6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler

Ya canım benim tumurtlamadan sonra sanki vijinamda hani bi top gibi varmıs gibi bişey hissediorum. Ama belli bi aralarla agrım falan yok zaten ilişki de olmadı o günden sonra
Canım inanki Bi bilgim yok, internetten baksana, sen zaten günlerini değerlendirdin sabırla bekle inşallah vardır. Eşimin ikna etmeye çalışıyorum acile gidip tahlil verecem ağrıdan durumıyorum

Canım inanki Bi bilgim yok, internetten baksana, sen zaten günlerini değerlendirdin sabırla bekle inşallah vardır. Eşimin ikna etmeye çalışıyorum acile gidip tahlil verecem ağrıdan durumıyorum
Aaaa ağrın mı varr nasıl bi ağrı nerende var ne tarafta baya panik yaptım bak

Karnımda vardı belime vuruyordu adet sancısı ne olduğunuzda bilmiyorum, demekki psikolojikmiş tahlil yaptım koca Bi negatif Üzüldüm mü ama hiç üzülmedim şaşırdım kendime😊
Verdin yani neden acele ediosn ki zaten bi şekilde kendini ele verecek 🤷‍♀️ Neden şaşırdın pki🤣 eşinin tepkisi ne oldu

Verdin yani neden acele ediosn ki zaten bi şekilde kendini ele verecek 🤷‍♀️ Neden şaşırdın pki🤣 eşinin tepkisi ne oldu
Bu ay çok inanılmaz çoçuk istiyordum vede umudum vardı yani içime doğmuştu tamam bu ay oldu diye resmen kendimi anne olmaya hazırlanmıştım nagatif hiç aklımda değildi, olmadığını öğrenince sanki sıradan bişey gibi geldi bana ona şaşırdım, Allah razı olsun eşimden benden daha çok istiyor ama hiç belli etmiyor sadece amaaan canımız sağol sun dedi hiç sıkmıyor beni..

Bu ay çok inanılmaz çoçuk istiyordum vede umudum vardı yani içime doğmuştu tamam bu ay oldu diye resmen kendimi anne olmaya hazırlanmıştım nagatif hiç aklımda değildi, olmadığını öğrenince sanki sıradan bişey gibi geldi bana ona şaşırdım, Allah razı olsun eşimden benden daha çok istiyor ama hiç belli etmiyor sadece amaaan canımız sağol sun dedi hiç sıkmıyor beni..
Napsın kocalaımızda😱

Kızlar merhaba.
Bu ayın basından beri korunmadan birlikte olduk.
10 nisan yumurtlama günümdu o gunleri de degerlendirdik.
4 gun gecti ve benim kasıgımda batmalar var.
Gögsumde sislik ve agrı var uc kısmına bile dokunamıyorum o derece.
Bu neden olur?

ağrın varmı peki :) inşallah olmassın ya test yaprınmı peki?
Pazar yaptım negatifti olsaydı illaki çıkacaktı hiç sancım ağrım yok. 3 ayda adet görememiş olmasaydım belki bu kadar kafaya takmazdım çünkü zaman hiç geçmiyor neyseki doktorumu değiştirdim adetin 3.günü gidecem tedaviye başlayacam

Pazar yaptım negatifti olsaydı illaki çıkacaktı hiç sancım ağrım yok. 3 ayda adet görememiş olmasaydım belki bu kadar kafaya takmazdım çünkü zaman hiç geçmiyor neyseki doktorumu değiştirdim adetin 3.günü gidecem tedaviye başlayacam
Evet yoksa da biran önce adet olmak istiyor. bal olayı nasıl canım nasıl yapacaksın.

Kür tarifi
IMG_20190416_111322.jpg

X