6 yıllık evliliğin son günü (şu köşede dursun)

Yeni hayatınız da mutluluklar öyleyse..
Yorum yapılcak bişey kalmamış sözün bittiği yer, ha birde birşeye noktanı koyduysan onu virgüle çevirme !!!

diğer konularinizi bilmiyorum ama son olay gerçekten bir patlama olmuş.
zaten kafanızda bititdiginiz evliliginizi dile getirmek için bir sebep olmuş gibi.
hissettiyseniz eşinizin ilgisini doğrudur.
bunu anlarsınız zaten.eşinizi tanıyan sizsiniz.
hakkınızda hayırlısı olsun.
umarım bundan sonra sizin ve çocuklarınız için daha güzel olur herşey.

Tamam ama kaç konusu da var böyle habire boşanmakla alakalı inanasım gelmedi açıkçası :) olaylar doğrudur ama evi terk etme yok boşanıcaz muhabbeti biraz hayali gibi işte
Baska sebeplerden inanmiyorsaniz bisey diyemem tabi, ben sandım ki sırf güzel bi dille yazdığı icin inanmadiniz:)

Anlatım tarzınız ... aman insan derdini anlatıyor hayali roman kahramanını anlatır gibi bu nasıl soguk bi anlatım .. geçmiş olsun bu arada

Bu arada neden sersem Sinem anlatsana biraz :))

Bu arada neden sersem Sinem anlatsana biraz :))
Bu samimiyeti nerden aliyorsunuz bilmiyorum ama lütfen mesafenizi koruyun, tarzınızdan rahatsız oldum.
Neden "sersem sinem" olduguna gelirsek, zamanında sizin gibi insanları fazla ciddiye aldım ve bundan pişmanlık duyuyorum.
Belki kendime bi tepkidir.
Neden olmasın?

Cekismeli bosanmalarda bosanma sureci cok yipraticidir. Ama genelde 4 durusmada biter. Durusmalara siz gitmeseniz de olur yipranmamak icin. Ilk durusmada dosyada eksik olup olmadigina bakar hakim ve tedbir nafakasi baglar. ikinci durusmada tum hersey tamamlaninca hakim velayetin kimde olacagini belirler ve cogunlukla anneye verilir. Cocuklarin baba ile gorus gunleri belirlenir. Ve ucuncu durusma icin taniklarin belirlenmesini ister. Ucuncu durusmada her iki tarafin taniklari dinlenir. 4. de ise karar verilir. Her durusmanin arasi 1.5-2aydir. Karara itiraz edilirse iste o zaman uzun surer.
Biliyorum cok yipratici. Ben oglum icin sonuna kadar mucadelemi surdurdum. Siz de oyle yapmalisiniz. Avukata biraktim ve normal yasantima devam ettim. Siz de cocuklariniz gelecegi icin mucadeleden vaz gecmeyin. Ilk adimi atmissiniz. En zor kismi buydu. Ondan sonrasi corap sokugu gibi zaten. Davalara takilmayin avukata birakin yolunuza devam edin. Yeni bir yasama merhaba diyecek gucu kendinizde bulmussunuz, ne guzel. Tebrik ederim cesaretiniz icin. Simdi de cocuklatiniz icin herseyi avukatiniza birakin haklarinizdan vaz gecmeyin.

Şu tepki biraz fazla ve gereksiz olmadı mı?

Altı üstü kadınların yazıştığı dert paylaştığı sohbet ettiği sanal bir ortamdayiz çok fazla resmi olmaya gerek yok.

Arkadaş dilekçe verip niye Sersem Sinem adında bir nickiniz var arz ederim diye soracak değil

Fazla olabilir ama gereksiz değil,
Sanal bir ortamdayız fakat benim için gayet ciddi ve hassas bir konunun içindeyiz, çok muhabbet etmek isteniyorsa özel mesaj dedigimiz bi alternatif var.

