6 Senedir Tarot Falı Bakıyorum, Bu Asla Sonradan Öğrenilecek Bir Şey Değil !

azize, kılıç dörtlüsü, kupa dokuzlusu.

2 ters, 1 düz.

aslında bilmiyorum annen biliyor mu bu konuyu ama, annen baban üstünde büyük bir faktör. evin reisi baban görünüyor olabilir ama bu karar annenin onayından geçecek. annenle ciddi bir konuşma yapıp bunu sağlamanda fayda var.

erkek arkadaşın.. biliyor musun senden daha çok düşünüyor. bu konuda çok karamsar olduğunu ona belli mi ediyorsun? çünkü bu konu onu senden çok daha fazla strese sokuyor.

kavuşacak mıyız.. soruna cevabımı net verebilirim, evet. şartları sağlamak kısmı net değil yalnızca. okul konusunda kesinlikle fire vermemen gerek, çünkü sende biliyorsun ki baban bu ilişkiyi öğrendiğinde ilk önce yapacağı tek şey bahaneler bulmak.

işte onunla olmasaydın okulun biterdi, o olmasaydı şu olurdu gibisinden.
yani ona hiçbir koz vermemelisin. babanı çok öfkeli görüyorum, bu konu sizinde tahmin edeceğiniz gibi onun canını çok sıkacak. ama baban sevgilinin çalışkanlığına tav olacak sanırım. baban bu konuda hassas, karşısındaki insanı her baba gibi çok çalışkan ve güçlü görmek ister.
sevgilini babanın istediği erkek konumuna sokmaya bile gerek kalmayacak, çünkü tamda babanın istediği vasıfta biri olacak. ha değilse de, elinden geleni yap. engel büyük biliyorsun.

ekstra bir kart seçtim, erkek arkadaşının çok büyük bir sürprizi var sana, görünce seni çok mutlu edecek. belki de mesafeler aşılıyor, ne dersin?

her zaman yanında olduğunu belli et ona, ilişkiniz bugün sağlamsa bunun tek sebebi "birbirimize destek olmalıyız" dediğiniz için böyle.

ay taşı alıp erkek arkadaşına gönderir misin? yalnız 10 gün boynunda taşı. birde sağlık problemleri olabilir, regl düzensizliği görünüyor. stres seni hasta edecek, lütfen kendine dikkat et.
bana muhakkak belirt gelişmeleri.

herşey çok güzel olacak diye inanmazsak, nasıl yaşarız öyle değil mi?

sevgi ve sağlıkla kalın ^^

annemin haberi var, o da istiyor. ama babamdan çekiniyor ben gibi. sanırım alttan alttan ikna etmek ona düşecek dediğiniz gibi. :)

erkek arkadaşım, sorun çıkmadan hallolsun herşey istiyor. o yüzden o da babamdan çekiniyor. ben yansıtmıyorum, yüreklendiriyorum onu, ama o çok kuruntulu. ondan sıkıyor canını.

okul konusunda beni beni ve ailemi tanısan anca böyle isabetli yorum yapardın. Çünkü babamı ikna edebilmem için başarılı bi şekilde mezun olmam gerekiyor! :KK70:

ayyy kavuşalımmmmm :) inşAllah kavuşuruz. o güzel kalbinle dualarını eksik etme olur muuuu :)

babam konusuna gelince, bahaneleri dolu onun. ben de sen gibi, çalışkanlığından etkilenir etkilenirse diye düşünüyodum vallahi analizlerin harika. diyorum ya, tanışsak bu kadar isabetli yorum yaparsın. :)

sürprizini seveyim onun yahu, nasıl sevinirim yanıma gelirse nasıııl :)

en kısa zamanda ay taşı edineceğim bir tane. 10 gün takıp, o gelince ona vereceğim :)

stres gerçekten çok etkiliyor beni zaten. dikkat etmem lazım sanırım.

olumlu düşünelim ki olumlu olsun herşey dediğin gibi. veee, gelişmelerden elbette ki haberdar ederim.

