- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
Heyooo o zaman zumbaaaYaşasın göbüş arkadaşlığı
Sen dur 10 günlük karpuz yemişsin zaten. 10 güm menüde karpuz görmeyeyimBende bendeee bebdeeeeeeee
Ben unutuyorumda sabah aç karna çekdi. Çekdim çekemedim gelsin 8 aylık hamiş göbeğiAklıma gelirse söylerim
Bende yedikten snra fark ettim yerken oyle hissetirmiyorFazla olmuş sankim
Kiz daha yenisini kestim koydum dolaba yarinda yicezSen dur 10 günlük karpuz yemişsin zaten. 10 güm menüde karpuz görmeyeyim
Benimkide 3.5 4 teyzesiiBen unutuyorumda sabah aç karna çekdi. Çekdim çekemedim gelsin 8 aylık hamiş göbeği
Kiz daha yenisini kestim koydum dolaba yarinda yicezmeyve saatisi
10 dilim karpuz bir tum yapar herhaldeSen dur 10 günlük karpuz yemişsin zaten. 10 güm menüde karpuz görmeyeyim
Dikkat ettim menülere kimse meyve yemiyorMeyve saatisi diyo hala
Bilmem arkadaşa sormak lazım.10 dilim karpuz bir tum yapar herhalde
Hicbir bilgim yok canim kazen gecen profilde paylastı ama ses yokSelamlar hanımlar 4. Takımdan Lusi ben.
Sarayca arkadaşımızdan uzun süredir ses çıkmıyor iletişim halinde olan var mıydı ? Başına bir şey gelmiş olabileceğinden endişeleniyorum. İnşallah inşallah benim saçma kuruntumdur ama aylar oldu kk ya giriş yapmayalı. Çok aktifti bu yüzden gelmeyişi mantıklı gelmiyor
İncir yedim meyve saatisindeDikkat ettim menülere kimse meyve yemiyorbi kavun gördum o kadarr
Yoooook daha nelerrrrrrrr10 dilim karpuz bir tum yapar herhalde
Hosgeldin canimBenimkide 3.5 4 teyzesii
Eva yap.oda iyi.Heyooo o zaman zumbaaadiyetle erir mi ya ben mekik cekecek sportik degilimde
Oooo iyimissssİncir yedim meyve saatisinde
Ilk defa duydum youtubeden bakim hemencikEva yap.oda iyi.
4 tane küçüktü boyutları. Kabuklu ceviz kadar.Oooo iyimissss
Kax tane acaba