• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eklesem mi

28 yaşında bi kadın için böyle bi adama ilgi duymak tuhaf belki ilişkisi vardır. En önemli problem uzakta olması. Baştan olmayacak Ve çoook özgüvensizsiniz yazdıklarınızdan hissettim.
Evet çok özgüvensizim. Çünkü bu ilişki işlerinde çok kötüyüm bu yaşıma kadar bir ilişkim oldu. Başta adam benimle çok ilgilendi vay be çok seviyo ben de sevilebilir bir insanmışım falan dedim kendime hatta ben ondan başta emim değildim ama güzel seviyor diye ısınmaya çalıştım ben ısındıkça o soğudu rahatını bozamadı hevesim gitti dedi bıraktı zaten özgüvensizken bu olay travma bıraktı sanırım
Ben ilgi çekeli çok oldu 🤭evlendim çünkü ayrıca onun tipi çok iyi diye düşünmeyin valla geçmişte ne takip ettiğim radyocular vardı çok yakışıklı falan evlendikleri kadınları görünce şaşırmıştım 😄 yani tipe bakmıyor auraya cilveye bakıyor biraz sanırım.

Taktiğe gelince oldukça bakımlı olup iyi giyinmek önemli biraz da erkeklere karşı burnunuz yukarıda olacak 🤭
Aslında soğuk dururum. Soğuyum diye yaklaşmadıklarını düşünüyorum. Mesela ofise birisi geliyordu iş için yanımdaki bu çocuk sana yürüyor dedi. Çocuk tarzım olmasa da ne olacak diye merak ettiğimden (kimse açıktan yürümedi bana çünkü) geldiğinde falan normal konuştum soğuk durmamaya çalıştım ama bir şey olmadı 😅 o adım gelmiyor. Şimdiye kadar bana baktığını düşündüğüm kişilerden falan gelmedi hiç.

Çevremde kimse yok. Olsa da bana adım atılmıyor (ilgisini nasıl çekiyosunuz onun da taktiğini alsam.)
Bu çocukla aynı şehirde bile değiliz. Tipi çok iyi zaten şansım düşük ve ilk adım atan ben de olmak istemiyorum ama hem görüşleri hem tipi çok ilgimi çekti😬
yuzunuz gülsun mutlaka.ve hayattan sikayet eden mod tiplerden olmayin ortamda.insanlar uzaklasmasin .neseli olun gulun mutlaka.erkekler gulen neseli hayat dolu kadinlardan hoslanir.utangac kalmayin surekli hareketli olun ortamlarda.internete umut baglamayin platonik seylerden hayir gelmez

Merhaba
28 yaşındayım. Hayatımda biri olsun istiyorum artık ama sosyal çevrem çok kısıtlı. İyi bir mesleğim var ama iş yerinde de sosyallik kısıtlı ve bekar adam yok. Şimdiye kadar bir ilişkim oldu o da başta beni çok sevdiğini söyleyip sonra bir tarafları yemediği için ayrıldı. Evlenmek sevmek sevilmek istiyorum ama gerçekten kimse yok etrafta. X'te takip ettiğim bir çocuk var görüşlerimiz falan benzer stalkladım meslekler de uyumlu tipini aşırı beğendim hatta o beni beğenmez diye de korkuyorum. İnstasını buldum eklesem mi eklemesem mi diye düşünüyorum sizce 😬
Ekle bişey olmaz. Ama yalancılar çok dıkkat et. Kemdılerını farklı gısterıolar allah korusun.

