Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 6.sınıflar için test kitabı öneriniz varmı acaba
ismiye özdebir yayınlarının test kitaplarını tavsiye ederim (özel dersaneler birliği) bunlar her yıl türkiye genelinde 6.7.8 sınıfları aynı anda sbs deneme sınavları yapıyor ve ben dersane araştırıkende kızıma test kitapları sorduğıumda özdebir yayınlarının daha güvenilir olduğunu test teki doğru yanlışın sbs deki alacagı puana yakın olacagını söylemişlerdi istersen dene bakalım ögretmenlerin önerdikleride anlaştıkları yayın evleri ve kırtasiye ürünlerini satıyorlar yazıkki egtim ticarete dönmüş
benim de küçük oğlum bu yıl 6. sınıfa başladı... zaten taa 1. sınıftan itibaren sorunlarımız vardı dersçalışma ile ilgili bakalım bu yıl ne olacak...
geçen gün kanal d deki doktorum programına bir kadın psikiyatr çıktı ve dikkat eksikliği konusunu anlattı bir kaç madde saydı bunlar sizin çocuğunuzda varsa bir uzmana gösterin dedi. ben oğluşuma uyguladım evet benim küçük sıpada aynen o prof. un anlattığı gibiydi.
aldım oğlanı bir devlet hastanesinin psikoloji kliniğine götürdüm. testler falan yapıldı sonuç: hiperaktivite bozukluğu ve dikkat eksikliği çıktı. oğlanı şimdi fakülteyesevkettiler. Allah nasip ederse önümüzdeki ayın başına randevu alabildik götüreceğiz. diyeceğim o ki: o dr dedi ki her 10 çocuktan hemen hemen 2 sinde bu rahatsızlık varmış. siz çocuğunuzu gösterin bir psikolağa varsın o desin ki yok bu sadece haşarılıktan ders yapmıyor. zirabu rahatsızlık öyle pek de küçümsenecek ve hafife alınacak bir konu değilmiş yani...
annelere önemle duyrulur... özellikle benim gibi çocuğu ders yapmak istemeyen annelere...
eğer çocuğunuz okulda tahtaki yazılanları defterine geçirmede zorlanıyorsa problem var demektir...
netertua,yazı karakterin çok küçük..okurken bayağı zorlandım..:)
Peki ttnet vitamin çalışan varmı aramızda..Kızım çok eğlenceli buluyor ve severek çalışıyor..
merhaba arkadaşlar benim çocuğum altıncı sınıf değil ama komşumun oğlu altıncı sınıf ödev vermişler anne babanıza sorun size anlatsınlar diye.cinsellik ve çocuk nasıl yapılır?arkadaşım ve eşi şook olmuşlar .üzülmüşler.ne diyecelerini bilememişler.
özellikle öğretmenlerin gidin anne babanıza sorun dmeleri çok yanlış bence
zamanında ben de çocuguma anlattım ama ayrıntılı değil ve onun anlayacağı kadar.
egerki derslerde ayrıntılı bir şekilde işleniyorsa çok üzüldüm yani.küçüçükken kafalarına bunu mu sokuyorlar yani.
bence herşey zamanı gelince öğrenmeleri lazım.
6.snıf bence çok küçük bir yaş bunu öğrenmeleri için.sizce ?
sizin bilginiz daha çoktur 6.sınıf anneleri olduğunuz için.
sizinn düşünceleriniz ne?paylaşırsanız sevinirim.
ben oğlumdan takip ediyorum.biz veliler bence biraz yanlış anlıyoruz.çocuk nasıl yapılırı değil çocuk nasıl oluşuru anlatıyorlar.ben sağlık personeliyim belkide o yüzden hiç zorlanmadım.zaten anlatmıştım.onada o yüzden garip gelmiyor.
Benim oğlum da dersanede işlerdi.Çocuklardan zaten sakladıkça olay daha da fetişleşiyor.Zaten hücre yapısını öğrenmişlerdi.Bitki üremesini falan işlediler.Sonra gayet bilimsel bir şekilde erkek üreme hücresine sperm denildiğini,kadının da yumurta ürettiğini,erkek üreme hücrsi ile yumurtanın döllenme kanalında karşılaşmaları sonucu yumurtanın döllendiği,döllenen yumurtanın rahime yerleştiği,bölünerek embriyo haline geldiği şeklinde anlatıldı.Olay bundan ibaret.Bilimsel bir şekilde anlatılıyor ve oğlum çok kolay öğrendi.Onun için bu olay bitki üremesinden farksızdı,ders konusu şekline algıladı,sorularını çözdü ve bitti.
kızlar 6.sınıflar için test kitabı öneriniz varmı acaba
ismiye özdebir yayınlarının test kitaplarını tavsiye ederim (özel dersaneler birliği) bunlar her yıl türkiye genelinde 6.7.8 sınıfları aynı anda sbs deneme sınavları yapıyor ve ben dersane araştırıkende kızıma test kitapları sorduğıumda özdebir yayınlarının daha güvenilir olduğunu test teki doğru yanlışın sbs deki alacagı puana yakın olacagını söylemişlerdi istersen dene bakalım ögretmenlerin önerdikleride anlaştıkları yayın evleri ve kırtasiye ürünlerini satıyorlar yazıkki egtim ticarete dönmüş
protein teşekkür ederim,kurstan vazgeçtik dersaneye gidecek ama yinede iyi bir test kitabıda olursa iyi olur.
protein teşekkür ederim,kurstan vazgeçtik dersaneye gidecek ama yinede iyi bir test kitabıda olursa iyi olur.
canım kurs yerine dersaneye göndermen daha iyi olmuş ben iki sene kursa gönderdim tecrübem var dersane daha iyi ,kitap konusundada dershaneler veriyor birçok kitap zaten ayrıca almana gerek yok
Benim oğlum da dersanede işledi.Çocuklardan zaten sakladıkça olay daha da fetişleşiyor.Zaten hücre yapısını öğrenmişlerdi.Bitki üremesini falan işlediler.Sonra gayet bilimsel bir şekilde erkek üreme hücresine sperm denildiğini,kadının da yumurta ürettiğini,erkek üreme hücrsi ile yumurtanın döllenme kanalında karşılaşmaları sonucu yumurtanın döllendiği,döllenen yumurtanın rahime yerleştiği,bölünerek embriyo haline geldiği şeklinde anlatıldı.Olay bundan ibaret.Bilimsel bir şekilde anlatılıyor ve oğlum çok kolay öğrendi.Onun için bu olay bitki üremesinden farksızdı,ders konusu şekline algıladı,sorularını çözdü ve bitti.