6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler

Yap canım okadar ilaç kullanıyor hiç faydası gözükmüyor, en azından bunları bunları deneyelim
Canım bi sitede bu şekilde yapılmasını yazıyor. Doğrumu.

12 silme tatlı kaşığı çörekotu
10 yemek kaşığı saf bal
10 çay kaşığı tarçın
Macun olana kadar karıştırın adetin 2. Günü başlayıp 12. Gün bırakın . Sabah kahvaltıdan yarim saat önce , akşam yatmadan önce 1 er yemek kaşığı yiyin . Ben tatlı kaşığı ile yiyorum ağır geliyo . Ve yerken çörekotunu ağzınızda iyice öğütün ..

Galiba benim baktığım sayfa aynısıdır vede öyle yap

Canım ben şuan n okadar kendime gülüyorumki kafam gitti zaten mucizeyi yaşayan bal çörek karışımı konuyu açan arkadaşın sayfasındayız ya allahım

Canım ben şuan n okadar kendime gülüyorumki kafam gitti zaten mucizeyi yaşayan bal çörek karışımı konuyu açan arkadaşın sayfasındayız ya allahım

Ya mesajın içinde mesaj yazıomusuz meger. Bu kullanma süresi ne kadar peki. Yani bu ay adette yaptım. Ve 10 gün sonra yapmayı bıraktım diyelim hamile kalamadık ve bidaki ay gene adet oldum diyelim yine aynı şekilde kullanmamız mı gerekiyor hamile kalana kadar bole olmasımı gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…