6 yıllık evliliğin son günü (şu köşede dursun)

Su anki durumunuzun iyi olmasina sevindim,cocuklarinizla beraber saglikli ve mutlu uzun omurleriniz olsun insallah

sizi anlıyorum ama sadece şunları demek istiyorum evlenmeden önce bende olaya tamamen bu açıyla bakıyordum ama sevgili nişanlı v.s den ayrılmakla eşten ayrılmak bir değilmiş şimdi bir adama güveniyorsunuz gece uyanıp sizi boğmayacagına size zarar vermeyeceğine ev kurup aynı yastığa baş koyuyorsunuz bütün ailenizin şahit olduğu bir hayatınız oluyor adamın her şeyini yapıyorsunuz o gözünüzden sakındığınız adam sizin yıkayıp ütülediğiniz gömlekle belki sizin seçip aldığınız kokuyu sürerek başka kadınlarla cilveleşmeye gidiyor.
Gerçekten ağır ve bazıları fazla duygusal olabiliyor

Şunu söyleyeyim. Nişandan flörtten dönmekle evlilikten dönmek elbette farklı. Toplum baskısı kademeli.olarak artıyor bu durumda.
Ben de ditorum ki hal böyleyken, zaten yeterince zorken ekstra anlam vermek kişinin ızdırabını artırmaktan başka ne işe yarıyor.
Benim sevdiğim adam düğününde benim ona aldığım kravatı taktı. Kızları faturasını benim ödediğim telefonla ayarladı vs vs vs ki çok farklı detaylar da var. Şu an anmak gereksiz.
Ve ben kendimi toparlayıp devam etmek yerine yıllarca tüm bunlara anlam yükleyip durdum. Elimde kalan kaybettiğim zaman, yüklü bir borç, anksiyete vs vs.
Bunu ben kendime yaptım. Onun verdiğinden daha fazla zarar verdim benliğime hayatıma ve yüm bunlar yüklrdiğim anlamın büyüklüğündendi.
Hala duygusalım
Hala anlamlar yüklüyorum ve bu aptallık.
Arabesk yaşamışım ve kayıplarımı bilfiğim için aynı arabeski yaşayanlara kızıyorum.
Değmez çünkü.

Geçmiş konularınıza söyle bi göz attımda bi dayak yememişsiniz sanırım2012 yılından beri hep sorunlu bi evliliğiniz varmış bu olayla değilde en basında keşke kurtulsaydınız ne güzel ailenizde destekçinizmiş . Hakkınızda hayırlısı olsun kimse aizden ve cocuklarınızdan önemli değil artık mutlu olmaya bakın . Bu olayı unutmamak adına yazıyorum gibi bişey okudum sanırım bence geçmişte açtıgınız konuların hiç birini okumayın bu dahil. Yeni bi sayfa açın kendinize geçmişse değil geleceginize bakın

Herkes dramatik bakmak zorunda gibi bir ibare varda ben m kaçırdım, böyle yazılar yazmak konu sahibini kahretmekten başka bir işe yaramaz. diyesinizin geldiği cümleyi de iyiki kendinize kanıp demediniz çünkü böyle dilekler önce ağzından çıkanı bulur.

Kk da yeni bir akım başladı; edebi anlatımla konu açma. minik yazarlar doğuruyor bu site ne hoş

Konu sahibi eş sorunu ve boşanma ile ilgili nerdeyse 20 tane konunuz var ve siz sürekli boşanmaya karar verip geri dönüyor gibisiniz

Hakkınızda Hayirlisi olsun

edebi bir dille yazmaya çalışmasanız daha net anlardık, ama hoşunuza giden bu şekilmiş demek ki. kadını arayıp eşim sizden hoşlanıyor demeniz kısmına takıldım ben. saçma, çooook saçma bir hareket olmuş. drama queen elektriği aldım biraz.

+1

Konu sahibi hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım bu sefer netsinizdir yolunuzu çizersiniz. Evliliğinizin hiçbir yerinden tutar dalı yok. Sadece çocuklar tutmuş bu güne kadar galiba.
Son konuyu hatıra olsun diye açmaya gerek yokmuş. 20-30 konunuz var hepside evliliğinizdeki sıkıntılarla ilgili.

Bence kendin icin en iyisini yapmisssin.
Bir cok kadinin kiliflar bulabilecegi bir durumda alkislanasi bir karar.
Cocuklarin senin gibi bir anneye sahip olduklari icin cok sanslilar.
Ex esine gelince, midemi bulandiran erkek modeli. Iyi yapmissin.
Anlatim gucune de hayran kaldim, demeden gecmeyeyim.

Helal olsun böyle kadınlara! !!anca gurur duyulur böyle adımlarla. ...

Sonunu merak ede ede roman gibi okudum. Hicbir insan hele kadinsa bos yere bosanmaz zaten hemde tek seferde illaki dolduran sebepler vardir.

Konularınıza baktım ve bu konuyu da okudum. Konu roman gibi yazılmış süslü bir dil. Editleri de okudum ama konuya şu yönden inanmadım:
Bence evi terk etmediniz yapmak istediğiniz ama yapamadığınız şeyi yazmışsınız. Üzülmeyin ama bazı üyeler böyle yapamadıkları şeyi hayali bir şekilde edebi dille roman yazar gibi burada yazıyorlar....

Yorumunuza inanın çok güldüm :) bakalım daha neler görecek bu gözler.

Peki hic aramadi mi herseyi hemen kabullendi mi

Kesin öncesi var yani yoksa bu aldatma değil ha ilerde olur mu mümkün çünkü eşiniz de mutlu değil siz de . Ne diyeyim yolunuz açık olsun .

Bu üye dediğin gibi mi bilmiyorum o konuda bir fikrim yok ama bunu yapan çok iyi süper bir üye vardı burada bir sürü de fanatiği vardı kadına bu konu ve anlattıkların yalan demiştim de bin tane fanatik üzerime saldırmisti

"Güzel bi dille yazılan herşey yalan ve sahtedir" demekte ne kadar doğru ki?
Anlatım yeteneği var, çok kitap okumuş belli. Bu şekilde anlattıysa ne var bunda?
Illa ki konuşma diliyle anlatması gerekmez ki.

"Güzel bi dille yazılan herşey yalan ve sahtedir" demekte ne kadar doğru ki?
Anlatım yeteneği var, çok kitap okumuş belli. Bu şekilde anlattıysa ne var bunda?
Illa ki konuşma diliyle anlatması gerekmez ki.
Tamam ama kaç konusu da var böyle habire boşanmakla alakalı inanasım gelmedi açıkçası :) olaylar doğrudur ama evi terk etme yok boşanıcaz muhabbeti biraz hayali gibi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…