6 Senedir Tarot Falı Bakıyorum, Bu Asla Sonradan Öğrenilecek Bir Şey Değil !

canım ben ne kadar kapsamlı bakıyosun bilmiyorum çok zamanını almakta istemiyorum ama en merak ettiğim şey ne zaman bebek sahibi olucam. onun dışında hayatımla,evliliğimle ilgili hissettiğin şeyler varsa duymak çok memnun eder beni. eşimde boğa burcu bu arada.tekrar çok teşekkür ediyorum. yarın görüşmek üzere.:KK16:

Rica etsem banada bakarmısınınız?
Benimde 5 yıllık bir evliliğim var ve bebeğim yok onun için birde
Eşimle bana bakarmısınız?
17.05.1984. Saat 13:00 civarları( net bilmiyorum saati)
Sevdiğim koku çilek kokusu.

çok haklısın, çok kaptırmamak gerek böyle şeylere kendini. bende daha çok mantık çerçevesinden bakıyorum bu fal açmaya, hani birilerine görüyorum görüyorum diye büyücülük yapmak yerine olması muhtemel şeylerden bahsediyorum. bana benzeyen birilerini bulmak harika :)

Aynen öyle özellikle geçmişi bilmek çok kolay oluyor,insanların yaşadıkları genelde yüzlerine yansıyor hisleri güçlü olan insanlar da bunları anlayabiliyor.Beni korkutan bu verdiğim ölüm haberleri oldu ama.O yüzden pek bakmıyorum artık fal.

syyskuuu banada bakarmısınnn ne yapmam lazımm acabaaa lütfen banada bakk

02 05 1989 ,21:20 civarı sevdiğim koku be delicious ; şekerli bir koku:) Şekerli kokuları seviyorum zaten.Çok teşekkürler bakalm ne çıkacak merak ettim :KK1::KK1:

Bir de ben gününü bilmiyorum galiba perşembe akşamıydı ama tam emin değilim işte. Ama kadir gecesi onu biliyorum :KK1: O yüzden göbek adım Kadriye :KK1:

Böyle bir konu açmanız ve bizi aydınlatmanız çok iyi oldu, teşekkürler..
Benim de uzun zamandır çözüm bulamadığım bir iliskim var. Uygun olduğunuz bir gün bana da bir acilim yapabilirseniz çok sevinirim.
Dogum tarihi: 27 Eylül 1983 Saat: 00.30-01.00 arasiymis; ama net bilmiyorum.
Sevdiğim koku: çikolata ya da tütsü olarak sandal ağacı.

Şimdiden teşekkürler. İyi geceler...

merhaba özelden bilgilerimi attım size müsait oldğunuzda rica etsem bakabilirimisiniz acaba banada ??

16 yaşından bu yana fal bakıyorum. Mistik ve Okült öğeler her zaman ilgimi çekti ancak bunun sonradan öğrenilecek bir şey olmadığını bildiğim için hiçbir zaman fal bakmaya / açmaya yönelmedim. Her şey oyunla başladığım kahve / su fallarına bakmakla başladı. Henüz 16 yaşındaki bir kızı kimse ciddiye alamazdı. Ben bile kendimi almıyordum. Ama hanımlar, rüyalarda görülenler ve akabinde içimize doğanların gerçeklik payı yaşadığımız müddetçe var. Ben buna inanacak en son kişiydim. Üç harfli görüyorum, bana görünüyorlar diyenlere zerre inanmazdım. Ancak dediğim gibi parapsikoloji ilgimi çektiği için varlıklarının bilincindeydim. Hala da gördüğümü iddia edemem çünkü görmedim, göremiyorum. Mantıklı yaklaşmakla alakalı belki. Fal konusunda hiçbir zaman ben iyiyim demedim. İnsanın hayatını etkileyen büyük gelişmeleri belirli günler vererek tutturduğumda bu işin asla öğrenilecek bir şey olmadığını anladım. Evet başta tamamen sallayarak başlıyorsunuz, bunun zaten birden olabilir yanı yok! Ancak ne zaman ki baktığım insanla aramda kocaman bir şerit olduğunu hissetmeye başladım, o kişinin benim hakkımda düşüncelerinden tutunda yaşadıklarına kadar hepsini tesadüfi bir şekilde tutturuyordum! Kahve falı ve su falı bana yol göstermediği için kart falına başladım. Önce tarot bakan bir kadından bunu öğrenmek istedim çünkü birilerine bir şeyler söylemek istiyor ve bunu bir kanalla gerçekleştirmek istiyordum. Ama kadın bana bunun asla sonradan öğrenilecek bir şey olmadığını, sadece bakış şeklini anlatıp gerisine karışamayacağından söz etti. Kabul ettim, dediği gibi belki bir 6 ay hiçbir şey anlamadan baktım. Ama ne zaman ki sana fal bakmak istiyorum deyip biri için kart açsam yine aynı şeyler oldu. Benim babam deisttir, inancı çok ince bir ipe bağlı benim aksine. Ben son derece inançlı biriyim. O hiç inanmaz böyle metafizik durumlarına, ancak hepimizden sakladığı bir problemini bile bildiğimde ikinci günü o kartları hemen atmamı söyledi. Böyle şeylerle uğraşmamın bana kötü anlamda döneceğini söyledi. Üniversite hocalarıma baktığımda en sonuncusu yanımdan ağlayarak kalktı. Ben tabi hala bunun tamamen tesadüfi olduğunu düşünüyorum ama bu kadar insan yalan söyleyemez her halde? Eminim aramızda böyle arkadaşlar var, bir şeyler sanki kanal oluyor bir takım şeyleri söylemeye.