ay ne güzel bi yorum oldu bu böyle, sevinöten dört köşe oldummm. çok teşekkür ederim, herşey gönlünce olur umarım :)

biliyorum şimdi kızacaksınız bana, okumuş etmiş bir kıza böyle batıl şeylere inanmak yakışıyor mu diye?
ateş olmayan yerden duman çıkmıyor ki.

bebeğim olacak mı diye çok fazla soru gelmiş özelden. bir yandan çok üzülüyorum, bir yandan her şerde bir hayır var deyip seviniyorum.

ermenistan gelen bir arkadaşım bana oradan çıplak bir taş getirdi. akik olması lazım. (unutmadıysam)

onu vücudumun üstünde beni yere yatırarak gezdirdi. ama vücuduma temas ettirmeden, sadece boynumdan rahim üstüne kadar bağladığı iple tuttu. kan dolaşımının verdiği etkiyle taş elbette sallandı, yer yer minik minik titredi. mide ve rahim üstüne geldiğinde taş kendi ekseninde dönmeye başladı.

bunun fizikte tek bir açıklaması var o da tamamen merkez kaç kuvvetiyle havaya sürtünerek dönme eylemini gerçekleştirmesi herhalde.
ama tam 3 ay sonra mide kanaması geçirip bir 5 ay sonra proklaktin yüksekliğimin çıkmasını da tamamen tesadüfi bir durum olarak açıklayamıyorum ne yazık ki. kendime de kızıyorum böyle mantıksız şeylere inanıyorum diye. ama bir yanımda acaba demiyor değil.
yüz yıllardır fal var, büyücüler var. bu insanlar 21. yüzyıla kadar nasıl nam salıyor madem gerçek değil?

doğru olmayan herşey birgün zaten unutuluyor. ama bunlar unutulmadı, hala daha soru işareti olarak insanlığa "nasıl yani?" dedirtiyor.

hamile kalmak isteyen kadınların bir çoğu büyücüye gitti, falcıya gitti, doktora gitti, göbeğine püre sürdü eşikten atladı, türbe gezdi üfürükçüye gitti belkide. cahil oldukları için mi? hayır. tamamen başka şansları kalmadığı için.

topraktan, doğallıktan dilenin. doğal taşları göbeğinize yakın yerlerde gezdirin,bağlayın, sarılın. saf toprağı hasta olan noktalarınla temas ettirin.
kimseye nohut duası yazmıyorum, sadece topraktan geldik, toprağa gideceğiz. oradan dileyin.

yani herşeyi denediniz, bunu da deneyin. çok kişi var çevremde, toprağa sürünerek iyileşti, doğurganlık bereketi arttı vs.

en azından bildiğimi sizle paylaşıyorum, denemediğiniz bir bu kaldıysa bunu da deneyin.

allah bebek sahibi olmak isteyen herkese bebek versin. sağlıklı sıhhatli.

annemin haberi var, o da istiyor. ama babamdan çekiniyor ben gibi. sanırım alttan alttan ikna etmek ona düşecek dediğiniz gibi. :)

erkek arkadaşım, sorun çıkmadan hallolsun herşey istiyor. o yüzden o da babamdan çekiniyor. ben yansıtmıyorum, yüreklendiriyorum onu, ama o çok kuruntulu. ondan sıkıyor canını.

okul konusunda beni beni ve ailemi tanısan anca böyle isabetli yorum yapardın. Çünkü babamı ikna edebilmem için başarılı bi şekilde mezun olmam gerekiyor! :KK70:

ayyy kavuşalımmmmm :) inşAllah kavuşuruz. o güzel kalbinle dualarını eksik etme olur muuuu :)

babam konusuna gelince, bahaneleri dolu onun. ben de sen gibi, çalışkanlığından etkilenir etkilenirse diye düşünüyodum vallahi analizlerin harika. diyorum ya, tanışsak bu kadar isabetli yorum yaparsın. :)

sürprizini seveyim onun yahu, nasıl sevinirim yanıma gelirse nasıııl :)

en kısa zamanda ay taşı edineceğim bir tane. 10 gün takıp, o gelince ona vereceğim :)

stres gerçekten çok etkiliyor beni zaten. dikkat etmem lazım sanırım.

