Evet çok özgüvensizim. Çünkü bu ilişki işlerinde çok kötüyüm bu yaşıma kadar bir ilişkim oldu. Başta adam benimle çok ilgilendi vay be çok seviyo ben de sevilebilir bir insanmışım falan dedim kendime hatta ben ondan başta emim değildim ama güzel seviyor diye ısınmaya çalıştım ben ısındıkça o soğudu rahatını bozamadı hevesim gitti dedi bıraktı zaten özgüvensizken bu olay travma bıraktı sanırım28 yaşında bi kadın için böyle bi adama ilgi duymak tuhaf belki ilişkisi vardır. En önemli problem uzakta olması. Baştan olmayacak Ve çoook özgüvensizsiniz yazdıklarınızdan hissettim.
Aslında soğuk dururum. Soğuyum diye yaklaşmadıklarını düşünüyorum. Mesela ofise birisi geliyordu iş için yanımdaki bu çocuk sana yürüyor dedi. Çocuk tarzım olmasa da ne olacak diye merak ettiğimden (kimse açıktan yürümedi bana çünkü) geldiğinde falan normal konuştum soğuk durmamaya çalıştım ama bir şey olmadı o adım gelmiyor. Şimdiye kadar bana baktığını düşündüğüm kişilerden falan gelmedi hiç.Ben ilgi çekeli çok oldu evlendim çünkü ayrıca onun tipi çok iyi diye düşünmeyin valla geçmişte ne takip ettiğim radyocular vardı çok yakışıklı falan evlendikleri kadınları görünce şaşırmıştım yani tipe bakmıyor auraya cilveye bakıyor biraz sanırım.
Taktiğe gelince oldukça bakımlı olup iyi giyinmek önemli biraz da erkeklere karşı burnunuz yukarıda olacak