6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler

Bende önümüzdeki ay klomen + iğne kullanacam oldu oldu olmadı hiç uğraşmayacağım akışına bırakacam yoksa kendimi yıpratmaktan başka bişey olmaz

Kesinlikle canm en iyisi önüme bakıp hayatımı yaşamak
Canım sabahdan beri karın ağrısı vardı şimdi lovobaya geldim kan geldi ne demek bu karın ağrısı var

Eklentiler

• 2F894CCF-92B9-4FC5-9DD1-081C5A2002B1.jpeg
    115,8 KB · Görüntüleme: 241
Canım topak topak akıntı yazmışsın belirtilerde benimde öyle akintim var böyle süt kesiği gibi ama mantar değil kaşıntı falan yok yani seninkinden oylemiydi

Ne güzelsiniz siz ya evliliğininiz inancınız o kadar güzel ki Allah evladınıza ve size hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin. Tane tane yazmışsınız birçok insanın işine yarayacaktır emin olun.

Allah razı olsun kardeşim Hep sen mi umut arayacaksın bu forumda, bu kez de umut ol dedim kendime Sırf bu yüzden not almıştım her şeyi Rabbim cümlemize en hayırlısından en hayırlı günde nasip etsin

Yaa tekrardan okudum Eneaciz canımcım lütfen bana şu yumurtlama akıntısı tarif eder misin. Ben ne zaman yumurtladım ya

Yaa tekrardan okudum Eneaciz canımcım lütfen bana şu yumurtlama akıntısı tarif eder misin. Ben ne zaman yumurtladım ya

Yumurtlama akıntısı yumurta akı gibi yoğun olurdu bende kuzum. Çok aşırı olurdu hatta. Ama mart ayında öyle bi akıntım olmadı gebe kaldım. Bence sen takılma akıntıya

Yumurtlama akıntısı yumurta akı gibi yoğun olurdu bende kuzum. Çok aşırı olurdu hatta. Ama mart ayında öyle bi akıntım olmadı gebe kaldım. Bence sen takılma akıntıya
Ya ama ben o akıntıyı bilmediğim için ne zaman regl olmam gerektiğini bilmiyorum reglim gece olduğu için bu günü de katıyorum 2 gün gecikti ama bilemiyorum gecikti mi daha zamanı var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…