O kadar güzel anlatmışsın ki.
Bende kendimi mesela kahve falından anlamayan biri olarak bilirdim. Hatta hiç ilgimi bile çekmezdi birine bakmak.
Ama daha sonra arkadaş ortamında eğlenme amaçlı birşeyler sallamayla başladım.
Bir de baktım ki salladığım çoğu şeyi arkadaşlarım yaşamaya başladılar. Hatta gözümün önünde.
Bir arkadaşıma kahve falında bi yerden üzerine kaynar birşey döküldüğünü ve ayağının yandığını söylemiştim.
Aradan bir 10-15 gün geçti arkadaşımın üzerine kettledaki kaynar su döküldü, ayağı yandı.
Hatta burda bir kaç arkadaşın falan kahve falını yorumladım. Çıktı mı çıkmadı mı doğru mu değil mi bilmiyorum.
Ama o an hissettiklerimi söyledim. Daha sonra negatif enerjiyi çektiğimin farkına vardım.
Baktıktan sonra kendimi halsiz, yorgun hissediyordum.
En son bende uyku bozukluğu yaptı. O kadar uykum olduğu halde gece yattığımda uyuyamıyordum.
İki hafta falan bu şekilde geçti. Sonra fal bakmaya bir süre ara verdim.
Şu an uyku düzenim tekrar düzene girdi.
Bazen burda gördüğüm fincanları yorumlamak istiyorum. İçimden geliyor.
Ama uyku düzenimin yeniden bozulacağından korktuğumdan artık bakamıyorum.
Seninde dediğin gibi sanki birşeyler, bir takım şeyleri söylemeye kanal oluyor.
Ben bunun bazı kişilerin 6.hissinin kuvvetli olduğundan düşünüyorum.

hanımlar herkese iyi pazarlar. sabah uyandığımda mesaj kutum neredeyse dolmuştu. herkesi anlıyorum iyi şeyler duymaya ihtiyacımız var hele ki geçirdiğimiz zor zamanlarsa. akşama bir çekimim var ve burada olamayacağım. şimdi önce birebir bakacağım dediğim arkadaşlarımın fallarını yorumlayıp kendimi iyi hissedersem özeldeki arkadaşlar için de fal açacağım.

birde şöyle bir not düşelim:

tarot; genele bakıldığında klasikçi yöntemle; olacak, olabilir, olmuştur sorularına cevap bulur. ancak özele bakıldığında (bebeğim olmuyor, sevgilim dönecek mi, iş bulacak mıyım? ) gibi, bazen tarih görür ve ortalama bir sonuç söyler. falda en önemli şey kartları çeken kişinin o gün pozitif olması. kartların ters gelmemesi için kişinin kafasını boşaltması lazım. dolayısıyla kendinizi hep iyiye hazırlayın. tarot baktıranlar bilir, tüm işler sol elle yapılır ve mümkünse solak falcıları tercih edin. ben solağım, sağ elle hiç bir şey yapmıyorum inanın bana bunun da etkisi büyük.

baktırdığınız kişilerin el üstü, şakak kemikleri, adem elmasının bulunduğu kısım ve iki göz arasına dikkat edin. belli bir kızarma görüyorsanız kişiden falı yarıda kesmesini isteyin, falın negatife döneceğinin göstergesi olabilir.

fal bakan kişilerin kartlarıyla temastan çekinmeyin, fala başlamadan önce kartları kendi elinizde karın.
ve son olarak; hiç bir fal şeklinin karşılığında ücret ödemeyin. bunun ticaretten geri kalır bir kısmı yok.

