- 1 Ocak 2013
- 321
- 8
ne demek tatlım ^^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok haklısın, çok kaptırmamak gerek böyle şeylere kendini. bende daha çok mantık çerçevesinden bakıyorum bu fal açmaya, hani birilerine görüyorum görüyorum diye büyücülük yapmak yerine olması muhtemel şeylerden bahsediyorum. bana benzeyen birilerini bulmak harika :)
02 05 1989 ,21:20 civarı sevdiğim koku be delicious ; şekerli bir koku:) Şekerli kokuları seviyorum zaten.Çok teşekkürler bakalm ne çıkacak merak ettim
16 yaşından bu yana fal bakıyorum. Mistik ve Okült öğeler her zaman ilgimi çekti ancak bunun sonradan öğrenilecek bir şey olmadığını bildiğim için hiçbir zaman fal bakmaya / açmaya yönelmedim. Her şey oyunla başladığım kahve / su fallarına bakmakla başladı. Henüz 16 yaşındaki bir kızı kimse ciddiye alamazdı. Ben bile kendimi almıyordum. Ama hanımlar, rüyalarda görülenler ve akabinde içimize doğanların gerçeklik payı yaşadığımız müddetçe var. Ben buna inanacak en son kişiydim. Üç harfli görüyorum, bana görünüyorlar diyenlere zerre inanmazdım. Ancak dediğim gibi parapsikoloji ilgimi çektiği için varlıklarının bilincindeydim. Hala da gördüğümü iddia edemem çünkü görmedim, göremiyorum. Mantıklı yaklaşmakla alakalı belki. Fal konusunda hiçbir zaman ben iyiyim demedim. İnsanın hayatını etkileyen büyük gelişmeleri belirli günler vererek tutturduğumda bu işin asla öğrenilecek bir şey olmadığını anladım. Evet başta tamamen sallayarak başlıyorsunuz, bunun zaten birden olabilir yanı yok! Ancak ne zaman ki baktığım insanla aramda kocaman bir şerit olduğunu hissetmeye başladım, o kişinin benim hakkımda düşüncelerinden tutunda yaşadıklarına kadar hepsini tesadüfi bir şekilde tutturuyordum! Kahve falı ve su falı bana yol göstermediği için kart falına başladım. Önce tarot bakan bir kadından bunu öğrenmek istedim çünkü birilerine bir şeyler söylemek istiyor ve bunu bir kanalla gerçekleştirmek istiyordum. Ama kadın bana bunun asla sonradan öğrenilecek bir şey olmadığını, sadece bakış şeklini anlatıp gerisine karışamayacağından söz etti. Kabul ettim, dediği gibi belki bir 6 ay hiçbir şey anlamadan baktım. Ama ne zaman ki sana fal bakmak istiyorum deyip biri için kart açsam yine aynı şeyler oldu. Benim babam deisttir, inancı çok ince bir ipe bağlı benim aksine. Ben son derece inançlı biriyim. O hiç inanmaz böyle metafizik durumlarına, ancak hepimizden sakladığı bir problemini bile bildiğimde ikinci günü o kartları hemen atmamı söyledi. Böyle şeylerle uğraşmamın bana kötü anlamda döneceğini söyledi. Üniversite hocalarıma baktığımda en sonuncusu yanımdan ağlayarak kalktı. Ben tabi hala bunun tamamen tesadüfi olduğunu düşünüyorum ama bu kadar insan yalan söyleyemez her halde? Eminim aramızda böyle arkadaşlar var, bir şeyler sanki kanal oluyor bir takım şeyleri söylemeye.
Ben akrebim:) Yarın akşam mutlaka uğrayıp bakıcam şimdiden teşekkür ederim:)
sevgili syyskuu bir sorum olacak. Benim de tarot kartlarım var fakat yorumlamayı bilmiyorum tam olarak. Öyle kafamda bi konu varken karıştırırken elimde hep en öne aynı kartlar denk geliyor hep gözüme çarpıyor yani. Az önce yaparken yine oldu dur bakayim içinden çekeyim ne gelecek dedim, çektim ve yine aynı kartlar geldi. Kupa ikilisi,kupa üçlüsü ve değnek dörtlüsü. Bu kartların çok iyi anlamları var biliyorum. Sence bakmasam bile hep aynı kartların gelmesinin bi anlamı var mıdır?
