Gunaydin kizlar hic mesajlari okumadan atiyorum bundan sonrasi hep kosusturma bana ogle aramda ugrarim
Gecen hafta
65.6
Bu hafta 65.15
-450 gr
%0.685
Eki Görüntüle 2910331
Geçen cuma 73.1
Bu hafta 72.7
Fark 4oo
Yüzde o,54
Haftaya artık en az eksi bir görmek için cabaliycamEki Görüntüle 2910333
Geçen cuma 73. 2
Bugün. 72.9
Fark. -300
Yüzde. 0.409
Günaydın.
Kg veren herkesi tebrik ederim
Bende geçen hafta 79.7ydim.
Bu hafta 77.5
Fark: 2.4 kg
Çok sevindim artilari temizliyorum çok şükür. Artik hedefe koşmaya devam
Bildirimim
Cuma 81.25
Bugün 80.80
Fark 0,450
%0,55
Kızlar özür dilerim reglden dolayi kilom inmiyor şişim halaEki Görüntüle 2910364
Tebrikler harikasınız
Teşekkür ederim canım.Yaniiii bu kiloda kilo vermekmi
Baslangicin hayirli olsun canim
Geçmiş olsun şifa olsun canımDun ikinci dozu oldum sabhtan iyiydim ama duan ayakparmaklarim bile agriyorates usume 1 gun surer gene ilkindeki gibi
Korona asisi bi bitmedu cilemizDun ikinci dozu oldum sabhtan iyiydim ama duan ayakparmaklarim bile agriyorates usume 1 gun surer gene ilkindeki gibi
Baslangicin hayirli olsun canimTünaydınlar. Telefonumu evde unutmuşum sabah. Hem kilo bildirimi yapayım hem de bakalım sizdd durumlar ne.
Takıma gelişim : 95.5 kg
Bu gün : 95.2 kg
Fark : 300 gram.
İsim yazmayı unutmuşum.
İnşallah haftaya doğrusunu yapacağım.
Gecmis olsun canimDun ikinci dozu oldum sabhtan iyiydim ama duan ayakparmaklarim bile agriyorates usume 1 gun surer gene ilkindeki gibi
Geçmiş olsun canımDun ikinci dozu oldum sabhtan iyiydim ama duan ayakparmaklarim bile agriyorates usume 1 gun surer gene ilkindeki gibi
gecmis olsun canimDun ikinci dozu oldum sabhtan iyiydim ama duan ayakparmaklarim bile agriyorates usume 1 gun surer gene ilkindeki gibi
tebrikler canim
Daha nekadar verceksin canim kardesim
Haftaya da veririm daha sonra korumaDaha nekadar verceksin canim kardesim
Anam çatlicak
Eksin cok guzel canim tebrikler
Koruma artik korumaHaftaya da veririm daha sonra koruma
Olsun canım ver artık korumaya geç biran önce.Evet Günaydın kızlar nur topu kilolarımla geldim artık dikkat etme zamanı
Günaydın kızlar
Günaydın guzeliklergunaydin kizlar
Olsun 300 hicbirsey değilGeçen hafta 59,1 kg.
Bu hafta 59,4 kg.
+300
Güzel diyet yapmadım. Sonuç ortada.
Tünaydın canımTunaydin herkese tartilar nasil soyle bir gozattim yeni geldik okuldan paylasacagim simdi bende
Teşekkür ederim kuzumtebrikler canim
Bende wc icin aldim simdi kargoda 125 tlBu WC çıkmamış halim
Ne aldın yineBende wc icin aldim simdi kargoda 125 tl
Yoksa işim iş sinir geldi bakalim işe yaricakmi
Tebrik ederim
Teşekkür ederim canım tatilden dön de sende menülerini düzenle az yiyorsun bence ondan istediğin gibi gitmiyor.Tebrik ederim
Bitane çay gibi sabah öğle ac karnina icilcekmis bagirsak duzenlicekmis onuda deneyimNe aldın yineinşallah yarar bir yandan kızımın okulu diğer yandan meryemela hasta diğer yandan 2 gündür anamın isleri ben pazartesi gelsin de servis işi çözülsün 3 günden beri pertimiz çıktı