şimdi fala başlıyorum ve yeni gelecek arkadaşların da önce ilk yazdığım mesajları okumalarını rica ediyorum :) inanın 3. den sonra enerjim düşüyor.

hadi bakalım hepimize kolay gelsin :)

Ben akrebim:) Yarın akşam mutlaka uğrayıp bakıcam şimdiden teşekkür ederim:)

aziz, para sekizlisi ve yıldız gelecek kartı. kötü haber, hepsi de ters.

sözkonusu kişi şu an bir yapılanma yaşıyor. yani askerden gelmiş olmasından ötürü değil. uzun süredir kafasında olan bir proje var bu ev almak olabilir iş yapmak olabilir, onunla meşgul. ancak tuhaf olan, şu an yanında kimse yok.

fazla kimsesiz görünüyor. x kişi (adını bilmediğimden söylüyorum) biraz takıntılı. takıntısını çoğu kez belli etmese de şunu yaşıyor içinde; bir takım şeyleri tamamen oldurmadan üzerine koymaktan nefret ediyor. bu zamana kadar yapıyormuş gibi görünsede bu konularda fazla eksik.

senin ona fazla geldiğin gerçeği onu çok rahatsız hissettirmiş olacak ki, bugün birlikte değilsiniz. x kişinin çok yanlış bilgi aldığı biri var, bununla beraber işler daha da kötü gidiyor ve bunu saklayarak güçlenebileceğini düşünüyor pisipisikolog.
Sana dönecek mi? aranızda hala bir kanal var mı, görüşüyor musunuz ya da ogünden sonra iletişim bitti mi bilmiyorum ama 3 şekilde yorumlayacağım;

yıldız ters gelse de şölen kartıdır, mutlu eder bulunan haneyi.

şu an görüşmüyorsanız hala göz takibinde olabilirsin, ama asla bir takım şeyleri yerine oturtmadan kapını çalmayacak.
bir kanalla görüşüyorsanız mart size iyi gelecek çünkü kovalar baharla beraber nefes aldığını hisseder. akrepler için nedense kendi ayları genelde iticidir, aralığı atlattıklarında bir rahatlığa kavuşurlar ama şubat mart gibi belirsiz aylarda yine sıkılırlar. senin ayın nisan, bu demek oluyor ki dönerse ki umudum o yönde; bir ay gibi onu süründürme politikası olacak sen tarafından.

genel manada kart bana yeşil ışık yaktı, ama senin kafanda şu var;

dönerse eskisi gibi olmayacağı aşikar, her zaman "ya bir daha giderse" kaygısıyla bir ilişkiyi sürdürebilir miyim?

bal gibi de sürdürürsün diyor syyskuu ve ekliyor; inandığım taraf tekrar birlikte olmanız, kafa karışıklığı yaşaması doğal biraz alttan almak lazım. çevresinde "oğlum kız seni bekledi bundan iyisi şamda kayısı" lafını çoğu kez duyuyor. koluna taktıkları da varsa şu an, hiç biri senin yerini alamayacakmış gibi görünüyor..

İletişimi kopartmayalım, çok bilgi almadan baktım, en azından şöyle bir 10 dakika kaç yıldır beraberdin neler olduyu duymak isterdim. şimdilik bunlar görünüyor.

birde burçlara bakalım:

kova arkadaş olamadığı kişileri asla ne yatağına alır ne de hayatına. sevgisiyle konserlere gitmek, aynı şeyleri yapmak arzusuyla yanar. ama bir akrepse karşısındaki, her zaman iki dudağı arasından çıkana tav olur.. çünkü hiç kimse aksini iddia edemez ki akrep; burçlar arasında erkekleri "ne olursa olsun" mest eden tek burçtur.

iyi dileklerim seninle, inandığın güzel bir ilişki ise inandığımız gibi çıksın,
hayırlısıyla allah senin yolunu onun yoluyla bir etsin :)

Sevgi ve sağlıkla kal!

