6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler

Gebelik için demiyorum kuzum. Adetin gecikti mi gecikmedi mi diye düşünmezsin diye ☺
Bi dakika benim devreler yandı sen 1 ay boyunca mı yap diyorsun. Eğer onun için diyorsan hamile değilsem çok sallamam ki ben geçikmemi. Sonunda bi dert çıkmazsa off anlaşamadık yaa neyse

Bi dakika benim devreler yandı sen 1 ay boyunca mı yap diyorsun. Eğer onun için diyorsan hamile değilsem çok sallamam ki ben geçikmemi. Sonunda bi dert çıkmazsa off anlaşamadık yaa neyse

Ya Allah seni ya sen dedin ya adetim gecikti mi anlayamıyorum diye. Bende diyorum ki bunu anlamak istiyosan o ay tahmini yumurtlama günlerinde test yap

Ya Allah seni ya sen dedin ya adetim gecikti mi anlayamıyorum diye. Bende diyorum ki bunu anlamak istiyosan o ay tahmini yumurtlama günlerinde test yap
Hehhh kız işte yaptım ama takvime göre yumurtlama günümdr yaptım negatifti ondan sonra da fırsatım olmadı yapmaya. Akıntıdan anlayım dedim anlayamadım erken mi yumurtladım geç mi hiç bilmiyorum hamile olayım ben ya

Hayırlısıyla de kuzumm. Bak 2 haftadır yataktan çıkamaz oldum. Az önce de serum yedim. Her şeyin hayırlısını iste

Öncelikle hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına versin inşallah salih kılsın inşallah senin bu açıklamanı göz yaşlarıyla okudum bende 3 yıllık evliyim ve inanilmaz cahil insanlarla aynı şehirde yaşıyorum bu beni benden alıyor buna eşim de dahil 3 yıldır kendimi kandırıyorum bu ay kessin hamileyim diye ama butun değerler sıfır bunu 2 yıldır ogrenmemize ragmen hiçbirsey yapmıyor 1 haftadir aglıyorum sürekli piskolojim bozuldu hickimse bana destek olmuyor aksine köstek oluyorlar

İnşaAllah kuzumm yaaaa duamdasın
Rabbim gönlünüze göre vermiş imtihsnsa sonu güzel olmuş Rabbim hamileliğin izi son ana kadar sağlıkla sıhatle iyi olarak geçirmenizi ve kucağınıza almayı nasip etsin bizim içinde dua ederseniz seviniriz anne adayları ada şu an hamile olmayı bekliyenlerede hepimiz saglıklı sıhhatli gebe oluruz ve kucağımıza doldurmak anneliği yaşamak nasip olur yaşarız inşallah (Amin)

canim allah razi olsun ne güzel yazmissin. allah gebeligini saglikli bir sekilde tamamlamani nasip etsin.

bende bu küre basladim. tam emin degilim adetin kacinci günü oldugunu gelip kesildi 18 mayis hafif gelmeye basladi gelip gelip kesildi kisttenmis 20 mayis biraz daha kirmiziydi öncesi kahverengi gibiydi. 21 mayista normal adet gibi geldi bende bu küre 23 mayista basladim. sabah aksam yiyorum.

allahin ol demesi yeter ne güzel size mucizenizi vermis insallah artik banada nasip olur.
hamilelerin dualari daha cok kabul olurmus bu yaziyi görürsen dualarinda benide hatirlarmisin ? ismim burcu.

insallah dogumun kolaylikla gecer bebeginde insallah sagliklidir. yazdiklarini okurlen gözyaslarimi tutamadim. insallah birgün banada böyle yazmak nasip olur

Yaaaa tabiki dua edeceğim canım benimmm. Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu Rabbim ol derse neden olmasın ki. Yeterki sabredelim. O'na teslim olalım. Zira Rabbimiz bizim için hayırlı olanı en iyi bilendir

İyi akşamlar. Eminim daha önce tarif edilmiştir ama tam tarifi bulamadım. Kullanıp faydasını görenler bu kürün tarifini yazabilir mi. Ne zaman başlanmalı? Aç tok ne zaman yenmeli? Ne kadar süre kullanılmalı? İlk aşılamamı 2 gün önce oldum olmazsa diye korkuyorum. Bu kürü duymuştum merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler

Kürü tam şekilde paylaştım görünmüyor mu? Şuan S SiriusBlackK arkadaşımızda ilk denemesiyle gebe kaldı

Allah'ım bana da inşallah bir gün bu mucizeyi yaşatır.Hayatımda hiçbir şeyi bu kadar istemedim inşallah olur Allah'ım sen büyüksün sen yardım et bize de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…