• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 temmuz 2011 de atananan öğretmenler

ftmbtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
71
0
36
Antalya
Merhaba arkadaşlar uzunca bir bekleyişten sonra nihayet atandım. Atanan tüm arkadaşlara hayırlı olsun bekleyen arkadaşlarada allah nasip etsin inşallah.
Kimler nerelere atandı?
Benim Şırnak İdil:66:

Sizede hayırlı olsun :46: Allah herkesin yardımcısı olsun ne diyelim.

Branşım Resim Sizin branş neydi?

Son düzenleme:
hayırlı olsun benim branşımda resim ama atanamadım

Canım inşallah seninde olur ataman inan bu sistemle atanmış olmak çok çalışmaktan ziyade tamamen şans işi benim hiç umudum yoktu bu atamada planlı değildi zaten dediğim gibi şans bana bu yıl güldü inşallah en kısa zamanda seninde olur.

Canım inşallah seninde olur ataman inan bu sistemle atanmış olmak çok çalışmaktan ziyade tamamen şans işi benim hiç umudum yoktu bu atamada planlı değildi zaten dediğim gibi şans bana bu yıl güldü inşallah en kısa zamanda seninde olur.

çok haklısın ben dersaneye de gittim çalıştım temmuz puanıyla atanmış olucaktım şans çok önemli artık bu alımda inş. bende atanırm artık hepimiz için hayırlısı diyelim zor bir şehire çıkmış tayinin ama bende neresi olursa gidicem

Bende dershaneye gitmiştim öyle zorduki o dönem birde evliysen dahada zor.

Evet biraz uzak ve zor bir şehir en zoruda sadece 30 gün sonra doğum yapacak olmam göreve başlama tarihinde bebeğim sadece 15 günlük olacak yani baya zor günler beni bekliyor ama olsum bebeğim kendi kısmetini getirdi gelirken bende şans olsa 5 senedir atanırdım. Bunada şükür atandımya gelirim üstesinden. Allah sanada nasip etsin atanmayı inşallah......

inş. bende görürüm o günleri evliyim ve benimde mezuniyet 6 yıl oldu ne yazsam bilemedim 15 günlük bebekle işin zor olucak allah kolaylık versin ama öyle yerlerde öğrt. daha çok kenetlenmiş oluyor müdürde iyi olursa sana yardımcı olurlar

çok haklısın ben dersaneye de gittim çalıştım temmuz puanıyla atanmış olucaktım şans çok önemli artık bu alımda inş. bende atanırm artık hepimiz için hayırlısı diyelim zor bir şehire çıkmış tayinin ama bende neresi olursa gidicem

hocam inşallah Rabbim fazla bekletmez sizi. ama her şey umudun hiç kalmadığı anda oluyor...

hayırlı olsun arkadaşlar..meslek hayatınızda başarılar diliyorum...:71:

Back