Telefonum kardesimde oluyor. Ev iki katli in çik in çık anam agliyor. İnan bugun biraz durulduk. O da sabah 7de ayaktaydik isleri oglene kadar bitirdik diye..Biliyorum canım listedesin az firsat buldumu girsen iyi olucak
Benimkide gayet iyi gidiyi Dukan biramida yapmışım içelim guzelleselim Dimi amaEllerine sağlık canım. Çok teşekkürler
Süperrr ya seninki
Oooo tatlıya da ekler yaparsın artık. Benim tatlımı da çıkarırsın aradan
Zaten geçmişi okumayi uzun zaman oldu bırakalı ucundan kulağından ne yakalarsam artıkSonraFitt_anne dilekle ikisi gecmisten cikamiyorum kurtarin diye bagirirlar
Daha fazla yazin hadi devam
Eski sen gayet iyi görünüyor abartılı durmuyor cnmAhh eski ben.
Benim babamda anneme böyle derdi "sen konuş oğlanla yok ben konuşursam kötü olacak "diyeArada etiket yapin gelmeyenleri yoksa ben yaparsam kötü olcak
Benim babamda anneme böyle derdi "sen konuş oğlanla yok ben konuşursam kötü olacak "diye
Misafirlikteyim sabahtan beri evde 9 da olsam bile sadece spor yapabilirim yağmur yağdığı için arkadaşla dışarıda çıkamıyorum yürüyüş hak getire oturduk kaldık evde.Nehir6161 uyuyosundur bu mesaji görmezsen sevinirim eva bitti cardio yapayim biraz ip atlayim plank yapayim
Bende göbişi dışarı çıkartıp zıplattırıyorum . Ama varya spor ne müthiş birşey . Şöyle aynaya baktım da anam birazda olsa toparlandım.Valla herkesi bilmiyomda ben spor yaparken etlerim sallaniyo lop lop
Sikilasmak lazim kilo vermeyle bitmiyo aslinda
Tatlım hergün mü içiyorsun dukan birasınıBenimkide gayet iyi gidiyi Dukan biramida yapmışım içelim guzelleselim Dimi ama
Avucunu yala
30.07. Cuma menusu
Kahvaltı oncesi bır bardak kefir
3 zeytın
3 yemek kasıgı lor peynırı
1.5 dilim tahıllı ekmek
Domates salata
Oglen yok
Ara 3 dilim karpuz
Aksam 19.00
Fırında tavuklu patates ama sadece bır but yedım
Salata
1 tatlı kasıgı pirinç pılavı (tadına bakmak ıcın )
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun kizlar31 temmuz menüsü
Sabah 9.00
Çay, domates salata
Omlet, 3 zeytin, 1 kk peynir
2 çatal patates
Öğlen
Patlıcanlı sebze yemegi 1 tbk
1 dlm cavdar ekmegi
İkindi
Yarim muz
Maden suyu
Akşam 18.40
1 tbk sulu kofte
1 dlm ekmek
Yogurt
Salata
21.00
2 3 dlm karpuz
Bazen bende son iki sayfaya bakiyomZaten geçmişi okumayi uzun zaman oldu bırakalı ucundan kulağından ne yakalarsam artık
I ı cık ben eklerin çikolatasını yalıcamBenimkide gayet iyi gidiyi Dukan biramida yapmışım içelim guzelleselim Dimi ama
Avucunu yala
Dısarsı buz gibimiAlisveris yaptim geldim disari buz gibi arabanin ici 40 derece bu nasil hava Allahim sirtimdan su akti
Nasıl da iyilik yaptın kendine, vücuduna..
Yokya yanlış olmuş
Alıntılarda gördüm kanka Evrime kafa atmışsın ya
Evet 17 derece sabah yagmur ve ruzgar vardi yagmur durduDısarsı buz gibimi
Benim kiloya iyice gözüm alışmış demekki