- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Car car konuşuyordunuz uyutmadınızBizim gurultuden mi uyuyamadin yoksa
Geçmiş olsun canım Allah sifa versin ablanlara sizde de cikmaz inşallahCanımmmmmm sende olmasan kimse çağırmayacak beni
3 gündür strestliydik geçen cuma ablamlar la görüşmüştük çarşamba günü korona oldukları belli oldu bizde stres yaptık ama bugün 9. Gün olsak mutlaka belirti olurdu
Sağol canımBuralardayım kilo almaya calisiyorum
Gunaydin canim
Günaydın canim
Kolay gelsin canim
Oglen uykusuns mi yatiriyon buyuk degil mi oglen uykusu icinSiz yenimi uyandınız yaa ben kızı yatırıcam şimdi öğlen uykusuna kendisi saat 5 te kalkıyorda acil işleri falan var. Bendemi yatsam
Bende erken kalktim kahvalti yaptim kizı parka götürdümSiz yenimi uyandınız yaa ben kızı yatırıcam şimdi öğlen uykusuna kendisi saat 5 te kalkıyorda acil işleri falan var. Bendemi yatsam
Geçmiş olsun canım. İnşallah bişey olmazCanımmmmmm sende olmasan kimse çağırmayacak beni
3 gündür strestliydik geçen cuma ablamlar la görüşmüştük çarşamba günü korona oldukları belli oldu bizde stres yaptık ama bugün 9. Gün olsak mutlaka belirti olurdu
Akşam 9 da uyuyor. Dahamı erken sonra gece 3 te kalkarOglen uykusuns mi yatiriyon buyuk degil mi oglen uykusu icin
Ben 2 bucuk yasinda biraktirdim oglen uykusu
Oglen uyutmazsan aksam daha erken yatar aslindab
Geçmiş olsun. Durumları nasıl canım. ?Canımmmmmm sende olmasan kimse çağırmayacak beni
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım Allah sifa versin ablanlara sizde de cikmaz inşallah
Yaaa kuzum nasıl tatlı bakışlara bak sen ne cinlik düşünüyor acabaBende erken kalktim kahvalti yaptim kizı parka götürdüm Eki Görüntüle 2904306
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım. İnşallah bişey olmaz
Aaaa gecmis olsun canimCanımmmmmm sende olmasan kimse çağırmayacak beni
Yok artik kaptan çıldırdı diyorumBorek yedim kahvaltida ,yetmedi annem bazlama yaptı sicak sicak onu yedim 58 kilo ile geliyorum listeye
Sanki halinden memnun değilmiş gibi duruyorBende erken kalktim kahvalti yaptim kizı parka götürdüm Eki Görüntüle 2904306
İyiler canım çok şükür eniştem ve yiğenime oldu ablam 6 5 aylık hamile biraz boğaz ve eklem ağrısı var onun dışında iyilerGeçmiş olsun. Durumları nasıl canım. ?
Yaaa sorma cocuklar oraya çıkıyomus oda cikcakmis bücürSanki halinden memnun değilmiş gibi duruyor
Biri Elifi durdursunAaaa gecmis olsun canim
Amaaa belirti olurdu dedigin gibi dikkat edin cok gezdiniz
Yok artik kaptan çıldırdı diyorum
Dikkat etmem gerekince daha cok yiyorum nedense anlamıyorum kendimiYok artik kaptan çıldırdı diyorum
Aynen canım maskeliyiz zaten en ufak bir belirti de hemen gideriz doktora ama 9 gün oldu olsa çıkardı şimdiyeAaaa gecmis olsun canim
Amaaa belirti olurdu dedigin gibi dikkat edin cok gezdiniz
Yok artik kaptan çıldırdı diyorum
Heee bende ayniyimDikkat etmem gerekince daha cok yiyorum nedense anlamıyorum kendimi
Listeye girecegim de nasil 52 ye düşeceğim onu düşünüyorumListeye gircekya