• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yıl sonra istediğim oldu türkçe öğretmenliği:):)

kızlar bunu ben bile yaptıysam herkes yapabilir ne olur hayallerinizden vazgeçmeyin.Vakti zamanında liseye sadece makara yapmaya giden tabi diplomayı eline aldığında daha sıfat ve zarfı ayırt edemeyen sonra babası 400 lira asgari ücretle ev geçindirirken 4 milyarlık dershaneye yazılıp şirinevlerdeki cafeleri dükkanları gezecek diye derse girmeyen,bir anda ben işe başlayacağım diye tutturup sevgili muhabbetlerini hiç peşini bırakmayan,3 yıl önce evlenen çocucu olmayınca 65 kilodan 105 kiloya çıkan kendine acıyan herşeye ağlayan bir kadın oldum ben ama hep bir hayalim vardı türkçe öğretmeni olmak evdeyken 2 yıl ders çalıştım etrafımdan toplamadığım kitap kalmadı ve sonunda sakarya türkçe öğr tuttu şimdi annemle ev tutucam eşim burada kalacak ama ben artık bir yerden başlamış olacağım kendime bir şans vermiş olacağımherşey çok güzel olcak buna inanıyorummm benim gibi olanlara söylüyorum sakın vazgeçmeyin..

Maşallah.. Azimle S... Duvarı Delermiş..:46:
Kız Kocanı da Al Git..:27:

valla öyle oldu bu sözüde çok kullanırım kocayı alsam orda iş sorunu olacak ikinci öğretim tuttu zaten masraflar falan bayağı zorlanacağız burs falan da alamıyorom iö diya. seneye ist geçiş yapabilirsem çok iyi olacak ama bakalım

valla öyle oldu bu sözüde çok kullanırım kocayı alsam orda iş sorunu olacak ikinci öğretim tuttu zaten masraflar falan bayağı zorlanacağız burs falan da alamıyorom iö diya. seneye ist geçiş yapabilirsem çok iyi olacak ama bakalım

İnşallah Geçiş Yapabilirsin..
Sanırım Şirinevler'de Oturuyorsun Şu An??

Sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım

Branşımız aynı ama 5 yıldır sürünüyoruz,atama yapılmadığı için

Umarım sen mezun olana kadar işler yoluna girer de

Türkçe eski günlerine döner

Her şeye tüm olumsuzluklara rağmen kendinin gerçekleştirebilmen takdire şayan

Sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım

Branşımız aynı ama 5 yıldır sürünüyoruz,atama yapılmadığı için

Umarım sen mezun olana kadar işler yoluna girer de

Türkçe eski günlerine döner

Her şeye tüm olumsuzluklara rağmen kendinin gerçekleştirebilmen takdire şayan[/QUOT

iş imkanlarını falan biliyorum zamanında araştırdım ama olsun bu benim idealimdi sırf onun için bekledim bana yeter

ayyyy bende yapabilir miyim acaba ne heveslendim

koşulların durumun ne bilemem ama insan isteyince herşeyi yaparmış ben bunu gördüm birileride benim gibi bu mutluluğu yaşasın diye buraya yazdım çünkü ben çok geç kendime geldim ama olsun yinede başardım sen de yaparsın niye olmasın vazgeçme

çalış ilk dönemin sonunda yatay geçiş yap bence hem normal öğretime de geçebilirsin ama çalışman gerek:34:

çalış ilk dönemin sonunda yatay geçiş yap bence hem normal öğretime de geçebilirsin ama çalışman gerek:34:

ya onlara baktım ama ist ve marmara ilk dönem geçişi kabul emiyo sanırım ve ikincidende normale geçsemde aynı parayı ödeyecekmişim

Son düzenleme:
tebrikler hayırlı olsun

2. öğretimden normal öğretime geçiş yok

ama sene sonunda not ortalamanla sınıfın %10 luk dilimine girersen normal öğretim harcı yatırıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya onlara baktım ama ist ve marmara ilk dönem geçişi kabul emiyo sanırım ve ikincidende normale geçsemde aynı parayı ödeyecekmişim
evet büyük üniler dönem arası kabul etmiyor yatay geçişi de %10luk dilime girersin normal öğretim harcı ödersin 2.sınıfta yaparsın olmazsa inşallah gönlünce olur herşey

Back