- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Heheyyyyyt zor görünüyor
Hoşbulduk canım.Aramiza hosgeldiniz
Hoşbulduk canımTeşekkür ederim
Evet bende onu dedim. Biz hafifiz diye
Son 2 gün c.tesi çıkacağız yola inş
Hoşgeldin canım
Sabah burdaydi gelir birazdanHeheyyyyyt zor görünüyor
Hoşgeldin canımADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ: 42
BOYUNUZ: 170 cm
KİLONUZ: 95.5 kg
HEDEF KİLONUZ: 70 kg. ( Çok zor olsa da seneye yaza kadar bu kiloya gelmek istiyorum.)
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hareketsizlik ve yemeği sevmek.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Fazla kilolarım beni ciddi anlamda rahatsız etmeye başladı. Merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorum ve tabii ki zayıf olmak güzel.
Banada bir iskender söyleGider kebap yeriz baktehdit boyle olur yarin cuma
TEkrardan hoşgeldin canim ben filiz 38yasinda 3cocuk annesiyim 2seneye yakin 6.takimdayimADINIZ: Zeynep
HEDEF KİLONUZ: 70 kg. ( Çok zor olsa da seneye yaza kadar bu kiloya gelmek istiyorum.)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Fazla kilolarım beni ciddi anlamda rahatsız etmeye başladı. Merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorum ve tabii ki zayıf olmak güzel.
Biz onu birakip kardesimle ankaraya döneceğiz annemlerle kalacakOhhh daha da gitmez siz gidene kadar
Dugün nezamandi canimBiz onu birakip kardesimle ankaraya döneceğiz annemlerle kalacak
18 inde canim da 13 unde kardeşim okula başlayacak haftaya bu zaman ankarada olurum galibaDugün nezamandi canim
Ooone kalmiski18 inde canim da 13 unde kardeşim okula başlayacak haftaya bu zaman ankarada olurum galiba
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım
Birsey kalmadi vallaOoone kalmiski
Hosgeldin canim aramiza ben elif 32 yasindayimADINIZ: Zeynep
Bencede sen git Ankarada kurtulBirsey kalmadi valla
Islerden kurtulacağım,yemek sorunu olur birazda onuda hallederim
Teşekkür ederim Filizcim. İnşallah siz Kovmadığınız sürece ben gitmem. Tamam canım menü ve sporları akşam yazarım.TEkrardan hoşgeldin canim ben filiz 38yasinda 3cocuk annesiyim 2seneye yakin 6.takimdayim
2kere mezun oldum,85kiloyla basladim 68le mezun oldum,menu ve sporlarini duzenli bir sekilde bu sayfada paylasiyoruz, sabah ogle aksam olmak üzere aksam toplu bir sekilde yazarsan sevinirim,
Cuma tartimiz nick+tarih fotografli (şart)pazartesi kontrol tartisi var,yarin tartini bu sekilde paylasirmisin,sormak istedigin birsey varsa burdayiz herkes yardimci olur
2hafta deneme suren var 3.haftada asil listeye girebilirsin,hedefledigin kilona gelmeden ayrilma derim
Ben zaten şekersiz 21 gundeyim. Hazir gida vs yokÇiçeklerim
Kampımız cumartesi başlıyor.
Her sabah aç karnına limonlu ya da sirkeli su iciyoruz.
Gün içinde en az 5.000 adım atıyoruz.
Tantuni döner vb yemiyoruz. Bol salata, sebze, et tüketiyoruz.
Menüleri mutlaka paylaşıyoruz.
Kelebekleri yeniyoruz.
Yasaklar
Artı gelmek ve bildirim yapmamak
@Poni Bon
F Frozen01
@sena zeynep
@Tutku44
@Tutaste53
@minik kalp0753
Aijoo
@bluegreeneyes