Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaşlar benim oğlum sayısalcı ama bu yılki matemetik öğretmeninden hiç hoşlanmıyor.bize pislik gibi bakıyor diyor.belki göz yapısı öyledir dedim ama başka bir öğretmenini örnek veriyor (onun göz problemi var o yüzden bakışları garip) ama o öyle bakmıyormuş.napıcam bilmiyorum öğretmenlemi gidip konuşsam?ama kadına ne diyicem güzel bakta denmezki.daha önce bir öğretmenle dürüstçe konuştum sınıfını değiştirmek zorunda kaldım.çocukları sıra dayağına çekiyordu neymiş terbiye ediyomuş.benimki terbiyesiz olsun dedim beni müdüre şikayet etmiş oda beni dövecek heralde.neyse sınıfını değiştirdim ama bu seferde yeni arkadaşlar yeni öğretmenler çok zorlandı.hayatta hep sevdiğimiz insanlar çıkmıyor ki karşımıza ne yapsam bilmiyorum.
evettt hanımlar bugün dershaneye gittim danışman öğrt. konuşmaya hafta sonu dershanede SBS 1. sınavı yapıldı durumlar çokk kötü kızımın notu 257,tabii bu notu dün öğrenince çokk üzüldüm çok umutluydum bu sınavdan, çünkü evde çalışmıştı ve çok az yanlışları çıkıyordu ne yapacağımı kızıma ne söyleyeceğimi bilemedim,ama bugün dershaneye gittim öğrt. konuşunca anladımki sadece benim kızım değil tüm 6. sınıfların puanları düşük sebebi ise zamanı yetiştirememek,daha önce 435 alan bir öğrencinin şimdiki puanı 330 inanılmaz ama durum böyle kızımın yanlış-doğru tablosuna baktık fen ''0'' nedeni ise bir soru bile yapamadan süre bitmiş öğrt. dediğine göre tüm veliler panik içindeymiş ,çocuklardan ağlayanlar,üzülenler v.s.şimdi bu sorunu aşmaya çalışacağız zaman tutup test çözdüreceğiz ,en önemlisi bol bol kitap okutturacağız , test kitaplarımız var ama benim geçen sene nettende soru çözdürdüğüm bir site var çok güzel ordanda devam edeceğiz, sizlerdede böyle sorunlar varmı varsa nasıl çözüm üreteceksiniz,paylaşırsanız iyi olur hepimiz için
bugün bizimde deneme sınavımız var.bakalım sonuç ne olacak.
kızlar 3 yanlış ile dersane birincisi olduk iyi yani kendinede güven geldi .ama oğlum geçen yılda iyi gidiyordu önce böyle başlıyor sonra sıkılıp bir bırakıyor toplaya bilene aşkolsun.geçen yıl hiç yanlışsız full çıkarıyordu.
kızlar 3 yanlış ile dersane birincisi olduk iyi yani kendinede güven geldi .ama oğlum geçen yılda iyi gidiyordu önce böyle başlıyor sonra sıkılıp bir bırakıyor toplaya bilene aşkolsun.geçen yıl hiç yanlışsız full çıkarıyordu.
tebrik ederim alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tebrik ederim hep böyle devam eder inş., :hooray: darısı bizimkilerin başına artık
sağol canım ama yıl sonunu böyle bulurmuyuz ona güvenmiyorum.