Bende 7 aylik ecliyim..
Ve esim beni babamin kaposina biraktigindan beri geziyor tozuyor.
Bir yere gidince kaynanamdan laf duyan benken anlasilan pgluna laf edemiyor.
Iki hafta olacak.. keyfi yerinde.
Baglarimizi kopariyr

Telefon hatti facebook derken.
Daha ayni yerde yasarken meaajlastigi bir kadin olmus...

Bekar olsam sizi kendjme alirim. Beni bos bırakmayın gibisinden sohbetler...
Ne mi oldu...
Bir bir onume serildi...

O mesajlari gordugumden beri esime karsi guvenim yok.
Olsa da onun devam ettirme niyeti yok

Annesi bir komsu gondermis beni alsin diye.. Yuzu tutmamış hakaret ettigi kizin kapisina gitmeye.. muhtemelen oglunun haberi rizasi bile yok.
Babannemde kim biraktiysa o gelcek demis

Babannemlerleyjm suan.
Icim kirik

gerçekten değmiyor bu konuda çok hak veriyorum ve herkes aslında en büyük kötülüğü kendine yapıyor

Hayır yok, o yüzden neden okuyupta güzelim gözlerinizi yorup, kafa patlatıyorsunuz? Inanin sizin adınıza ben üzülüyorum.
Gecmis olsun canm sen kimsenin olumsuz yorumuna aldrs etme seninle alay edercesine konysanlar muhtemelen evli degl bekardr senin icinde ki fırtınaları senden baskasi bilemez evet cok zor bi durum bunu yasamayan bilemez olumsuz yorumlara cvb yazma bnce cunku anlamazlar anlarsalar zaten alay edercesine soru sormazlar tekrar gecmis olsun Allah yardimcin olsun

Oyle cok dogru diyorsun da.. iste..

Ağladım hep ağlıyorum sadece ağlıyorum
Sümsüksinem mi olsam ben de
bende oyleydim .sürekli herşeye ağlardim.
bir gün tv de beyaz sacli bir kadın astrolog var görmüş olabilirsiniz.
burçlardan bahsederken sıra yengeç burcuna gelince.
yengeçler sümsük yengeçler.biz onlara sümsük diyoruz dedi.
çok zoruma gitmişti

Tamam ama kaç konusu da var böyle habire boşanmakla alakalı inanasım gelmedi açıkçası :) olaylar doğrudur ama evi terk etme yok boşanıcaz muhabbeti biraz hayali gibi işte
Ben hakikaten bazen bu kk kadinlarini anlamiyorum. Ilk defa konu acana "ilk konusu, kesin fake" deniyor. Bosanma uzerine bir suru konu acana da "inanasim gelmedi" deniyor. Peki bunun adedi var mi?
Konu sahibinin esiyle ilgili problemleri uzun yillardir varmis. Eski konularinda da bir tutarsizlik yok. Issiz bir es, esinden esirgedigi ilgiyi baskasina gosteren bir es, kv nin tavirlari... tum konulari tutarli. Ne olmasini bekliyordunuz ki?
6 yil sabretmis ve bir gun canina tak edip cocuklarini alip babaevine donmus bir kadin... Bakmis babaevinde de olmuyor bir ise girip kendine bir duzen kurmus bir kadin... Takdir etmek gerekirken sirf edebi dille yazdi diye inanasiniz gelmiyor mu? Ben ne siirler yazmistim o acilarla oysa...
Bosanmak oyle kolay bir sey degil ki. Hele ki 2 cocukla. 3 yil surdu benim yaralarimin kabuk baglamasi. Ki konu sahibinin bosanmasi bitmemis bile. Insaf diyorum. Destek vermek yerine boyle yorumlara maruz kalmak disaridan biri olarak beni bile rahatsiz etti.
Nickinin neden sersemsinem oldugunu soran bile var. Ne fark eder ki? Nicki sinem degil de baska birsey olsa idi acilarini anlayacak miydiniz? Hayretler icinde kaldim. Gercekten bazen kk kadinlari beni sasirtiyor.

Son düzenleme:
Peki kavga sebebiniz neydi esinizin birakip gidecek kadar ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…