• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 6. sınıf anneleri

clea aynen katılıyorum arkadaşım sana bu çoçuklar hiç kompozisyon yazmayı öğrenmediler oysa kompozisyon yazmanın bir sanat olduğunu söylerdi bize türkçe öğretmenimiz sevgiyle anıyorum onu hatırlıyorumda orta okulda bunun için bir ders ayrılırdı anlatılırdı ne yazılır nasıl yazılır duygu nasıl verilir bu çoçuklara giriş gelişme sonuçtan oluşur bu kadar tabiki çoçuklar bocaladı ve söylediğin gibi her yazılıda 30 puanlık kompozisyon sorusu bocaladılar hepsine allah yardım etsin güzel kuzucuklar çok yorulacaklar ama ödülü inş. alacaklar

Merhaba. Oğlum da bugün karnesini aldı. Türkçe dersi 4 :) ,diğerleri 5. Takdir aldı.Son sınavlarını yükseltmişti birçoğundan 100 aldı.Ancak Türkçe de sınıfta bir kişi 5 almış,karnesine 5 gelen bir kişi varmış.Şaşırdım bu işe. Bugün dersaneden son sbs sınav sonucu geldi. 447 puan almış.Çok sevindim.Türkçe 19 da 19 full yapmış bu sınavda.Ama okulda 4. Anlayamadım.Bugün sevinçli bir gün oldu kısacası.Hepinize iyi tatiller diliyorum.Sevgiler

mrb arkadaşlar. Benim oğlum da 6. sınıfta okuyor. Bizim de karnemizde sadece türkçe dersi 4 diğerleri 5.Türkçe öğretmenini sevmediği için dersi anlamak istemiyor. Neyse ki dersaneye gönderdik.Dersanenin türkçe sorunumuzu çözeceğini düşünüyoruz.

merhaba arkdaşlr ben im kızım da 6 .sınfogrencisi derslen ilgisi yok 4 sınıfta sınıf annesi oldum 5 te de yeterki dedim beni gorurse okulda daiyi calışır sorumluluk bilir busenede okul aile birliginde gorevliyim anlıcagınız okulda gobegimi kesmişler galiba yok yok olmuyo ne yaptıysamcaresiyok evede misafir kabuledemiyorum oglenden sonra evde diye calışır olmuyo suslensin benimle gezcek oyle işler peşinde hırslı degil 3 tane 1 var ne yapmalıyım zorlan olmuyo lise ye gelene kadar ne olcak bilmemakıl verin degişik fikirlere acıgım beklerim

merhaba arkadaşım senin işin aslında en zoru benim fikrimce daha önceki sınıfların da da aynı olduğu için haliyle dersi dinlemedi veya ilgilenmedi ne oldu gerekli olan temel egtimi yok haliyle şimdide dersten hiçbir şey anlamıyor e yapacak tek şey kalıyor dogası geregi ve yaşının getirmiş olduğu bluğ yu biraz daha çabuk erişmeye çabalıyor çünkü yapacak bir şey yok bence belirli şeylerini kısıtlamaya başla okumaktan başka çaresi olmadığını anlasın henüz geç degil ama 1 sene sonra ergenleşince daha söz dinlemez hal alacak imkanın varsa evde özel ders aldır benim arkadaşımında oğlu var 8.sınıfta oda aynı şeylerden şikayetçiydi biraz ceza vererek biraz sevdiği şeyleri iptal ederek eve öğretmen çagırdı hani yine aman aman olmadı ama kadın o kadar sevinçliki yazılılardan 70 aldı diye gözlerinin içi gülüyor aslında sen annesi olarak onu daha iyi tanırsın bazen tolereyi bırak

sbs anneleri ilgilenirseniz eger çok ğüzel bir site buldum sbs soru çözümü ve cevaplarıda neden doğru yada yanlış olduğunu anlatan bir site ben yazdırıyorum soruları kızım çöüyorum acayipte hoşuna gitti neden yanlış neden doğru yaptıgını daha iyi anlıyorlar

sbs anneleri ilgilenirseniz eger çok ğüzel bir site buldum sbs soru çözümü ve cevaplarıda neden doğru yada yanlış olduğunu anlatan bir site ben yazdırıyorum soruları kızım çöüyorum acayipte hoşuna gitti neden yanlış neden doğru yaptıgını daha iyi anlıyorlar

hangi site canım???biz de öğrenelim.olumunekankayizsmile

özür dilerim arkadaşlar pc arızalıydı bu yüzden yazamadım google ye özdebir yazıyorsunuz ve direk çıkıyor zaten özel dersaneler birliğinin sitesi soru bankalarıda var ve cevapları anlatımlı 2 tane ben soru bankası indirdim ve çözdü baktım çok hoşuna gitti siteden ankara bürolarının telefonunu alıp yayınlarını alabilecegim yerini öğrendim ve bu gün gittim aldım arkadaşlar cidden çok güzel olayı ciddiye almışlar 10 ciltlik soru bankası kitabı ve her soru bankası içinde bir tane optik form konulmuş bunlara kodlayarak çözmesi için yani gerçek sınava çok yakın şekilde hazırlanmış bizim dersanedeki kitap kırtasiyedekilerle aynı basite alınmış bilenen test kitaplarından ve orda baktımda bir kaç bilindik isim yapmış dersanenin yayınlarıda buna yakın yayınlar çıkartıyormuş benim kızın dersanesi sormayın bizi perişan etti bu dönem dersane batmış dersaneyi şehire uzaklığı 30 km bir yere taşıdılar daha neler neler bu yüzden anne bana evde yardımcı kitaplar al çalışalım dedi dersaneyede gidecek ama öğretmen bir var bir yok öbür ay düzelicek bunlar dediler o zamana kadar vakit kaybolmasın diye iyikide kızım istemiş yoksa bu yayınlara bakmazdım

merhaba arkadaşlar bu konudan bir tane daha var, önce oraya yazdım ama daha önce burayı görmüştüm burayı ararken onu buldum, sonra bu konuyu buldum tekrar.
ben de sbs annesiyim, benim oğlum da 6. sınıfa başladı bu yıl. üstelik de izmirde yaşıyorduk fakat tayin sebebiyle ankaraya geldik. üstelik geleli 1 ay kadar oldu. ilk sınavlara izmirde girdi, sonra nakille ankaraya geldik. tabi bu da bir dezavantaj oldu bizim için. şehir değiştirdi, arkadaşlarından ayrıldı, okul değiştirdi, kısacası hayatı değişti. ben bir yetişkin olarak bile adapte olamadım bu yeni hayata ondan nasıl hemen adapte olmasını beklerim... sıkıntımız çok anlayacağınız. forumu görünce paylaşmak için ben de geldim aranıza

Hem Ankara'ya hem de buraya hoşgeldin.Ben de SBS annesiyim.Oğlunuz ve siz umarım bu sureçte Ankara'ya alışmışsınızdır.SBS çalışmalarınız nasıl geçiyor.Bizimki sanki hiç SBS'ye girmeyecekmiş gibi:(

Arkadaşlar kardeşim için 6.sınıf tüm dersler konu anlatımlı kitap almam lazım.Alıpta tavsiye edeceğiniz kitap var mı ? Rastgele bize faydası olmayacak bi eğitim kitabı almakta istemiyorum?
Tüm sayfaları tek tek okuyamadım.Yardımcı olur musunuz?

Back