6 yıllık evliliğin son günü (şu köşede dursun)

Cekismeli yi anlasmaliya cevirme gerekcenizi okuyunca tutarsizlik ortadan kalkti...Ama cocuklarin da sizinde yıpranacaginiz bir sürec olmasi kacinilmazdi...Bu arada konularinizi okumadim ama burada yorum yapan herkes konularinizi ezbere bilmiyor gelen sorularda bu dogrultuda...yani sakin olun...sabir kalmamis olsada ...

kusura bakmayın kırdıysam.

O nasıl bir yazı şekli. Bence Yazar'lığı da düşünmelisin. Bir otobiyografi anılar topluluğu oluşturun ben satın alırım.
Aynı zaman da tüylerim diken diken oldu. Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun.

Kırılmadim,yeterince kırgın olan insanları asıl ben üzmek istemem....Aynı yollar ayni savaslar gececek bu gunler,sadece umudunuzu kaybetmeyin ve hayattan vazgecmeyin,iki minik yavru size muhtaç...
Birde adamın nafaka vermek istememesi inanılmaz bir bencillik ve kötülük.
O cocuklar senin ama ayrılık olunca ondan değilmiş gibilerr çok sinir bozucu.
Bedavaya baba olmak böyle birşey olmalı...

Birde adamın nafaka vermek istememesi inanılmaz bir bencillik ve kötülük.
O cocuklar senin ama ayrılık olunca ondan değilmiş gibilerr çok sinir bozucu.
Bedavaya baba olmak böyle birşey olmalı...
Kimsenin umudunu kırmak istemem ama bu gözler ne bedavaci babalar gördu.Oglum kemoterapi aldi eski esim sevgilisiyle Antalya da gününü gün etti...Artık tek başınasın acı ama gercek ve o yüzden GÜÇLÜ....

Kimsenin umudunu kırmak istemem ama bu gözler ne bedavaci babalar gördu.Oglum kemoterapi aldi eski esim sevgilisiyle Antalya da gününü gün etti...Artık tek başınasın acı ama gercek ve o yüzden GÜÇLÜ....
Allah ıslah etsin başka hiç birşey demiyorum !!!!

Bi insana doğduğunda insan vasfı bahşedilmiyorsa sonradan edinemiyor demekki.
Allah ıslah etsin mi denir?
2 oğlum var, her çocuk gibi gözlerinin içine bakmaya kıyamam ama babası sırf boşanıyorum diye, sırf bana inadından ve hırsından, nafaka falan vermem madem boşanıyorsun ne halin varsa gör diyebiliyor.
Herşeye hazırım, sabahlara kadar çalışmaya, hayatımı iki canıma adamaya.
Ve güçlüyüm, gücüme güveniyorum.

My SouL

Tipik süründürme taktiği !yanlis anlamayin ama daha once pes etmisliginiz varsa daha da cirkinlesebilir,sadece hazirlikli olun...Nereye kadar bir gün kabullenecek er ya da geç...

Böyle insanlara beddua etmeye de değmez ewet!
Allah biz kadınlara öyle bir güç vermiş ki şükürler olsun...
Bende boşandım 5 sene önce 2 yaşındaydı oğlum ozaman.
Anlaşmalı boşanmıştım. Nafakada 300 TL istemiştim.
Onu bile vermemişti, şikayet etmedim bunun için gerekli yerlere.
Şimdi istesem de şikayet edemem çünkü vefat etti kalp krizinden 1,5 sene önce.
Bu dünyanın öteki dünyası var, Allah sağlık versin yeter ki sen 2 evladına da yetersin inanıyorum.

çok üzüldüm ve sizi çok taktir ettim. çoğu kadının katlanamadığı kaldıramadığı gücü yetmediği bir şey yapmışsınız, çocuklarınız için ise ayrı üzüldüm umarım bu süreci hemen atlatırsınız.

Çok güzel yazmışsınız resmen içim yandı.. evli olmasam da Bi aldatılma hikayesi ben de yaşadığımdan olsa gerek, bu yazıyı okumalıyım dedim. Şimdi dönüp bir daha okuycam. Allah size kolaylıklar versin, güç versin.
Ama bişey sorsam, ses kaydı derken ? konuşmalarını ses kaydına nasıl aldınız

Eminim bana oldugu gibi pek cok insanin icine dokundunuz bu yazinizla. Allah yolunuzu acik etsin. Couklarinizla ve tum diger sevdiklerinizle beraber mutlu bir yasaminiz olsun.

Bu yazı dili okunurluk, akıcılık ve özen için tebrik ediyorum.
Bir çok kadın fevri olduğunuzu söyleyecektir. Fakat bir kadın hissediyorsa gerçektir.
Yolunuz açık olsun evlatlarınızla huzur dolu yıllar dilerim :)

Daha yeni bi konu acmistim esimin eski okul arkadasiyla yazistigi mesajlari silmesiyle ilgili.
Aldatma yoktu evet ama samimiyet vardi.
Yarim saatlik iceriginin ne oldugunu bilmedigim bi konusma.
Ve senin konunu okurken resmen yasadim o vucudunun verdigi tepkiler, bagirsaklarinin calismasi falan.
Keske gidecek imkanim olsa ben de gitsem.
Gerci esim konusma dersen konusmam dedi. Sarildi etti ama yetmez. Gunlerdir ruh gibiyim. Hala takipteyim. Keske diyorum esime acik etmeseydim, kayit programi da yukleseydim. Konusmaya devam etseydi, ne kadar ilerleyecegini gorebilseydim.
Hakkinizda hayirlisi olsun. Sizin adiniza inanin sevindim.

Okurken her cümlede Empati kurdum ve bittim!..
Ağlayarak okuduğum ender yazılardan biri oldu...

Sanki gerçek değil de kurguymuş gibi, belki de öyle olmasını istediğim için böyle düşünüyorum...

Çok üzüldüm... Kimse aldatılma duygusu ile sınanmasın zira çok zor.

hayırlı olsun...boşanma kararı kolay alınacak bir karar değil. buna karar verdiysen haklı sebeplerin vardır, tek olayın bu olduğunu da sanmıyorum. çocuklarını dşünüp içini karartma. mutsuz bir evliliğe şahit olacaklarına böylesi çok daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…