olumlu düşünelim ki olumlu olsun herşey dediğin gibi. veee, gelişmelerden elbette ki haberdar ederim.

ay ne güzel bi yorum oldu bu böyle, sevinöten dört köşe oldummm. çok teşekkür ederim, herşey gönlünce olur umarım :)

canım benim, temiz kalpliliğin fala yansıdı ondan böyle güzel şeyler gördüm. dilerim hakkında hayırlısı olur ^^

en iyisi bende sıraya gireyim sıram gelince sorarım bütün sorularımı bekliyorum :))

Merhaba. Konunuz çok dikkatimi çekti. ben de hem psikolojiyle hem de (tam olarak fal demek istemiyorum ama) bazı şeyleri hissedebilme durumlarına karşı çok ilgiliyim.
Kendimle ilgili bir şey hissedemiyorum ama sevdiğim insanlarla ilgili bazı küçük şeyler hissedebiliyorum. Düşğnürken olmuyor aniden içime doğuyor ya da rüyamda görüyorum.
Kova burcuyum. yükselenim de akrep. 6. hissinin kuvvetli olduğuna inandığım biriyle konuştuğumda o da söylemişti. Aslında senin hislerin kuvvetli demişti. Ama fal bakamıyorum.

Vaktiniz olduğunda benim için de küçük bir yorum yaparsanız çok sevinirim.
18 şubat 1984 doğumluyum. gece 12 ye doğru doğmuşum.
uzun zamandır çalışmıyorum. artık çalışmak istiyorum. işime dönebilecek miyim?

böyle şeyler benim de çok ilgimi çekioo
yetenek meselesi bence doğuştan gelen 6.hissi yüksek insanlar olduğuna inanıyorum
keşke ben de bakabilsem.

rica etsem bana da bakar mısın?
hep gerçek tarot falı baktırmak istemişimdir hani öyle cafelerde sallayanlardan değil de hisserek baktırabilenlerden
kabul edersen özelden bilgilerimi göndereyim olur mu?

kızlar şimdi çekime gitmem gerek, ama gelir gelmez bakmaya çalışacağım herkese.

sevgiler ve iyi akşamlar hepinize ^^

Ben hiç tarot falı baktırmadımm banada bakarmısın rica etsem:44:

Banada bakabilirseniz cok memnun olurum bu aralar cok sıkıntıdayım doğum tarihim 06/12/1988 doğum saatimi net bilmiyorum annem 9 ile 12 saat arlıgında doğdugumu söylüyor..

Rica etsem bana da bakabilir misin ?:) doğum tarihim: 17/11/1993 burcum: akrep sabah 09:30 da doğdum :) eğitim e bakabilir misin bu sefer hedefime ulaşabilcek miyim,başarabilecek miyim ? bi de genel olarak aşk durumuna bakarsan sevinirim .şimdiden teşekkürler:)

bende hislerimin kuvvetli olduğuna inananlardanım.....varlıklar göremiyorum ama yorumlama yapabiliyorum kendimce..
banada bakarsan cok sevinirim ilgi merakım var bu konulara :)))
24.06.1995 gece 01:00-01:30 arası doğmusum :KK17:
kokum :afrodizyakk ve gül anason karışımı kokular