sevgili syyskuu bir sorum olacak. Benim de tarot kartlarım var fakat yorumlamayı bilmiyorum tam olarak. Öyle kafamda bi konu varken karıştırırken elimde hep en öne aynı kartlar denk geliyor hep gözüme çarpıyor yani. Az önce yaparken yine oldu dur bakayim içinden çekeyim ne gelecek dedim, çektim ve yine aynı kartlar geldi. Kupa ikilisi,kupa üçlüsü ve değnek dörtlüsü. Bu kartların çok iyi anlamları var biliyorum. Sence bakmasam bile hep aynı kartların gelmesinin bi anlamı var mıdır?

sevgili syyskuu bir sorum olacak. Benim de tarot kartlarım var fakat yorumlamayı bilmiyorum tam olarak. Öyle kafamda bi konu varken karıştırırken elimde hep en öne aynı kartlar denk geliyor hep gözüme çarpıyor yani. Az önce yaparken yine oldu dur bakayim içinden çekeyim ne gelecek dedim, çektim ve yine aynı kartlar geldi. Kupa ikilisi,kupa üçlüsü ve değnek dörtlüsü. Bu kartların çok iyi anlamları var biliyorum. Sence bakmasam bile hep aynı kartların gelmesinin bi anlamı var mıdır?

elbette var,
ben yay burcu olduğum için her falımda değnekleri görmek mümkün. kupa kovadan çok etkilenir, kafan şu sıralar onunla meşgul olduğundan kartlar hep onunla çakışıyor. iyi sonuçlu olması zaten müjde, onun enerjisi ve senin enerjin hala havada. kopmamış. bu tekrar bir araya gelebilirliğinizi mümkün kılıyor.

sana önerim o kartları kadife bir kese içerisinde yatağına yakın yerlerde tut. bu batıl olduğu kadar yaparsan da zararını görmeyeceğin bir şey. yap. netice de bir şeyleri yapmak için herşeyi denediysek ve bu kaldıysa sadece, mantıklı mantıksız sonucu neye varıyorsa yap.
elimizden gelen şu anlık sadece buysa. ben iyi geleceğini biliyorum, inancım bu yönde.

16 yaşından bu yana fal bakıyorum. Mistik ve Okült öğeler her zaman ilgimi çekti ancak bunun sonradan öğrenilecek bir şey olmadığını bildiğim için hiçbir zaman fal bakmaya / açmaya yönelmedim. Her şey oyunla başladığım kahve / su fallarına bakmakla başladı. Henüz 16 yaşındaki bir kızı kimse ciddiye alamazdı. Ben bile kendimi almıyordum. Ama hanımlar, rüyalarda görülenler ve akabinde içimize doğanların gerçeklik payı yaşadığımız müddetçe var. Ben buna inanacak en son kişiydim. Üç harfli görüyorum, bana görünüyorlar diyenlere zerre inanmazdım. Ancak dediğim gibi parapsikoloji ilgimi çektiği için varlıklarının bilincindeydim. Hala da gördüğümü iddia edemem çünkü görmedim, göremiyorum. Mantıklı yaklaşmakla alakalı belki. Fal konusunda hiçbir zaman ben iyiyim demedim. İnsanın hayatını etkileyen büyük gelişmeleri belirli günler vererek tutturduğumda bu işin asla öğrenilecek bir şey olmadığını anladım. Evet başta tamamen sallayarak başlıyorsunuz, bunun zaten birden olabilir yanı yok! Ancak ne zaman ki baktığım insanla aramda kocaman bir şerit olduğunu hissetmeye başladım, o kişinin benim hakkımda düşüncelerinden tutunda yaşadıklarına kadar hepsini tesadüfi bir şekilde tutturuyordum! Kahve falı ve su falı bana yol göstermediği için kart falına başladım. Önce tarot bakan bir kadından bunu öğrenmek istedim çünkü birilerine bir şeyler söylemek istiyor ve bunu bir kanalla gerçekleştirmek istiyordum. Ama kadın bana bunun asla sonradan öğrenilecek bir şey olmadığını, sadece bakış şeklini anlatıp gerisine karışamayacağından söz etti. Kabul ettim, dediği gibi belki bir 6 ay hiçbir şey anlamadan baktım. Ama ne zaman ki sana fal bakmak istiyorum deyip biri için kart açsam yine aynı şeyler oldu. Benim babam deisttir, inancı çok ince bir ipe bağlı benim aksine. Ben son derece inançlı biriyim. O hiç inanmaz böyle metafizik durumlarına, ancak hepimizden sakladığı bir problemini bile bildiğimde ikinci günü o kartları hemen atmamı söyledi. Böyle şeylerle uğraşmamın bana kötü anlamda döneceğini söyledi. Üniversite hocalarıma baktığımda en sonuncusu yanımdan ağlayarak kalktı. Ben tabi hala bunun tamamen tesadüfi olduğunu düşünüyorum ama bu kadar insan yalan söyleyemez her halde? Eminim aramızda böyle arkadaşlar var, bir şeyler sanki kanal oluyor bir takım şeyleri söylemeye.

