6 yıl sonra istediğim oldu türkçe öğretmenliği:):)

Maşallah.. Azimle S... Duvarı Delermiş..
Kız Kocanı da Al Git..

valla öyle oldu bu sözüde çok kullanırım kocayı alsam orda iş sorunu olacak ikinci öğretim tuttu zaten masraflar falan bayağı zorlanacağız burs falan da alamıyorom iö diya. seneye ist geçiş yapabilirsem çok iyi olacak ama bakalım

İnşallah Geçiş Yapabilirsin..
Sanırım Şirinevler'de Oturuyorsun Şu An??

Sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım

Branşımız aynı ama 5 yıldır sürünüyoruz,atama yapılmadığı için

Umarım sen mezun olana kadar işler yoluna girer de

Türkçe eski günlerine döner

Her şeye tüm olumsuzluklara rağmen kendinin gerçekleştirebilmen takdire şayan

ayyyy bende yapabilir miyim acaba ne heveslendim

koşulların durumun ne bilemem ama insan isteyince herşeyi yaparmış ben bunu gördüm birileride benim gibi bu mutluluğu yaşasın diye buraya yazdım çünkü ben çok geç kendime geldim ama olsun yinede başardım sen de yaparsın niye olmasın vazgeçme

çalış ilk dönemin sonunda yatay geçiş yap bence hem normal öğretime de geçebilirsin ama çalışman gerek

çalış ilk dönemin sonunda yatay geçiş yap bence hem normal öğretime de geçebilirsin ama çalışman gerek

ya onlara baktım ama ist ve marmara ilk dönem geçişi kabul emiyo sanırım ve ikincidende normale geçsemde aynı parayı ödeyecekmişim

Son düzenleme:
tebrikler hayırlı olsun

2. öğretimden normal öğretime geçiş yok

ama sene sonunda not ortalamanla sınıfın %10 luk dilimine girersen normal öğretim harcı yatırıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya onlara baktım ama ist ve marmara ilk dönem geçişi kabul emiyo sanırım ve ikincidende normale geçsemde aynı parayı ödeyecekmişim
evet büyük üniler dönem arası kabul etmiyor yatay geçişi de %10luk dilime girersin normal öğretim harcı ödersin 2.sınıfta yaparsın olmazsa inşallah gönlünce olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…