Son düzenleme:
size özel mesaj attım dönerseniz çok sevinirim :)

selamlar herkese. özelden ve buradan o kadar çok mesaj geldi ki, toplasam rahat 50 mesaj eder :/ ben konu başlığında sadece bu durumun öyle sonradan öğrenilebilecek bir şey olmadığından bahsettim, online fal bakıyorum demedim :KK43: sanırım farklı bir başlık altında fal bakanlar var. ha ama bakmam da demedim, bir kaç arkadaşım dün rica etti ve onlara bugün baktım. gelen mesaj içerikleri bazen çok acil bazen çok keyfi, herkesi anlıyorum netice de diyorum ya güzel bir şeyler duymak istiyoruz.. ama ben günde 3 taneden fazla baktığımda çok yoruluyorum. tüm falları düşünerek hissederek geçiştirmeden yorumlamak istediğimden elimden çok fazla bir şey gelmiyor :KK43: genelde tarot kartlara göre bakılsa da ben yine de soruyu soran kişinin sıkıntısını baz alarak bakmaya çalışıyorum bu sürede hepinize yetişmem mümkün değil. lütfen umursamadığımı düşünmeyin, henüz 100 mesajım olmadığı için özelden cevapta atamıyorum. buraya birikenleri bitirmeye çalışsam 1 haftamı alır :KK43: çünkü dediğim gibi diyorum ya bir güne 3 taneden fazla çok aşırı.. genel istediklerinize bakmakta çok daha zorlanıyorum, çünkü hem sizi tanımıyorum hemde klasik yöntemle yalnızca kartlar ne söylüyorsa onu söylüyorum. buda internette online bakılan fallara benziyor. ama direkt bir konuyla bana danıştığınızda size daha yardımcı oluyorum. bana kızmayın lütfen, herkeste o kadar tatlı dille rica etmiş ki :KK43:

arada kaldım :KK43:

ben hem mesajımı 100'e tamamlayayım, hemde dediğim gibi bir konudan ötürü baktırmak isteyen hanımlar "konuyu belirterek" bana özelden yazabiliyorsa yazsın. bende tek tek size dönüş yapayım, duygusal bir rahatlama yaşayalım ^^

bu arada, özel mesajlardaki hanımlar özellikle, noktasına virgülüne ne kadar dikkat ediyor. maşallah yahu, biz mi dilini kaybetmiş bir milletiz şimdi? yazarken özenli olan insanlara ayrıca bayılıyorum, bunun hatrına bakılır :) son mailde bir kız arkadaşım (ismini belirtmiyorum belki özeldir) arkadaşıyla ilişkisinin birden duygusal bir birlikteliğe döner gibi olduğunu sonra da kendisi hazır olmadığı için geçiştirdiğinden bahsetmiş. onunla ilgili bakacağım şimdi, böyle belli bir konu için soran arkadaşlara da hemen dönüş yapacağım gerek özel, gerek burdan.

beklemede kalın kimseyi es geçmiyorum, aksi halde bu zaten çok büyük saygısızlık.
ben saygılı bir kızım ^^ :p

dünde mesaj atmıştım ilk sayfada banada bakarmısınız özelden yazmıştım.

bende refleksoloji ve numeroloji ile çok ilgiliyim. astral seyahat çok denedim ama hiç ast olmadım. çok ilgimi çekiyor ama diyorum ya böyle şeyler öğrenilecek birşey değil, oluyorsa oluyor :) muhtemelen 3. gözünüz hep açık konumda, ametist alıp saf suyla yıkayın onu. 10 gün kullanıp 3 gün temiz su içinde bekletin. mevcut delikler kapanır. onu kapatmayı unutsanız sürekli uykusuz hissedersiniz. ben bunun için çinko hapı kullanıyordum, ama asıl nokta o noktaları kapatmadığımdan kaynaklanıyor. yorgunluk, kansızlık belirtileri hissetmeniz mümkün. baktığınız insanlara karşı korkunç bir yorgunluk varsa kapatın falı, bu olumsuzluktan başka birşey getirmiyor zira.

baktığınız kişilerin çok iyi arınmış olmasına ve enerji yüklü olmamasına dikkat edin. gerekirse uyarın. yoksa size geçecektir.

teşekkürler mesajın için yıkama olayını biraz açarmısın ilk defa duydum çünkü böylee bi şey
astral seyahat çok farklı bi şey denenmesi gereken bi şey kesinlikle umarım sende yaşarsın bu duyguyu
seninle konusmak bana iyi geldi bu arada tekrar teşekkür ederim

X