6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler

Sizin adınıza çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah evlat sevgisi çok güzel bi duygu rabbim herkese isteyene nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar.
Bende 9aylık evliyim. Ilk zamanlar vajinimusla uğraştım onu yendikten sonra adet düzensizliği vardı. Dr gittik filan tsh cok yüksek cikti kist vardi. Kist adet olunca gitti tsh normal seviyeye getirdik. Martta klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başlandı ilk deneme başarısız oldu. Şuan ikinci denemedeyim ignenin 18inci günümdeyim ne adet belirtisi var nede bebek için sabah bi test yaptım bise çıkmadı. Yeniyim ama çok istiyorum bi evlâdım olsun anne olayım eşim baba olsun. Ben bu kısa sürede böyleyken siz ve sizin gibi yıllarca bekleyenleri düşünemiyorum bile. Rabbim fazla aratmasin. ;(

Kızlar merhaba belki konuyla alakasız olacak ama bir sey sormak istiyorum.
Bu ayın basından beri korunmuyoruz.
Yumurtlama gunumude degerlendirdik.
Adetime 6 gun kaldı.
Ben cok kotu grip oldum yataktan kalkamıyorum fena bir bas agrım var.

Hamile olup olmadıgımı bilmedigim icin ne yapacagımı sasırdım.
Doktora gitsem veya ilaç kullansam bebek varsa sıkıntı olur mu?

Canım benim en güzeli kan tahlili yap 6 gündede az olsada çıkar. Sende ona göre davranırsın

Düğük Bi ihtimal Değişiyor canm çoğu kişi erken gebelik testinde de öğreniyor.

bende senin gibi oldum bu ay canım yumurtladığım günden sonra grip olldm ama ben ilaç kullanmadım ne olur ne olmaz adetime 10 gün var ama beklıorm bence bekle bu kadar acele etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…