- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
Nasip canim insallah asilamaya gerek kalmazİnşallah turnayı gözünden vururum. Bu ay da olmazsa zaten doktoum büyük ihtimal aşılamaya geçer. Ole solemişti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasip canim insallah asilamaya gerek kalmazİnşallah turnayı gözünden vururum. Bu ay da olmazsa zaten doktoum büyük ihtimal aşılamaya geçer. Ole solemişti.
tek ümidimiz bu ama hayırlısı tabiki.Nasip canim insallah asilamaya gerek kalmaz
canım yaptım 12:45 de testim.Nasip canim insallah asilamaya gerek kalmaz
Kiz bi catlatamadin yumurtani ama sen bugunu kacirma sabah tekrar yap bence.canım yaptım 12:45 de testim.
pcoluyum ya birden fazla yumurtam mı olusuyo acaba:)Kiz bi catlatamadin yumurtani ama sen bugunu kacirma sabah tekrar yap bence.
Kiz dunkine baktimda ayni.gibi.acaba catladi da kacirdik mi sabahkine bakalim bicanım yaptım 12:45 de testim.
anam ben bile strese girdim catlicaksan catla be yimirtamisin nesinpcoluyum ya birden fazla yumurtam mı olusuyo acaba:)
bak dünküne kadar olan testlerim ve bugunkü anlyamadım.anam ben bile strese girdim catlicaksan catla be yimirtamisin nesin
Sabahkine gore anca anlasilir canimbak dünküne kadar olan testlerim ve bugunkü anlyamadım.
4 de de yapayımmı senceSabahkine gore anca anlasilir canim
Yap kuzum testin varsa4 de de yapayımmı sence
varda aman neyse yarın yaparım kafam daha cok karısıoooo. Ben akşamı her şekilde değerlendireyim.:)Yap kuzum testin varsa
Bencedevarda aman neyse yarın yaparım kafam daha cok karısıoooo. Ben akşamı her şekilde değerlendireyim.:)
eşime de gıcık oldum dün gece yapmamız lazımdı tvizlemekten yanıma gelmedi. ş...... diyorki yapma ama olmuyorBencede
bu adamlar beni deli ediyo ugras yok sonra niye olmuyoeşime de gıcık oldum dün gece yapmamız lazımdı tvizlemekten yanıma gelmedi. ş...... diyorki yapma ama olmuyor
yapsan olcak :) ala ala sorma ya soleyince tadı olmuo doktor dedi adetten sonra bi gün arayla beraber olun dedi ooo eşim 1 hafta ole yaptı şimdi pufffffffffffbu adamlar beni deli ediyo ugras yok sonra niye olmuyo
Asıl zamani simdi oysaki. hayirlisi kuzum ya belli olmaz bu aksamdsn nasibi vardi lr belkiyapsan olcak :) ala ala sorma ya soleyince tadı olmuo doktor dedi adetten sonra bi gün arayla beraber olun dedi ooo eşim 1 hafta ole yaptı şimdi pufffffffffff
Olcaksa Allah her şekilde nasip eder :) rahat olmak lazım.Asıl zamani simdi oysaki. hayirlisi kuzum ya belli olmaz bu aksamdsn nasibi vardi lr belki
Aynen oyle canim ❤Olcaksa Allah her şekilde nasip eder :) rahat olmak lazım.
CAnım hepsini alt alta koydum baksana biAsıl zamani simdi oysaki. hayirlisi kuzum ya belli olmaz bu aksamdsn nasibi vardi lr belki