ne güzel sen doğustan yeteneklisin o zmn bende cok isterdim bi yeteneğim olsun ama yok :):KK1:

aziz, para sekizlisi ve yıldız gelecek kartı. kötü haber, hepsi de ters.

sözkonusu kişi şu an bir yapılanma yaşıyor. yani askerden gelmiş olmasından ötürü değil. uzun süredir kafasında olan bir proje var bu ev almak olabilir iş yapmak olabilir, onunla meşgul. ancak tuhaf olan, şu an yanında kimse yok.

fazla kimsesiz görünüyor. x kişi (adını bilmediğimden söylüyorum) biraz takıntılı. takıntısını çoğu kez belli etmese de şunu yaşıyor içinde; bir takım şeyleri tamamen oldurmadan üzerine koymaktan nefret ediyor. bu zamana kadar yapıyormuş gibi görünsede bu konularda fazla eksik.

senin ona fazla geldiğin gerçeği onu çok rahatsız hissettirmiş olacak ki, bugün birlikte değilsiniz. x kişinin çok yanlış bilgi aldığı biri var, bununla beraber işler daha da kötü gidiyor ve bunu saklayarak güçlenebileceğini düşünüyor pisipisikolog.
Sana dönecek mi? aranızda hala bir kanal var mı, görüşüyor musunuz ya da ogünden sonra iletişim bitti mi bilmiyorum ama 3 şekilde yorumlayacağım;

yıldız ters gelse de şölen kartıdır, mutlu eder bulunan haneyi.

şu an görüşmüyorsanız hala göz takibinde olabilirsin, ama asla bir takım şeyleri yerine oturtmadan kapını çalmayacak.
bir kanalla görüşüyorsanız mart size iyi gelecek çünkü kovalar baharla beraber nefes aldığını hisseder. akrepler için nedense kendi ayları genelde iticidir, aralığı atlattıklarında bir rahatlığa kavuşurlar ama şubat mart gibi belirsiz aylarda yine sıkılırlar. senin ayın nisan, bu demek oluyor ki dönerse ki umudum o yönde; bir ay gibi onu süründürme politikası olacak sen tarafından.

genel manada kart bana yeşil ışık yaktı, ama senin kafanda şu var;

dönerse eskisi gibi olmayacağı aşikar, her zaman "ya bir daha giderse" kaygısıyla bir ilişkiyi sürdürebilir miyim?

bal gibi de sürdürürsün diyor syyskuu ve ekliyor; inandığım taraf tekrar birlikte olmanız, kafa karışıklığı yaşaması doğal biraz alttan almak lazım. çevresinde "oğlum kız seni bekledi bundan iyisi şamda kayısı" lafını çoğu kez duyuyor. koluna taktıkları da varsa şu an, hiç biri senin yerini alamayacakmış gibi görünüyor..

İletişimi kopartmayalım, çok bilgi almadan baktım, en azından şöyle bir 10 dakika kaç yıldır beraberdin neler olduyu duymak isterdim. şimdilik bunlar görünüyor.

birde burçlara bakalım:

kova arkadaş olamadığı kişileri asla ne yatağına alır ne de hayatına. sevgisiyle konserlere gitmek, aynı şeyleri yapmak arzusuyla yanar. ama bir akrepse karşısındaki, her zaman iki dudağı arasından çıkana tav olur.. çünkü hiç kimse aksini iddia edemez ki akrep; burçlar arasında erkekleri "ne olursa olsun" mest eden tek burçtur.

iyi dileklerim seninle, inandığın güzel bir ilişki ise inandığımız gibi çıksın,
hayırlısıyla allah senin yolunu onun yoluyla bir etsin :)

Sevgi ve sağlıkla kal!