Ekleyin gitsin ya nolacak. Hatta bu kadar büyütmeden yapın ki hem çok üstüne düşüp beklentiye girmeyin hem de sonra moral bozukluklarınıza artı bir eklenmesin. Kabul etmezse de beğenmediğinden değil hayatında biri olduğundandır belki diye düşünün aşağı çekmeyin kendinizi. İlk adım böyle bir durumda mecburi, bence önemli olan ilk adım değil sonrasında biraz ağırdan almak, sıradaki birkaç adımı onun atmasını beklemekk

Evet çok özgüvensizim. Çünkü bu ilişki işlerinde çok kötüyüm bu yaşıma kadar bir ilişkim oldu. Başta adam benimle çok ilgilendi vay be çok seviyo ben de sevilebilir bir insanmışım falan dedim kendime hatta ben ondan başta emim değildim ama güzel seviyor diye ısınmaya çalıştım ben ısındıkça o soğudu rahatını bozamadı hevesim gitti dedi bıraktı zaten özgüvensizken bu olay travma bıraktı sanırım

Aslında soğuk dururum. Soğuyum diye yaklaşmadıklarını düşünüyorum. Mesela ofise birisi geliyordu iş için yanımdaki bu çocuk sana yürüyor dedi. Çocuk tarzım olmasa da ne olacak diye merak ettiğimden (kimse açıktan yürümedi bana çünkü) geldiğinde falan normal konuştum soğuk durmamaya çalıştım ama bir şey olmadı 😅 o adım gelmiyor. Şimdiye kadar bana baktığını düşündüğüm kişilerden falan gelmedi hiç.
Henüz o kişi karşınıza çıkmamış aceleci davranmayın

Merhaba
28 yaşındayım. Hayatımda biri olsun istiyorum artık ama sosyal çevrem çok kısıtlı. İyi bir mesleğim var ama iş yerinde de sosyallik kısıtlı ve bekar adam yok. Şimdiye kadar bir ilişkim oldu o da başta beni çok sevdiğini söyleyip sonra bir tarafları yemediği için ayrıldı. Evlenmek sevmek sevilmek istiyorum ama gerçekten kimse yok etrafta. X'te takip ettiğim bir çocuk var görüşlerimiz falan benzer stalkladım meslekler de uyumlu tipini aşırı beğendim hatta o beni beğenmez diye de korkuyorum. İnstasını buldum eklesem mi eklemesem mi diye düşünüyorum sizce 😬
ekle gitsin hayat beklemeye gelmez

Merhaba
Dünyanın sonu değil ekle gitsin en fazla kabul etmex

Merhaba
Bence yapma ya red yersin yada şımarır,şimdi beni biri ekleyince hemen reddediyorum,msj atarsa engelliyorum,o konuşma bu şekilde başlarmı bilemem ama ben birisini beğeniyor olsaydım,paylaştığı bir reelsi tesadüfen görmüş gibi yorum yapardım biraz geyik çevirirdim,sonraki ilerleyen zamanlarda durumuna bakar yada beğeni atardım,bir süre sonra aynı çevredeysek küçük bir il yada karşılaşılabilecek bir yerdeysek tesadüfen karşılaşmışız gibi yapardım slm verirdim sonra artık tanışıyoruz ekleşiriz görüşürüz bu işler böyle😂😂😂bunlar plan proje gerektiren şeyler öyle balıklama dalınmaz😂

Bence yapma ya red yersin yada şımarır,şimdi beni biri ekleyince hemen reddediyorum,msj atarsa engelliyorum,o konuşma bu şekilde başlarmı bilemem ama ben birisini beğeniyor olsaydım,paylaştığı bir reelsi tesadüfen görmüş gibi yorum yapardım biraz geyik çevirirdim,sonraki ilerleyen zamanlarda durumuna bakar yada beğeni atardım,bir süre sonra aynı çevredeysek küçük bir il yada karşılaşılabilecek bir yerdeysek tesadüfen karşılaşmışız gibi yapardım slm verirdim sonra artık tanışıyoruz ekleşiriz görüşürüz bu işler böyle😂😂😂bunlar plan proje gerektiren şeyler öyle balıklama dalınmaz😂
İnstası kapalı ve çok az kişi var 2 basamaklı. Twitterı açık ve çok takipçisi var tweetlerini beğendim ama fark etmedi bile sanırım yani beni fark etmesi için ya twtterdan mesaj atmalıyım ya instadan istek
O zaman daha mâkul birine bak.
Bunu beğendim

Merhaba
28 yaşındasın kaybedecek neyin var

Back