6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler

Ayyyy heyecanlandımmmm. Senden bir kardeş gelmesiiiii inşaAllah Rabbim hayırlaa dua yerineee geçsinnnnnn
Şuan okudum da bu yazılanları kızlar çok sevindim yaa. sümmeyye de gebe ve çörekotu yaptığı ay kaldı ve buraya bunları yazmışsınız

Ya Allah seni ya sen dedin ya adetim gecikti mi anlayamıyorum diye. Bende diyorum ki bunu anlamak istiyosan o ay tahmini yumurtlama günlerinde test yap
Yaa canım ben de tam bu sebepten yaptım ovu testlerini, hep negatif çıktı. Bugün adet oldum işte! Çok şükür haftaiçine gelmedi yaa, şirkete ped bile götürmüyordum yanımda nasılsa daha pik görcem üstüne 15 gün var ohıoo kırmızılara daha çoook var derken hoppp bu sabah selamm.. yani ovu testi de cacık

Canım sen bu kürü yaptığında hormon testin normal miydi baktırmışmıydın? Ben şimdiye kadar hiç hormon testi yaptırmadım. Bu kürü bu ay uygulasam mı yoksa hormon testi mi yaptırsam önce?
Hadi yapalım birlikte bu ayy! Ben hazırladım valla az önce, kavanoza tarihleri bile yazdım unutmıyım diye Ben bu aydan inanılmazümityim niye bilmiyorum daha 3 saat önce adet olmuş biri olarak bence bu ay olacak hissediyorum

Ya bi yumurta büyümüşken nası küçülür ne ilginç yaab? Çatlamış olmasın? Vallaaklım ermiyor

Bende o kürü hazırlarken olmuş gibi mutluydum

Bende o kürü hazırlarken olmuş gibi mutluydum
Valla tadına da baktım ben çok da beğendim oturur hepsini yirim valla inşallah hayrını görürüm. Artık zaten gebelik testini bırak yumurtlama testinde çift çizgi görcem diye hasret çeker oldum.

Canım ben yeni uyeyim yazdıklarını ağlaya ağlaya okudum öncelikle Allah kucağına almayı da nasip etsin böyle güzel şeyleri duyunca bizlere de umut oluyo bende 12 senelik evliyim eşim 3 hafta önce varikosel ameliya tı oldu rabbim olamayan herkese evlat nasip etsin bana da inşallah

Ben yarım bıraktım 5-6 gün yaptım sonra birşeyler çıktı hep yiyemedim kaldı.

Valla ben tadını çok sevdim suya falan ihtiyacım olmadı

İhtiyacın olsun olmasın içmen gerekir. O an içmesen bile günde en az 1, 5 litre iç. Kür yapılınca vücut susuz kalır. Kür yapılırken mutlaka su fazla içilmeli. Ayrıca su da yumurtaların çalışmasında yardımcıdır

Canım bende su içmekten yana sıkıntı yok rahat ol sen günde 2.5 litreden fazla tüketiyorum, 1 tane de yeşil çay ve arada da limonlu su içiyorum. Ben su içmeden duramayan biriyim. Umarım 14. Gün sağlıkla gelişmiş en azından 1 tane çatlar ve bu ay bi şansım olur Bi de eşim bu konularda hiç yardımcı değil. Ona çaktırmadan sperm kalitesine yardım edebileceğim, salataya falan ekleyip akşamları yedirebileceğim bildiğin bir yiyecek var mı canım?

Kuzum bugün başladım bende bakalım bir ay erkenden yapacağım. Sabah yemeyi unuttum misafir falan vardı aklımdan çıkmış. Şimdi yedim ama içim hiç almıyor. Şifa olur inşallah Eneaciz

Üstüne su içeyimmi. Oh canıma minnet o zaman. Bende su içince etkisi geçer sanıyotum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…