- Konu Sahibi Umutsuzzzzz
-
yașın henüz çok genç ve cocukluk askin dolayisiyla evlilik dusuncen varsa ertele derim cok acele olur cunku zamanla yasın buyudukce duygularinda dusuncelerinde hayata bakis acinda degisecektir sonradan pisman olma mutluluklarMerhaba 21 yaşındayım ilşkim var 6 senelik bocalıyorum evlilikten korkuyorum sürekli ağlıyorum sıkılıyorum iyi değilim sevgilimi seviyorum evlenince mutlu olamıcam korkusu var evi köyde sevgilinin etrafında pek evde yok vakit geçiremem diye korkuyorum şimdide köydeyim zatende burda akrabalarım var kayınvalidemle evlerimiz yan yana
Gitmeyi düşündüm ama sevgilim sorunlarını benimle çözmeni istiyorum senin için herşeyi yapıyorum diyo
Evlendiniz mibenimde 5 yıllık bir ilişkim vardı o yaşlarda sizi anlıyorum.
Ama sevgilim buna sıcak bakmıyorSorunlar onunla ilgili olsun veya olmasin sizin profesyonel yardim almanizi yine tavsiye ederim. Kaybedeceginiz birsey de yok sonucta
Ama sevgilim buna sıcak bakmıyor
Bırda qnnem var ablam var akrabalarım var otda daha kimseyle var ama tqnıöıutanı diyecrksiniz şehirde evlenseniz ilk evlendiğinizde ordada tanımıyo olacaksın diyeceksin haklısınızZaten köyde yaşıyormuşsunuz, köy hayatına alışkınsınız yani. Sıkılmaktan korkmanızın sebebi ne? Şu anda da okumuyorsunuz çalışmıyorsunuz. Şimdi sıkılmıyor musunuz?
37sene mi 37 sene sonra sebep neydi çok merak ettimKvdenizle,annenizin ev yan yana,sevgiliniz annem hasta bırakamam dediğine göre,hemen yan evde yaşayacaksınız sanırım. E o zaman sikilmazsin zaten yer değiştirmiş olmuyorsun. Kvdene bakarken dışari çıkamamaktan bahsediyorsan,6 yıl hiç bir şey 37 senelik evli karı koca boşandı tanidigim. Ama seviyorum dersen de sevgilim iyi adam deyip güveniyorsan,evlen.
O başka köyde biz başka köydeyiz kayınvalidem yan evde evet37sene mi 37 sene sonra sebep neydi çok merak ettim
Adam hiç sevmemiş karisini ve aldatmış buydu sebep.37sene mi 37 sene sonra sebep neydi çok merak ettim
Kvdenizde evlendiğiniz köye gelecek o zaman. Hayırlısı olsun. Hallour elbet iyilik yapın denizde atın bakıma muhtaçmis.O başka köyde biz başka köydeyiz kayınvalidem yan evde evet
Kvalidem zaten köyde şu an ben oraya gideceğim doğru diyorsunız benim annemde baktı bana bak diyo babam aynı diyoAdam hiç sevmemiş karisini ve aldatmış buydu sebep.
Kvdenizde evlendiğiniz köye gelecek o zaman. Hayırlısı olsun. Hallour elbet iyilik yapın denizde atın bakıma muhtaçmis.
Aldatma farklı o konuda bi sıkıntım yok aldatsa 1 dk düşünmemKvalidem zaten köyde şu an ben oraya gideceğim doğru diyorsunız benim annemde baktı bana bak diyo babam aynı diyo
15 yasinda cikmaya basladin yasin 21 ve evlilik dusunuyon :) peki.. meslek birikim is tecrubesi hangisi var?[/QUOTE evet lise mezunuyum iş tecrübem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?