslenmeyle kilo vermeye çalışmayalım. Bu şekilde metobolizmamızı kötü yönde etkileyebiliriz çünkü. Meyva sebze ağırlıklı beslenelim ama karbonhidratıda tamamen kesmeyelim. Hatta uzmanlar yağı bile tamamen kesmemeyi ama az ve ölçülü tüketmeyi tavsiye ediyorlar. Hepimiz bende dahil çabuk sonuca ulaşmak istiyoruz ama bunu yaparken sağlığımızdan olmayalım. Yavaş yavaş gitsin kilolar ama sağlıklı olarak gitsin.
Kızlar hepimize kolay gelsin. Sonuçları yazalımki birbirimizi gaza getirelim olurmu a.s.

Kelebecik kesinlikle haklısın, ben şu anda yaptığım diyette ekmek, hamur işi, kızartma, şeker ve abur cubur hariç hiçbir şeyi kesmedim. Salatalarıma da yemeklerime de az da olsa yağ koyuyorum, çok canım isterse bitter olmak kaydıyla bi parça çikolata yiyorum, yemediğim şey pek yok gibi ama az az hep az az...

Ama bu şekilde hem kilo veriyorum hem de hiç aç kalmıyorum.
Zaten en önemlisi de aç kalmamak. Aç kalınan hiçbir diyetle kilo verileceğine inanmıyorum ben.

Canım bişey sorcam, kilo göstergeni değiştirmek için ne yaptın nasıl düzelttin, yoksa baştanmı yaptın merak ettim. :kahve:

Ya evet, maalesef her seferinde baştan yapmak gerekiyormuş.
Baştan yaptım ben de.
Amaaan.. kilolar gitsin de biz üşenmez yaparız sil baştan sil baştan di mi?
Hiç yapmaya gerek duymamak da var :)) Allah korusun :)

Yaa offf anlamıyorum ama ben ya...

Dün akşam tartıldım 63, bu sabah tartıldım 64... of ya of yaaaaa.... :kızgın:

günaydın kızlar,monapisacığım bende sürekli tartıya çıkıyorum ama iyi değil aslında haftada bir gün tartılmak en sağlıklısı. sabah vücut şiş olabiliyor bende akşamdan sabaha fazla çıkıyorum.sukma canını şekerim diyete devam...!

Ya ne biliim hayatım bu hayatımda adamakıllı yaptığım 2. diyet, akşam nasıl keyiflenmiştim, sabah sabah sinirim zıpladı. Neyse bi daha ben de 3-4 güne bir tartılacağım, motivasyonum düşüyor böyle.

bence her gün tartılmamalı
ben bakıyorum bir gün 1 kilo almışım nasıl olur diyorum
ama yinede her gün tartılıyorum
belli günlerde tartılmalı insan kafaya takıyo sonra
ama diyelim 1 hafta hiç tartılmaıd ım kiloda alabiliyor

mavi deniz sen kaç kılosun bak benden sana bir tavsiye geçen sene ben bunu uygulamıştım eğer kılo zor veriyorsan bir dene istersen ben 3 kılo filan verdim bununla et ürünlerini kesinlikle tüketmedim ister ızgara olsun isterse haşlama süt bile içmiyeceksin istersen bir dene belkı faydasını görürsün
bence çok yanlış bir program kesinlikle ayrıca yoğurdun kilo veremye etkisi bile var
süt derseniz mutlaka alamamız gereken bir protein
eğer prootein tüketilmezse vücutta hasara neden olur

selam KK'nın güğzel bayanları kaydirigubbakcemile3
benim bugün diyete başlayalı 1 hafta oldu akşam tartıldım 1.450 kg vermişim..:teytey:
geçen çarşamba diyetisyene gittim aslında listemi olanları sizle paylaşmak istiyorum ama işler o kadar yoğunki girip yazacak fırsatım olmadı en kısa zamanda paylaşacağım ama... yerimseniben
ah bir vakit bulabilsem... :çok üzgünüm:

şimdi çıkıyorum görüşürüz gene.. yerimseniben

nasıl nasıl verdin nolur yaz listeni
bilgileniriz bizde değil mi ama

Yihhhhuuuuuuu... çıtır adayları kızçeleeerrrr :teytey:

6 gün = 2 kilo :hooray:

