6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler

Çok tatlısın ne güzel yazmışsın anlatmışsın ve yaşadığınız nasıl bir mutluluktur tahmin bile edemiyorum 6 sene çok isteyip kavuşamadığın her ay hayallerini içine büyüttüğün bebeğine Umarım herşey yolunda gider sağlıkla alırsın kucağına tadarsın anneliği bunca yıllık emeğinin yanında O kadar güzel anlatmışsın ki adet olduğum gibi yapacağım bu kürü, bebek olsun olmasın mühim değil önemli olan düzenli adet olayım. Ama gerçekten çok güzel yazmışsın ve doktorlar maalesef tüp bebeğe yönlendirmek için böyle konuşabiliyorlar, ilerde de göreceksin sezeryan için aynısını yapacaklar özele gidersen. Benim doktorum tüp bebek doktoruydu ilk 5 sene istediğinde çocugun olacak yumurtalarınrahmin çok sağlıklı dedi. Sora çocuğa karar verdik dedim, ilk ay olmayınca üzülme biz eşimle 3 çocuk için de birer sene uğraştık dedi.sora sürekli sana ikiz tüp bebek yapalım sana yakışır taşıyabilirsin ikiz anneliğini diyip durmuştu. 5 adet döngüsü boyunca bana tüp bebek tedavi ilacı içirmeye durup durdu ve yumurtalığımdaki aynı su kistini çatlamak üzere olan yumurta sanıp yanlış yönlendirdi. Sonunda bu baskılarından adet düzenim bozuldu ve 74 gün adet olmadım. Oay doktor değiştirdim ve yeni doktorum o kadar pozitif bi insandı ki anında o ay gebe kaldım canım Ve bana şunu demişti, sana on kişi gelip hastasın galiba derse hasta olursun bunlar hep psikolojik sırf tüp bebek için yapılan taktikler demişti

Allah razı olsun canım benim ya. Aynen öyle tüp bebekten başka bildikleri bir şey yok doktorların. Hele bitkisel bir şey sor hepsi saçma der. Çünkü anlaştıkları ilaçları satamayacaklar. Allah ıslah etsin. Çok şükür ki ikinci kez tüp bebeğe gerek kalmadı. Gerçekten çok zor bir süreç.

İnşaAllah sende yap bu kürü. Nasip de varsa olur yoksa bile insan yumurtalarının geliştiğini anlıyor. Bu bile umut verici. Bu ay olmasa diğer ay. Bu kür bence bırakılmamalı.

Mıdeme dokunmazsa kesinlikle yapacağım zaten çörekotu acaip sağlıklı birşey, tarçın da öyle. Tarçın migrenime bal da mideme dokunuyor normalde ama kaliteli bal alıp deneyeceğim. En önemlisi adet düzeninin bozulmaması. Ne güzel emzirme bitince 5 ay 32 günde düzenli adet oldum, 32 bedene kadar düşmüştüm herşey çok güzeldi, yılbaşına girerken almanyada noel geleneği var. 20 gün boyunca günde iki kere kahve içip özel çikolatalı kurabiye yiyorsun. Kilo derdim yok diye yedim de yedim orda bozuldu herşeyi. Hem 5 kilo aldım hem adetim bozuldu, şimdi de paskalya diye heryer çikolataben bozanın ne olduğunu biliyorum da evde kilo kilo çıkolata varken yememezlik yapamıyorum bu da benim hatam çok şükür bir oğlum var olmuyosa da ona şükrederim 45 e kadar korunmam yani kafamdaki plan bu yönde. Tüp bebek aşılama falan düşünmüyoruz olmazsa da büyük konuşmıyım tabii de eşim istemez yani

canım 2 senedir doktora gidiorm ama ara verdiğim zamndd a oldu bu süreçte arada beklemeler falan falan yani bu yaz da bole gecer gibime gelıor.
Rabbim yardımcımız olsun yine ihmal etme sen. Bende geçen hafta klomen kullandım geçen Bi hevesle gittim doktora yumurtalıklar hiç büyümemiş ilaç hiç etki yaratmamış bakım ne zaman adet olacam moraller sıfır.

Canım sen bu kürü yaptığında hormon testin normal miydi baktırmışmıydın? Ben şimdiye kadar hiç hormon testi yaptırmadım. Bu kürü bu ay uygulasam mı yoksa hormon testi mi yaptırsam önce?

banada en son ole yapmıstı hatta büyümüştü falan 15 mm olduydu sonra tekrar kontrole gittim iğne verecekti aaaa ne görsek yuöurta büyümesi gerilemiş. Doktor iğneye geçiş yapacaz dedi gonal-f bende bıraktım doktorumu ara verdim bi süre mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…