6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler

Merhaba nasıl mutlu oldum Allah bağışlasın eşimde azospermi 8 yıl önce oldugu ilik naklinden dolayı diye tahmin ediyoruz eşine yaptığın kürü bizde yaklasık 2.5 aydır kullanıyoruz başka bir kür uyguladınızmı eşinize

Bu macundan önce keçiboynuzu, nohut kürü vs denemiştik ama sonuç alamamıştık

Bu macundan önce keçiboynuzu, nohut kürü vs denemiştik ama sonuç alamamıştık
Merhaba yazınızı okudum gerçekten çok etkilendim.Rabbim evladınızı hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Bende bu ay çörekotu kürünü kullanmak istiyorum fakat adetim dün bitti bugün başlasam sorun olur mu.Cevap verirseniz çok sevinirim

Adet iken başlamanız gerekiyor. Yumurtanın oluşma anında yakalamak için :)

Merhaba,eşinizin olan spermlerinde hareket var miydi peki? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ,çok güzel hikayeniz..

Anladım , peki nerden temin edebilirim, eczaneler mi ?

Bazı Eczaneler siparişe göre getiriyor ancak ben gittigidiyor sitesinden sipariş ediyorum.

Şuan marka isim değiştirdi. Almanız gereken ürün bu;

Kızlar merhaba 1 yıllık evliyiz eşim 37 ben 36 yaşındayım. 1 yıldır olmadı bebegimiz düzenli oluyor iliski 2 güne 1 3 güne 1 gibi. Doktora gittik haziranda esimin sperm testi düsük cikti 3 milyondu. Doktor combi fertal birde balik yagi verdi bizde keci boynuzu kürü yaptik ve sonra her sabah keciboynuzu pekmezi icti. Dün yine doktora gittik ve test icin biz yükselmistir diye dusunuyorduk 90 bine düsmüs inanamadik yani ne ters tepti bilemiyorum cok üzüldü esim ben sarildim ona agladim dedim nolur üzülme bir ona dayanamam. Rabbim verirse lütuf vermezse imtihan dedim biz bebek icin evlenmedik dedim vs vs. Gece o uyurken gidip agladim biraz bu karışık duygularla cok istiyorum anne olmayı esiminde baba olmasini biz cok uzun yillar sonra kavustuk birbirimize cok istiyorum aşkımızın sevgimizin bir parcasi olsun sizce ne ters tepti nasil bu kadar düştü

Inşallah tez zamanda nasip eder rabbim canım üzülmeyin desem faydasız ama gerçekten üzüntü stres daha çok etkiliyo. Eşin için nette bi çok şey var onları da deneyin. Saracoğlu hocanın kürlerini filan.

Cok sagol canim Allah razi olsun. Denemek istiyorum ama yine ters teper bu sayida düser diye korkmaya basladim.
Bebeğin hayırlı olsun canim saglikla kucagina al saglikla büyütün inşallah

Cok sagol canim Allah razi olsun. Denemek istiyorum ama yine ters teper bu sayida düser diye korkmaya basladim.
Bebeğin hayırlı olsun canim saglikla kucagina al saglikla büyütün inşallah
Doktor ne diyo bu düşüğe peki bi önlem aldımı
Inşallah canim benim Allah razı olsun darısı sana inşallah

Tüp bebek öneriyorum ben dedi aşılamayla filan uğraşmayın sayi cok az dedi neden bu kadar dustuguyle ilgili bir fikri yok

Tüp bebek öneriyorum ben dedi aşılamayla filan uğraşmayın sayi cok az dedi neden bu kadar dustuguyle ilgili bir fikri yok
Siz yine yediğine içtiğine dikkat edin. Rabbimin hikmeti belli olmaz sonuçlar böyle olup bi bakmissn nasip olmuş ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…