6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla çok bekledin rabbim çok şükür yüzünü güldürdü

Okuyunca hem duygulandım hemde çok sevindim, tevekkül ederek ve sabırla beklemişsin geç olmuş ve şükür o mutluluğu tattın ALLAH tüm isteyen herkese nasip etsin. rabbim hayırlı ve sağlıklı Bi şekilde kuçağına almayı nasip etsin..

Canım bende yaptım benimkisi iki gün tek koyuydu önceleri ve sonraları hep silikti atedin geçmiş olsayda sana diyecektim acaba hamilemisin daha var galiba sen bence iyice değerlendir
bide grip oldum vüzut ısım yüksek :) anlamakta küçlük çekıorum. Bugunku testimle daha da netleşir artık.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Canım ne alemdesin gerçi senin günün daha var, benim 4 gün kaldı galiba tam emin değilim dün erken gebelik testi yaptım negatif olsaydı çıkardı galiba
Ya canım benim tumurtlamadan sonra sanki vijinamda hani bi top gibi varmıs gibi bişey hissediorum. Ama belli bi aralarla agrım falan yok zaten ilişki de olmadı o günden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…