60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar bende yaklaşık 11 gün önce diyete başladım. ama aç kalmadan:)diyete başladığım 69 kg dım.şimdi ise 64.5kg mım ve çok mutluyum.çünkü daha önce diyet yapmayı çok denedim ama beceremiyor hemen pes ediyordum.çünkü sadece aç kalınca zayıflanır sanıyordum.şimdi ise yağı, şekeri,ekmeği kestim ve çok rahatım. tek kesemediğim şey tuz....birde öğlen ve akşamları lahanadan çorba yapıp içiyorum.sabahlarıda içmek istiyorum ama pek canım istemediğim için elma yiyorum . pazar sabahalrıda yarım yağlı peynir domates salatalık ve haşlanmış bir yumurta yiyorum.akşamları 8 den sonra tek yediğim şey 1 meyve. günde bir fincanda 1 çay kaşığı kahveyle yarım yağlı süt içiyorum hem vücudumun calsiyum ihtiyacını karşılıyorum hemede alışkanlığım olan kahveyi.neyse ok uzattım galiba ben böyle devam etmeyi düşünüyorum 10 günde 4.5 kilo vermek hiçte fena değil ne dersiniz. tabi bu arada evde sürekli spor yapıyorum. günde 30dk da yürümeye çalışıyorum. umarım sizede faydam olmuştur...bakalım ne kadar zamnda istediğim kiloya ulaşacağım hedefim 58kg....görüşemk üzere...

maşaallah dorukk gözlerim açık kaldı :1shok:
10 günde 4,5 kg CADIARZU

selam kızlar bende yaklaşık 11 gün önce diyete başladım. ama aç kalmadan:)diyete başladığım 69 kg dım.şimdi ise 64.5kg mım ve çok mutluyum.

Dorukk çok tebrik ederim gerçekten çok sevindirici olsa gerek ama genelde çok kısa sürede verilen kilolar 2 katı olarak geri dönüyor derler ya o açıdan acaba çok mu verdin diye düşündüm.Ama gün içinde yaptığın şeylerde mantıksız birşey yok gibi.Asıl önemli olan sanırım yaşam biçimimizi değiştirmek.Spor yapıyorsak kilo verdikten sonra bırakmamak,yemekleri hep ölçülü yemek.Bir de uzmanlar ayda 4-5 kilo vermeyi uygun görürler daha çok verilmesini pek onaylamazlar.Olsun zoru başarmışsın ya bize de moral oluyor arkadaşım...Umarım verdiğin kilolar kalıcı olur.. Tekrar tebrikler...a.s.

aslına bakarsan ben sağlıksız şekilde beslenmiyorum.sebzemide yiyorum meyvemide yiyorum etimide yiyorum ama tek farkı öğlen ve akşamları yemeklerden önce ilk olarak lahana çorbası içiyorum.sadee ben kahvaltı etmiyorum sadece pazar günü ediyorum kahvaltımı yane anlıyacağın bende bu kadar çabuk verebileceğimi sanmıyordum.ama oldu ...

Ay kızlar benim bütün motivasyonum gitti ya, gayet sağlıklı besleniyorum, ekmek yok,hamur işi yok, hep sebze meyve, aç da kalmıyorum ama ne güzel 2 kilo gitti diye sevinirken bu sabah gene 65'i gösteriyor..... ya 12 gündür yapıyorum el insaf ya.. ne hevesim kaldı ne bişey.... :çok üzgünüm:

günaydın kızlar,ahh canım sakın moralini bozma tartı böyle hileler yapıyor ,aslına bakarsan ayda bir tartılmak gerekmiş ama sabırsız biz habire çıkıyoruz tartıya.sakın hevesin kaçmasın sen böyle devam et diyete,adet döenemin de veya yakınında olduğundanda olabilir.diyetten vazgeçme sakın olur mukaydirigubbakcemile5

Yok bozmayacağım ama bu şekilde de mutsuz oluyorum inanır mısın.
Her şeyi harfiyen yapıyorum buna rağmen yok yok yok.
Gerçi adet günüme 3 gün kaldı ama bu o kadar etkiler mi ya?
Hele bak yukarda okudum bi arkadaşımız 10 günde 4.5 kilo vermiş, yaptıklarına baktım benimle birebir örtüşüyo neredeyse. Ben nerede yanlış yapıyorum anlamadım ki ya...
Poffff.... neyse ya... inat ettim bakalım ama 1-2 hafta sonra da değişmezse valla ne diyetle uğraşırım ne bişeyle bir daha... sinir... :çok üzgünüm:

evet moon arkadaşıma aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile5
bende bikaç gün önce kendimi tartıda 64 görünce aynı şeyleri yaşadım
ama vazgeçip yemeye devam etseydim dün tartıldığımda 61,5 kg olduğumu ve
tartının beni yanıltmış olduğunu göremeyecektim şutarafagitti
o yüzdenn devammmmmmmmmm diyorum a.s.