16 yaşından bu yana fal bakıyorum. Mistik ve Okült öğeler her zaman ilgimi çekti ancak bunun sonradan öğrenilecek bir şey olmadığını bildiğim için hiçbir zaman fal bakmaya / açmaya yönelmedim. Her şey oyunla başladığım kahve / su fallarına bakmakla başladı. Henüz 16 yaşındaki bir kızı kimse ciddiye alamazdı. Ben bile kendimi almıyordum. Ama hanımlar, rüyalarda görülenler ve akabinde içimize doğanların gerçeklik payı yaşadığımız müddetçe var. Ben buna inanacak en son kişiydim. Üç harfli görüyorum, bana görünüyorlar diyenlere zerre inanmazdım. Ancak dediğim gibi parapsikoloji ilgimi çektiği için varlıklarının bilincindeydim. Hala da gördüğümü iddia edemem çünkü görmedim, göremiyorum. Mantıklı yaklaşmakla alakalı belki. Fal konusunda hiçbir zaman ben iyiyim demedim. İnsanın hayatını etkileyen büyük gelişmeleri belirli günler vererek tutturduğumda bu işin asla öğrenilecek bir şey olmadığını anladım. Evet başta tamamen sallayarak başlıyorsunuz, bunun zaten birden olabilir yanı yok! Ancak ne zaman ki baktığım insanla aramda kocaman bir şerit olduğunu hissetmeye başladım, o kişinin benim hakkımda düşüncelerinden tutunda yaşadıklarına kadar hepsini tesadüfi bir şekilde tutturuyordum! Kahve falı ve su falı bana yol göstermediği için kart falına başladım. Önce tarot bakan bir kadından bunu öğrenmek istedim çünkü birilerine bir şeyler söylemek istiyor ve bunu bir kanalla gerçekleştirmek istiyordum. Ama kadın bana bunun asla sonradan öğrenilecek bir şey olmadığını, sadece bakış şeklini anlatıp gerisine karışamayacağından söz etti. Kabul ettim, dediği gibi belki bir 6 ay hiçbir şey anlamadan baktım. Ama ne zaman ki sana fal bakmak istiyorum deyip biri için kart açsam yine aynı şeyler oldu. Benim babam deisttir, inancı çok ince bir ipe bağlı benim aksine. Ben son derece inançlı biriyim. O hiç inanmaz böyle metafizik durumlarına, ancak hepimizden sakladığı bir problemini bile bildiğimde ikinci günü o kartları hemen atmamı söyledi. Böyle şeylerle uğraşmamın bana kötü anlamda döneceğini söyledi. Üniversite hocalarıma baktığımda en sonuncusu yanımdan ağlayarak kalktı. Ben tabi hala bunun tamamen tesadüfi olduğunu düşünüyorum ama bu kadar insan yalan söyleyemez her halde? Eminim aramızda böyle arkadaşlar var, bir şeyler sanki kanal oluyor bir takım şeyleri söylemeye.
aziz, para sekizlisi ve yıldız gelecek kartı. kötü haber, hepsi de ters.
sözkonusu kişi şu an bir yapılanma yaşıyor. yani askerden gelmiş olmasından ötürü değil. uzun süredir kafasında olan bir proje var bu ev almak olabilir iş yapmak olabilir, onunla meşgul. ancak tuhaf olan, şu an yanında kimse yok.
fazla kimsesiz görünüyor. x kişi (adını bilmediğimden söylüyorum) biraz takıntılı. takıntısını çoğu kez belli etmese de şunu yaşıyor içinde; bir takım şeyleri tamamen oldurmadan üzerine koymaktan nefret ediyor. bu zamana kadar yapıyormuş gibi görünsede bu konularda fazla eksik.
senin ona fazla geldiğin gerçeği onu çok rahatsız hissettirmiş olacak ki, bugün birlikte değilsiniz. x kişinin çok yanlış bilgi aldığı biri var, bununla beraber işler daha da kötü gidiyor ve bunu saklayarak güçlenebileceğini düşünüyor pisipisikolog.
Sana dönecek mi? aranızda hala bir kanal var mı, görüşüyor musunuz ya da ogünden sonra iletişim bitti mi bilmiyorum ama 3 şekilde yorumlayacağım;
yıldız ters gelse de şölen kartıdır, mutlu eder bulunan haneyi.
