- 27 Temmuz 2012
- 451
- 1
azize, kılıç dörtlüsü, kupa dokuzlusu.
2 ters, 1 düz.
aslında bilmiyorum annen biliyor mu bu konuyu ama, annen baban üstünde büyük bir faktör. evin reisi baban görünüyor olabilir ama bu karar annenin onayından geçecek. annenle ciddi bir konuşma yapıp bunu sağlamanda fayda var.
erkek arkadaşın.. biliyor musun senden daha çok düşünüyor. bu konuda çok karamsar olduğunu ona belli mi ediyorsun? çünkü bu konu onu senden çok daha fazla strese sokuyor.
kavuşacak mıyız.. soruna cevabımı net verebilirim, evet. şartları sağlamak kısmı net değil yalnızca. okul konusunda kesinlikle fire vermemen gerek, çünkü sende biliyorsun ki baban bu ilişkiyi öğrendiğinde ilk önce yapacağı tek şey bahaneler bulmak.
işte onunla olmasaydın okulun biterdi, o olmasaydı şu olurdu gibisinden.
yani ona hiçbir koz vermemelisin. babanı çok öfkeli görüyorum, bu konu sizinde tahmin edeceğiniz gibi onun canını çok sıkacak. ama baban sevgilinin çalışkanlığına tav olacak sanırım. baban bu konuda hassas, karşısındaki insanı her baba gibi çok çalışkan ve güçlü görmek ister.
sevgilini babanın istediği erkek konumuna sokmaya bile gerek kalmayacak, çünkü tamda babanın istediği vasıfta biri olacak. ha değilse de, elinden geleni yap. engel büyük biliyorsun.
ekstra bir kart seçtim, erkek arkadaşının çok büyük bir sürprizi var sana, görünce seni çok mutlu edecek. belki de mesafeler aşılıyor, ne dersin?
her zaman yanında olduğunu belli et ona, ilişkiniz bugün sağlamsa bunun tek sebebi "birbirimize destek olmalıyız" dediğiniz için böyle.
ay taşı alıp erkek arkadaşına gönderir misin? yalnız 10 gün boynunda taşı. birde sağlık problemleri olabilir, regl düzensizliği görünüyor. stres seni hasta edecek, lütfen kendine dikkat et.
bana muhakkak belirt gelişmeleri.
herşey çok güzel olacak diye inanmazsak, nasıl yaşarız öyle değil mi?
sevgi ve sağlıkla kalın ^^
annemin haberi var, o da istiyor. ama babamdan çekiniyor ben gibi. sanırım alttan alttan ikna etmek ona düşecek dediğiniz gibi. :)
erkek arkadaşım, sorun çıkmadan hallolsun herşey istiyor. o yüzden o da babamdan çekiniyor. ben yansıtmıyorum, yüreklendiriyorum onu, ama o çok kuruntulu. ondan sıkıyor canını.
okul konusunda beni beni ve ailemi tanısan anca böyle isabetli yorum yapardın. Çünkü babamı ikna edebilmem için başarılı bi şekilde mezun olmam gerekiyor!
ayyy kavuşalımmmmm :) inşAllah kavuşuruz. o güzel kalbinle dualarını eksik etme olur muuuu :)
babam konusuna gelince, bahaneleri dolu onun. ben de sen gibi, çalışkanlığından etkilenir etkilenirse diye düşünüyodum vallahi analizlerin harika. diyorum ya, tanışsak bu kadar isabetli yorum yaparsın. :)
sürprizini seveyim onun yahu, nasıl sevinirim yanıma gelirse nasıııl :)
en kısa zamanda ay taşı edineceğim bir tane. 10 gün takıp, o gelince ona vereceğim :)
stres gerçekten çok etkiliyor beni zaten. dikkat etmem lazım sanırım.
olumlu düşünelim ki olumlu olsun herşey dediğin gibi. veee, gelişmelerden elbette ki haberdar ederim.
ay ne güzel bi yorum oldu bu böyle, sevinöten dört köşe oldummm. çok teşekkür ederim, herşey gönlünce olur umarım :)