Canım inanki Bi bilgim yok, internetten baksana, sen zaten günlerini değerlendirdin sabırla bekle inşallah vardır. Eşimin ikna etmeye çalışıyorum acile gidip tahlil verecem ağrıdan durumıyorumYa canım benim tumurtlamadan sonra sanki vijinamda hani bi top gibi varmıs gibi bişey hissediorum. Ama belli bi aralarla agrım falan yok zaten ilişki de olmadı o günden sonra
Aaaa ağrın mı varr nasıl bi ağrı nerende var ne tarafta baya panik yaptım bakCanım inanki Bi bilgim yok, internetten baksana, sen zaten günlerini değerlendirdin sabırla bekle inşallah vardır. Eşimin ikna etmeye çalışıyorum acile gidip tahlil verecem ağrıdan durumıyorum
Karnımda vardı belime vuruyordu adet sancısı ne olduğunuzda bilmiyorum, demekki psikolojikmiş tahlil yaptım koca Bi negatif Üzüldüm mü ama hiç üzülmedim şaşırdım kendimeAaaa ağrın mı varr nasıl bi ağrı nerende var ne tarafta baya panik yaptım bak
Verdin yani neden acele ediosn ki zaten bi şekilde kendini ele verecekKarnımda vardı belime vuruyordu adet sancısı ne olduğunuzda bilmiyorum, demekki psikolojikmiş tahlil yaptım koca Bi negatif Üzüldüm mü ama hiç üzülmedim şaşırdım kendime
Aslın böbrek sancım tutmuştu korkudan Ağrı kesici alamıyordum hiç değilse bilim ona göre davranın dedim,Verdin yani neden acele ediosn ki zaten bi şekilde kendini ele verecekNeden şaşırdın pki eşinin tepkisi ne oldu
Bu ay çok inanılmaz çoçuk istiyordum vede umudum vardı yani içime doğmuştu tamam bu ay oldu diye resmen kendimi anne olmaya hazırlanmıştım nagatif hiç aklımda değildi, olmadığını öğrenince sanki sıradan bişey gibi geldi bana ona şaşırdım, Allah razı olsun eşimden benden daha çok istiyor ama hiç belli etmiyor sadece amaaan canımız sağol sun dedi hiç sıkmıyor beni..Verdin yani neden acele ediosn ki zaten bi şekilde kendini ele verecekNeden şaşırdın pki eşinin tepkisi ne oldu
Napsın kocalaımızdaBu ay çok inanılmaz çoçuk istiyordum vede umudum vardı yani içime doğmuştu tamam bu ay oldu diye resmen kendimi anne olmaya hazırlanmıştım nagatif hiç aklımda değildi, olmadığını öğrenince sanki sıradan bişey gibi geldi bana ona şaşırdım, Allah razı olsun eşimden benden daha çok istiyor ama hiç belli etmiyor sadece amaaan canımız sağol sun dedi hiç sıkmıyor beni..
YaniNapsın kocalaımızda
:) benim daha var batıma :)
Ne kadar kaldı:) benim daha var batıma :)
gecen ay 28 martta oldum. Daha var yaniNe kadar kaldı
Düzenli görüyorsan çok fazla kalmamış heyecanla bekliyorum hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız, bugün olmam gerekirdi bekliyorum olum bal çörek otu karışımı yapacamgecen ay 28 martta oldum. Daha var yaniyemeye
ağrın varmı peki :) inşallah olmassın ya test yaprınmı peki?Düzenli görüyorsan çok fazla kalmamış heyecanla bekliyorum hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız, bugün olmam gerekirdi bekliyorum olum bal çörek otu karışımı yapacam
Pazar yaptım negatifti olsaydı illaki çıkacaktı hiç sancım ağrım yok. 3 ayda adet görememiş olmasaydım belki bu kadar kafaya takmazdım çünkü zaman hiç geçmiyor neyseki doktorumu değiştirdim adetin 3.günü gidecem tedaviye başlayacamağrın varmı peki :) inşallah olmassın ya test yaprınmı peki?
Evet yoksa da biran önce adet olmak istiyor. bal olayı nasıl canım nasıl yapacaksın.Pazar yaptım negatifti olsaydı illaki çıkacaktı hiç sancım ağrım yok. 3 ayda adet görememiş olmasaydım belki bu kadar kafaya takmazdım çünkü zaman hiç geçmiyor neyseki doktorumu değiştirdim adetin 3.günü gidecem tedaviye başlayacam
Canım bende burda Bi sayfada öğrendim kullanıp hamile kalmış çok sevindim onu adına vede umut oldu bana. Bal, çörek otu ve tarçın tozu karışımından oluşuyorEvet yoksa da biran önce adet olmak istiyor. bal olayı nasıl canım nasıl yapacaksın.
peki ne kadar süre kullanmak lazım balın önemi var mı?Canım bende burda Bi sayfada öğrendim kullanıp hamile kalmış çok sevindim onu adına vede umut oldu bana. Bal, çörek otu ve tarçın tozu karışımından oluşuyor
Paylaştım canım bal kaliteli olması gerekiyor her bal aynı bal değil. Ben bide hayıt otu içtim oda çok iyimiş 3 ayda adet oluyorum ya onu içtikten sonra bu defa 1 buçuk ay sürdüpeki ne kadar süre kullanmak lazım balın önemi var mı?