şu an görüşmüyorsanız hala göz takibinde olabilirsin, ama asla bir takım şeyleri yerine oturtmadan kapını çalmayacak.
bir kanalla görüşüyorsanız mart size iyi gelecek çünkü kovalar baharla beraber nefes aldığını hisseder. akrepler için nedense kendi ayları genelde iticidir, aralığı atlattıklarında bir rahatlığa kavuşurlar ama şubat mart gibi belirsiz aylarda yine sıkılırlar. senin ayın nisan, bu demek oluyor ki dönerse ki umudum o yönde; bir ay gibi onu süründürme politikası olacak sen tarafından.
genel manada kart bana yeşil ışık yaktı, ama senin kafanda şu var;
dönerse eskisi gibi olmayacağı aşikar, her zaman "ya bir daha giderse" kaygısıyla bir ilişkiyi sürdürebilir miyim?
bal gibi de sürdürürsün diyor syyskuu ve ekliyor; inandığım taraf tekrar birlikte olmanız, kafa karışıklığı yaşaması doğal biraz alttan almak lazım. çevresinde "oğlum kız seni bekledi bundan iyisi şamda kayısı" lafını çoğu kez duyuyor. koluna taktıkları da varsa şu an, hiç biri senin yerini alamayacakmış gibi görünüyor..
İletişimi kopartmayalım, çok bilgi almadan baktım, en azından şöyle bir 10 dakika kaç yıldır beraberdin neler olduyu duymak isterdim. şimdilik bunlar görünüyor.
birde burçlara bakalım:
kova arkadaş olamadığı kişileri asla ne yatağına alır ne de hayatına. sevgisiyle konserlere gitmek, aynı şeyleri yapmak arzusuyla yanar. ama bir akrepse karşısındaki, her zaman iki dudağı arasından çıkana tav olur.. çünkü hiç kimse aksini iddia edemez ki akrep; burçlar arasında erkekleri "ne olursa olsun" mest eden tek burçtur.
iyi dileklerim seninle, inandığın güzel bir ilişki ise inandığımız gibi çıksın,
hayırlısıyla allah senin yolunu onun yoluyla bir etsin :)
Sevgi ve sağlıkla kal!
Aslinda sorum esimle ilgili olacak :) hep bosanmayi diliyor bi bakiyorsun melek gibi bi bakiyorsun degismis icimde oglumu benden ayirmak istiyor gibi bi his var burdan mumkun olur mu canim ya cok tesekkurler
merhaba canım. Bende son 1 yıldır tarot bakıyorum. Söylediğine göre sende 6 yıldır bakıyormuşsun. Yani sonradan herkesin öğrenebileceği birşey. Doğuştan değil Yani.
merhaba canım :)
sen asıl mevzuyu kaçırmıssın sanırım negatif bir şeyler söylemek isterken :) olsun gülümsettin beni, biraz da olsa kendini mutlu hissettiysen oh :)
oto kontrol küçük yaşlarda, süper ego oyun döneminde kemikleşir. duygularınla kendini ifade etme yaşın 15 ve üstüdür. bana freud'dan dönemleri sıralatma şimdi, negatif bir şeyler söylemek için sabaha düşünürsün :)
bende duygularımı yorumlayabilecek yaş 16'ydı, sen belki şu an 20 yaşındasın belki 40. sende şimdi fark etmişsin :) yani oturup denklem kurup kime şunu söylesem diye kafa patlatmadıysan şayet..
valla bilmiyorum belki de 16 yaşından önce bakanlarda vardır, ciddiye alınabilirlik seviyesine bakmak lazım.
ben bunu 16 yaşında keşfettim öğrenmedim, öncesinde kimseye teyze bebeğin olacak valla demiyordum heralde. altıma çiş yapmamakla, barbie bebeğimin saçını toplamakla uğraşmaktan olsa gerek.
1 senedir fal bakıyorsun, ama nasıl ? para karşılığında mı, yoksa belli bir söz karşılığında mı ? yeşilçam kafede, melekler kahvesinde fal bakanlarda var. nasıl bakıyorlar bilmiyorsun, ama bakıyorlar.
sana şimdi oral dönem'de bilinç başlar anal dönemde yerleşir, fallik dönemde durur genital dönemde hareket geçer diyeceğim, anlamayacaksın.
galiba en iyisi burada kesmek.