- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Millet üye bulamıyor buda bizi tepikliyorDağılin hadi beeee offf
Niye ya kaptanim bizdede kimse kalmadiOlmaz yassah
Tepiklemem tepiklememMillet üye bulamıyor buda bizi tepikliyor
Saka tabiiki:)Niye ya kaptanim bizdede kimse kalmadi
Dur kız daha sana anamdan 8 aylıkken nasıl firladigimi anlatacaktimKaçtım ben
Yaz bitsin kilo alınca nasıl gelirlerSaka tabiiki:)
Cagiriyoruz ama gelmiyolar
Gelen durmuyo alıp başını gidiyo sonra geliyo ben gitmistim alin beni ooooSaka tabiiki:)
Off y cocuklar mutfakta suyla oynuyorAtla hepinizi bırakayim evinize
Yok en fazla halılar sapır şupurdurOff y cocuklar mutfakta suyla oynuyor
Ben burda
Aklimda mutfagi sel aldi gibi bir algi olustu
Kurtarin beni gidemiyom
Biz bisey yapmiyacaz halbuki zayiflatacaz sadece dimi kaptanimSaka tabiiki:)
Bende bekliyorum da işte sadece bekliyorumMadam senden de bir atak bekliyoruz bu konuda
Ben sen yap diyince alıyor süpürgeyi süpürüyorBenim ki ev pisli olmus toplu olmuş umurunda olmaz. Biliyor ki bir laf ettiğinde o zaman sen yap diyecem ona , onunda işine gelmiyor iş yapmak . Nasıl olsa nehir yapacak ses çıkarmayayım diyor. Rahatım ben o konuda
Deneyemedim ama yarın sabah bakayim canim sagolGeçmiş olsun nasıl oldu öyle, çok mu yandın
eksidesin tebrik ederim canım aslında bu hafta düz 80 olursun sen sanıyordum regl bozdu sanırım. Regl masajı göndermiştin deneyebildin mi?
Günaydın tebrik ederim canım
Günaydın canım çok şaşırdım gerçekten
60 olsam cokerim kiz annem simdiden yeter zayiflama deyip duruyorOlamaz kız boyumuz aynı 65le mezun mu olunur hep 65e iniyor sonra bı bakiyorum Sevilay 70olmus onun için en kötü 60olalim ki 65e çıkarız maximum :)
68 im suan 3 kilo kaldiBen zaten Sevilayi sandım
Az ortaligi topladim birazdan cikacaz disariYok en fazla halılar sapır şupurdur
Politikaya bakBenim ki ev pisli olmus toplu olmuş umurunda olmaz. Biliyor ki bir laf ettiğinde o zaman sen yap diyecem ona , onunda işine gelmiyor iş yapmak . Nasıl olsa nehir yapacak ses çıkarmayayım diyor. Rahatım ben o konuda
Kimsenin alninda yazmiyoki sadigiz diyeKimler terk edip gidiyorsa biliyorsunuz almayın sizde gruba , sadık olmayanlarla ne uğraşıp duruyorsunuz. Sadık olanlar gelsin. Lütfen