kızlar bunu ben bile yaptıysam herkes yapabilir ne olur hayallerinizden vazgeçmeyin.Vakti zamanında liseye sadece makara yapmaya giden tabi diplomayı eline aldığında daha sıfat ve zarfı ayırt edemeyen sonra babası 400 lira asgari ücretle ev geçindirirken 4 milyarlık dershaneye yazılıp şirinevlerdeki cafeleri dükkanları gezecek diye derse girmeyen,bir anda ben işe başlayacağım diye tutturup sevgili muhabbetlerini hiç peşini bırakmayan,3 yıl önce evlenen çocucu olmayınca 65 kilodan 105 kiloya çıkan kendine acıyan herşeye ağlayan bir kadın oldum ben ama hep bir hayalim vardı türkçe öğretmeni olmak evdeyken 2 yıl ders çalıştım etrafımdan toplamadığım kitap kalmadı ve sonunda sakarya türkçe öğr tuttu şimdi annemle ev tutucam eşim burada kalacak ama ben artık bir yerden başlamış olacağım kendime bir şans vermiş olacağımherşey çok güzel olcak buna inanıyorummm benim gibi olanlara söylüyorum sakın vazgeçmeyin..
valla öyle oldu bu sözüde çok kullanırım kocayı alsam orda iş sorunu olacak ikinci öğretim tuttu zaten masraflar falan bayağı zorlanacağız burs falan da alamıyorom iö diya. seneye ist geçiş yapabilirsem çok iyi olacak ama bakalım
İnşallah Geçiş Yapabilirsin..
Sanırım Şirinevler'de Oturuyorsun Şu An??
Sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım
Branşımız aynı ama 5 yıldır sürünüyoruz,atama yapılmadığı için
Umarım sen mezun olana kadar işler yoluna girer de
Türkçe eski günlerine döner
Her şeye tüm olumsuzluklara rağmen kendinin gerçekleştirebilmen takdire şayan[/QUOT
iş imkanlarını falan biliyorum zamanında araştırdım ama olsun bu benim idealimdi sırf onun için bekledim bana yeter
Maşallah.. Azimle S... Duvarı Delermiş..
Kız Kocanı da Al Git..
ayyyy bende yapabilir miyim acaba ne heveslendim
----
konu sahibi arkadaşı da tebrik ediyorum
çalış ilk dönemin sonunda yatay geçiş yap bence hem normal öğretime de geçebilirsin ama çalışman gerek
tebrikler hayırlı olsun
2. öğretimden normal öğretime geçiş yok
ama sene sonunda not ortalamanla sınıfın %10 luk dilimine girersen normal öğretim harcı yatırıyorsun.
evet büyük üniler dönem arası kabul etmiyor yatay geçişi de %10luk dilime girersin normal öğretim harcı ödersin 2.sınıfta yaparsın olmazsa inşallah gönlünce olur herşeyya onlara baktım ama ist ve marmara ilk dönem geçişi kabul emiyo sanırım ve ikincidende normale geçsemde aynı parayı ödeyecekmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?