• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 senelik ilişkim var

Napmalıyım?

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Merhaba 21 yaşındayım ilşkim var 6 senelik bocalıyorum evlilikten korkuyorum sürekli ağlıyorum sıkılıyorum iyi değilim sevgilimi seviyorum evlenince mutlu olamıcam korkusu var evi köyde sevgilinin etrafında pek evde yok vakit geçiremem diye korkuyorum şimdide köydeyim zatende burda akrabalarım var kayınvalidemle evlerimiz yan yana
yașın henüz çok genç ve cocukluk askin dolayisiyla evlilik dusuncen varsa ertele derim cok acele olur cunku zamanla yasın buyudukce duygularinda dusuncelerinde hayata bakis acinda degisecektir sonradan pisman olma mutluluklar

Önceden çok kıskançtı yaş geçtikçe bunlar geçti gitti çalışmıyodu annesine bakıyordu ben istiyorum diye işe girdi çalışmaya başladı babam ev olmadan vermez dedim kredi çektirdi babasına borç harç ev yaptırdı

Zaten köyde yaşıyormuşsunuz, köy hayatına alışkınsınız yani. Sıkılmaktan korkmanızın sebebi ne? Şu anda da okumuyorsunuz çalışmıyorsunuz. Şimdi sıkılmıyor musunuz?

Zaten köyde yaşıyormuşsunuz, köy hayatına alışkınsınız yani. Sıkılmaktan korkmanızın sebebi ne? Şu anda da okumuyorsunuz çalışmıyorsunuz. Şimdi sıkılmıyor musunuz?
Bırda qnnem var ablam var akrabalarım var otda daha kimseyle var ama tqnıöıutanı diyecrksiniz şehirde evlenseniz ilk evlendiğinizde ordada tanımıyo olacaksın diyeceksin haklısınız

uzun sevgililik yaşayan çiftlerin çoğu ayrılamadığı için evleniyormuş. ve evliliğinde bu aşamayı tamamlıyor ve kısa sürede birbirlerini bitiriyorlarmış. bir psikologdan işitmiştim. Senin bunu iyi düşünmen lazım.Hayatının kalanını nasıl yaşamak istediğin önemli.isteğin ve yaşayacağın farklıysa ve ayrılamıyorsan evlenme bekle derim.zaman yol gösterir.

Kvdenizle,annenizin ev yan yana,sevgiliniz annem hasta bırakamam dediğine göre,hemen yan evde yaşayacaksınız sanırım. E o zaman sikilmazsin zaten yer değiştirmiş olmuyorsun. Kvdene bakarken dışari çıkamamaktan bahsediyorsan,6 yıl hiç bir şey 37 senelik evli karı koca boşandı tanidigim. Ama seviyorum dersen de sevgilim iyi adam deyip güveniyorsan,evlen.

Kvdenizle,annenizin ev yan yana,sevgiliniz annem hasta bırakamam dediğine göre,hemen yan evde yaşayacaksınız sanırım. E o zaman sikilmazsin zaten yer değiştirmiş olmuyorsun. Kvdene bakarken dışari çıkamamaktan bahsediyorsan,6 yıl hiç bir şey 37 senelik evli karı koca boşandı tanidigim. Ama seviyorum dersen de sevgilim iyi adam deyip güveniyorsan,evlen.
37sene mi 37 sene sonra sebep neydi çok merak ettim

15 yasinda cikmaya basladin yasin 21 ve evlilik dusunuyon :) peki.. meslek birikim is tecrubesi hangisi var?

Ilk once bir ise gir. Kendi ayaklarinin uzerinde dur.

Back