• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yaşında oğlum arkadaş arıyor

berkan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2025
2
-1
1
46
Merhaba arkadaşlar benim oğlum 6 yaşında çevremizde hiç arkadaşı yok çok sıkılıyor bende yetersiz kalıyorum her yere götürüyorum geçici arkadaşlıktan sıkıldı artık sizinde eğer arkadaşa ihtiyacı olan çocuğunuz varsa onları kaynaştıra biliriz diye düşündüm teşekkürler

Merhaba arkadaşlar benim oğlum 6 yaşında çevremizde hiç arkadaşı yok çok sıkılıyor bende yetersiz kalıyorum her yere götürüyorum geçici arkadaşlıktan sıkıldı artık sizinde eğer arkadaşa ihtiyacı olan çocuğunuz varsa onları kaynaştıra biliriz diye düşündüm teşekkürler
Anasınıfı, ücretli oyun gruplarını neden düşünmediniz?

Anasınıfı, ücretli oyun gruplarını neden düşünmediniz?
Anaokuluna gidiyor ama oradaki arkadaşlarıyla sadece okulda oynuyor dışarda görüşebilecegi arkadaşı yok benimde yaşım büyük olduğumdan çevredeki arkadaşlarımın çocukları hepsi büyük undan dolayı obada arkadaşlık ediver yaşıtını bulmakta zorlanıyorum ilginiz için teşekkür

İzmir’de oturuyormuşsunuz galiba arkadaş olarak yaş 28 uyar mı acaba çocuğum yok ben varım da 😅😅 Şaka bir yana olsaydı kaynaştırma yapılabilirdi anaokulu harici çocuklar evde sıkılıyor oyunlar vs yetmiyor dışarıda oynayacağı bir arkadaş istiyor çok haklısınız İzmir’de çok park var parka belki arkadaş edinme şansı çok olur sık sık parka götürmenizi tavsiye ederim

Sınıfında sevdiği arkadaşı varsa onun annesini arayıp ya eve davet edeceksiniz ya da dışarıda bir plan yapacaksınız, en kolay yol bu bence.

Anaokuluna gidiyor ama oradaki arkadaşlarıyla sadece okulda oynuyor dışarda görüşebilecegi arkadaşı yok benimde yaşım büyük olduğumdan çevredeki arkadaşlarımın çocukları hepsi büyük undan dolayı obada arkadaşlık ediver yaşıtını bulmakta zorlanıyorum ilginiz için teşekkür
Kreş velileriyle görüşün yaşla alakası yok. Oyun grubu kurs vs burada edindiği arkadaşların anneleriyle iletişim kurun. Olmuyorsa kafeler var oyun alanı var. Ama o yaşta çocuk sabit bi arkadaş ister herhalde

Back