Az önce lahana çorbamı da yaptım, koca bir tabak da içtim, şaşılacak derecede hoşuma gitti tadı, içine bol limon, pul biber... diyet yapmadığım günlerde bile yapar içerim.... yarından itibaren o da olacak menüde artık... kilocuklar güle güleee....ooh oh oh oh.. yandan yandan... kaydirigubbakcemile2 :dance:

canım çok merak ettim nasıl verdin

Arkadaşlar lütfen hiçbirimiz tek tip beslenmeyle kilo vermeye çalışmayalım. Bu şekilde metobolizmamızı kötü yönde etkileyebiliriz çünkü. Meyva sebze ağırlıklı beslenelim ama karbonhidratıda tamamen kesmeyelim. Hatta uzmanlar yağı bile tamamen kesmemeyi ama az ve ölçülü tüketmeyi tavsiye ediyorlar. Hepimiz bende dahil çabuk sonuca ulaşmak istiyoruz ama bunu yaparken sağlığımızdan olmayalım. Yavaş yavaş gitsin kilolar ama sağlıklı olarak gitsin.
Kızlar hepimize kolay gelsin. Sonuçları yazalımki birbirimizi gaza getirelim olurmu a.s.

canım sana katılıyorum
zaten kilomuz fazla değil sadece yediklerimizden kısarak beslenme alışkanlığı kazanmalıyız bence ve abur cuburu keserek
tamamen proteini karbonhidratı kesmek doğru değilll
buna dikkat lütfen

kızlar böyle haftada 3-4 kilo vermek için sağlıksız diyetler yapmayın aman diyeyim .haftada 1 kilo versem 2 ayda istediğim kiloya ulaşırımki oda benim için bir mucize.dikkatki olun kızlar bu vücut bize ölene kadar lazım

Artık kafama koydum kızlar başlıyorum bugün itibariyle rejime. 5 kilo versem bana yeter. :enbuyukkk: yerimseniben

Kadiscim çok da zorlamadım kendimi aslında.

Öncelikle ekmek, hamur işi, kızartma, tatlı ve abur cuburu tamamen kestim.
Ama onun dışında her şeyimi de yiyorum. Azar azar tabii.
Sebze yemekleri, süt, yumurta, peynir, meyve, şimdi bir öğüne lahana çorbası da ekledim.
Bişeyler olacak inşallah.

ayy kilomu yazmayı unuttum pardon sormuşsun cnm aslında yazmıştım ama gerilerde kaldı bayagı 69 kilodayım hatta 70 de olabilir sanırım tartıya çıkmaya korkuyorum ben..

ben akşam yemeklerini az yemeğe başladım ama iyi mi ettim kötümü bilemiyorum :1no2:
çünkü az yiyince mutlaka çook acıkıyorum bu sefer olmadık şeyler yiyorum ya meyvede kesmiyor nasıl engelliycem ben kendimi yardım edinnnnnnnnnnnnnnn daha çok kilo almıyıııımmm:a015:

yedikten sonra pişman olduğun anları.... kıyafetlerine giremediğindeki sinirini.... ve zayıf arkadaşlarına imrenmeni hatırlıcan hemencik :mymeka: kaydirigubbakcemile3
bak yiyebiliyor musun :roflol:
ben tatlı isteyince canım hemen elmaya saldırıyorum ya da çok nadir 1 hurma
zaten belli bi süre sonra tatlı zaafında geçiyor inan a.s
ben mesela öyle oldum şuan :asigim:

ne güzel cnm kilo veren verene ben veremiyorum yaa.tebrik ederim..çorbayı yapmışsın güzelmi inanmıyorum genelde begenmediler tadınıda neler koydun içine tarifini verebilirmisin cnm..

Hayatım elbette veririm.

Yarım lahananın biraz daha azı,
Büyükçe bir havuç,
2-3 adet acı sivri biber,
4-5 taze soğan,
4-5 domates (salça da olabilir),
bolca maydanoz (ben bir demet koydum neredeyse)

Bunların hepsini ince ince doğradım, üstüste düdüklüye attım, üzerine 2 tane et bulyon, kuru nane, az tuz, az kimyon ve üzerini geçecek kadar da su ekledim, yarım saat pişirdim.

Ben blender'dan geçirmedim, sebzeler tane tane daha güzel oldu, üzerine bol limon ve pul biberle gayet de yenilesi bir çorba oldu bence. Hatta bir dahakinin içine 1-2 tane taze sarımsak da atmayı düşünüyorum. Bence yakışabilir.

merhaba arkadalar nasılsın ben buraya üye olalı çok oldu ama bu topick uğramamıştım bende kilo vermek istiyorum haziranda evlendim 53 54 kilo felendim şimdi 61 kiloyum çok moralim bozuldu cumartesi tartıldım boumda 1.55 görüldüğü gibi fazla kilom banada yardımcı olurmusunuz

merhaba canım,zayıflamaya karar vermek ve azmetmek büyük bir başlangıç öncelikle.kendine bir hedef kilo belirle.burdaki yazıları ve yapılanları takip etmek inan büyük bir heves ve motivasyon veriyor insana.sende katıl hep beraber kilo verelim :) ben hem diyet yapıyorum hemde spor,birde sıksık bitki çayları içiyorum metabolizmamı hızlandırmak için(yeşilçay,biberiye,kekik...).haftada 3-5 kilo gibi mucizeler bekleme ama olur mu?

Back
X