Son düzenleme:

şekerim benim yaptıklarımda onunkiyle uyuşuyor ama bende 2 kilo verebildim sadece,10 günde 4,5 kilo vermek gibi bir amacımda yok zaten bünyeme ters.yılmadan diyete devam edelim hayatımkaydirigubbakcemile5 ikimizde sanırım uzun vadede kilo veren insanlarız

evet kıslar unutmayın herkesin metobolizması farklı bi digerinin kilo verdigi diyet bir digerine kilo aldıra bilir ama bu yolda enbuyük başarı yılmadan ıstikrarlı bişekilde devam etmek ......a.sa.s.

ayda 10 kilo falan hayal kızlar ben en fazla haftada 400 gr falan verebiliyorum sabırlı olmak lazım

Valla kızlar pazartesinden beri abur cubur adına hiç bir şey yemedim sadece dün akşam üzeri 5 gibi karnım acıktı 2 kurabiye yedim ama akşam yemeğinde sadece salata yedim yinede banamısın demiyor bu kılolar sabah tartıldım gram azalma yok bilmıyorum ne olacak ama ben sadece akşam yemeklerinde lahana çorbası içmeye karar verdim çinkü ben akşam yemeğini geç yapıyorum belkı o benım için iyi olur

slm kızlae bende düm akşam yemek yemedim akşam üstü gökyüzündedans arkadaşımız gibi kurabiye yedim akşam üstü acıkınca ama eve gidince yemek yemem dedim sadece 2 nuget yedim. küçük kase aşure ve azda kestane ama bu nları birden yemedim aralıklarla ..lahana çorbasını hala yapamadım sinir oldum ya inş bugün yapacam unutuyorum aslında.. 10 günde 4.5 kilo kullaga hoş geliyor ama ben bianda o kadar verilecegini aklım almıyor malum uzun süre kilo vermeyen biri için inanılması güç oluyor..tebrik ederim o arkadaşımızı valla bence devam etsin bir süre ama sonra ara ver bünye ona alışmasın sonra alışınca tepki vermiyor çünkü..

Benim zaten 10 günde 5 kilo vereyim gibi bir sıkıntım yok ama... 12 günde verdiğimi sandığım 2 kiloyu da geri almış görmeyeyim kendimi.... diyeti de hiç bozmadan üstelik... neyse.. dilerim şişliktir, kıldır tüydür.... bilmiyorum artık

mona cım reglin yaklaşmış sanırım onun etkisi olabilir ama sen yinede dikkat et..

Mavicim aslında bir şey itiraf edeyim, ben ne zaman bu lahana çorbasını içmeye başladım o günden beri üzerimde inanılmaz bir şişkinlik var, çok şişirdi beni ve gaz sancısı gibi sancılanıyorum 3 gündür, bugün içmeyi bıraktım bakalım, belki de yaramadı bana.

aa bak oda olabilir şişlik yapabilir mesela tablet içenlerde öyle idi hamile gibi dolaşıyordum diyen de var çogunlukta bende bir ara almıştım güya bitkisel diye şişirmişti beni inş.çorbası şişirmez umut ediyorum

bak gördünmü şekerim hiç kötü olmana gerek yokmuş düşündükçe sebepler bulabiliyoruz. sen umudunu kesme diyete devam et ve mutlu ol :dance:

evet cnm tam gaz gidiorum..spordan eve gelişim 8.5 oluorr sonraa duş fln derken 9 oluor birass K.K dA takılıp cupppp yatağa gidiyorum =) =) bundan sonraa abur cubur yoq aslaa yemicem yarın lapa yapıcm tamda regl zamanımda yapmış olacağım..cumarteside lahana içeceğim ama akşam ve öğlenleri sabahları kahvaltımı yapacağım..

tebrikler canım inşallah kalıcı olurr.gerçkten tebrikler ne mutlu sana.inşallah bende becerebilirim :ecrin_bebek:

morelini sakın bozmaaa emin ol regl yüzündendir o lapa yap şişliklerin gitsin ve ödem atmışta olursun canım :1rolleyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…