6 senelik ilişkim var

Napmalıyım?

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Umutsuzzzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
17
3
1
28
Merhaba 21 yaşındayım ilşkim var 6 senelik bocalıyorum evlilikten korkuyorum sürekli ağlıyorum sıkılıyorum iyi değilim sevgilimi seviyorum evlenince mutlu olamıcam korkusu var evi köyde sevgilinin etrafında pek evde yok vakit geçiremem diye korkuyorum şimdide köydeyim zatende burda akrabalarım var kayınvalidemle evlerimiz yan yana

Kardesim sen bir terapiste git bir konus. Bu korkularinin bir sebebi muhakkak vardir. Bu kafa ile evlensen bile mutlu olamazsin. Hakkinda hayirlisi

Evlilik için acele etmeyin. Ki zaten öyle bir planınız varsa o evi satıp daha ikinizin ortak isteğine hitap eden bir eve bakarsınız belki. Sonuçta istemediğiniz bir yerde ömür geçmez şartlara göre taşınmalar normaldir.

hErkek arkadaşımın annesi hasta bakıma muhtaç babası çalışıyo zaten onu orda öyle bırakamam diyo

Emin olmadan ve durumunuzu konuşup netleştirmeden evlilik yolunda adım atmayın o zaman.

hErkek arkadaşımın annesi hasta bakıma muhtaç babası çalışıyo zaten onu orda öyle bırakamam diyo

O zaman zor sizin ordan ayrılmanız. Sevmek de bir yere kadar görüyoruz sevgiyle başlayan ortak isteklerin gerçekleşemediği mutsuz evlilikleri... Sizin istemediğiniz bir hayatsa yönünüzü çizmelisiniz bu sizi de karşı tarafı da mutsuz eder çünkü.

21 yaş küçük bir yaş değil bence.
Bende 21 de evlendim de, o yaşta 6 yıllık ilişki nedir allasen?

15 yaşında sevdigin adamla 21 yaşına gelince beklentilerin falan değişmedi mi?
Çocukların çünkü 15 yaş.

Bence de evlenme korkuların varsa

Tanıştık çok var etrafımda yıllarca konuşup evlenen

Ayrılmak istedim denedim yapamadım çok çabaladım o da mahvoldu bende

21 yaş bence daha erken zaten.ilişkiniz çocuk yaşta başlamış 6 yıllık olsada.sevgili ve evli olma durumu bence çok farklı benim yaşım 25 hala evlilik düşüncesi korkutuyor beni.hazır olmadan evlenmeyin.

Yok daha evlenemicez ama ben ayrılık lafı edince içim gidiyor 6 sene az değil ki sonuçta

önce bunca tillik iliskinin aliskanliga ve bagimliliga donusmesiignden emin olun. evet annesi bakima muhtaçtır saglik bi biz de ne olacagimizi bilemiyoruz ama sen bu durumu kaldirabilecek misin hazirmisin. evin bu sorumluluugnu alabilecek misin?mustakbel es ve kp bu durumda nasil davranir kardesleri var mi sevgilinizin

1 tek erkek kardeşi var başkada yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…