Bu kadar bilgiyle çok iyi bakmışsın helal olsun:) Yalnız olduğu ve kafasında iş planlarının olduğu doğru ve hatta çok takıntılı birisi olduğu da..Facebookta hala ekliyiz birbirimizde ve ayrıldıktan sonra iki kez telefonda konuştuk ikisinde de takip ettiğini ağzından kaçırdı gibi oldu.Sayfamda gördüğü bir şeylerden bahsetti yani. Ortak arkadaşlarımız var ve laf taşıyor olabilirler bilmiyorum:) İnşallah dediğin gibi her şey olumlu olur. Çok teşekkür ederim yüreğine sağlık!

merhaba canım. Bende son 1 yıldır tarot bakıyorum. Söylediğine göre sende 6 yıldır bakıyormuşsun. Yani sonradan herkesin öğrenebileceği birşey. Doğuştan değil Yani. :KK1:

Aslinda sorum esimle ilgili olacak :) hep bosanmayi diliyor bi bakiyorsun melek gibi bi bakiyorsun degismis icimde oglumu benden ayirmak istiyor gibi bi his var burdan mumkun olur mu canim ya cok tesekkurler

değnek prensi, değnek sekizlisi, kupa dörtlüsü ve ters.

ne kadar gerginsin, biraz gevşemek zorundasın. kartlara etkin bile ters.
kocanın çevresinde yay biri dolanıyor, erkek mi kız mı bilmiyorum ama direkt uzak tutman gereken birisi bu. kartlar ikaz veriyor. eşin şu sıralar olumsuz bir evreye girmiş, yay yükseleni olabilir ve gerçekten bir takım şeyleri kaybetmekten iyice kimse ile konuşmayan biri haline dönüşmüş. dışı size harika biri gibi görünüyor, ama içinde biri var ki onu kendisi bile toparlamıyor.

sürekli bir melek olup bir değişmesi, içinden çıkamadığı sorunlarının yansıması. yakın bir zamanda kötü bir haber alacak ama korkmayın, işi ile ilgili olması muhtemel.
senden çok şey bekliyor sara, yani bazen ben bu kadarına yetemem ki ama dediğin noktalara getiriyor.
galiba evlilik böyle bir şey, birinin açtığı deliğin üzerine kapatmak pahasına olsa da diğerinin oturması. aslında bi yerde sınanıyorsunuz, galiba birbirinize yeterlilikleriniz şu sıralar pamuk ipliğinde.
işin ilginç tarafı sen kendine itiraf edemiyorsun ama, bazen seninde aklına kangren olduk galiba kesip atmak en iyisi cümlesi seyrekte olsa düşüyor.

yapmayın, çünkü bu gerçekten bir evreyi devireceğiniz bir süreç. çocuğunu senden ayırmaya çalışması gibi bir düşünce asla yok, hatta onun kafasında bir ayrılık söz konusu olursa bunu sana vermekten yana geçiyor.

sadece diyorum ya, eşin şu sıralar korkunç bir karmaşada ve yanında birini istiyor. erkekleri bilirsiniz, anlat neyin var cümlesine cevap bulamazlar.

sana önerim, önce bir sağlık problemi olup olmadığından emin ol, biriniz düştü birinizin ayakta kalması gerekiyor. biliyorum bazen gücüm yok dediğin oluyor, ben hissediyorum bunu. ama bu evre haziranda bitecek, toz bulutu gibi yok olacak. sizin 3. krizin bu, bundan sonra hiçbir krizi böyle rahatsız edici boyutta hissetmeyeceksiniz.

sana birde deste açtım katinanın aşk falını, odanıza portakal kokusu al. eşin soğuk yiyecekleri sevmiyor, akşam ona şöyle sıcak salep falan yap :) birde her zaman o olmazsa olmazmışsın gibi davran, kendini çok önemli hissetmeye ihtiyacı var.

bana gelişmelerden bahset, korkulacak bir şey yok kartlar sakin olmanı söylüyor.
haziran tamam ayın senin, biraz sabret.

merhaba canım. Bende son 1 yıldır tarot bakıyorum. Söylediğine göre sende 6 yıldır bakıyormuşsun. Yani sonradan herkesin öğrenebileceği birşey. Doğuştan değil Yani. :KK1:

merhaba canım :)

sen asıl mevzuyu kaçırmıssın sanırım negatif bir şeyler söylemek isterken :) olsun gülümsettin beni, biraz da olsa kendini mutlu hissettiysen oh :)

oto kontrol küçük yaşlarda, süper ego oyun döneminde kemikleşir. duygularınla kendini ifade etme yaşın 15 ve üstüdür. bana freud'dan dönemleri sıralatma şimdi, negatif bir şeyler söylemek için sabaha düşünürsün :)

bende duygularımı yorumlayabilecek yaş 16'ydı, sen belki şu an 20 yaşındasın belki 40. sende şimdi fark etmişsin :) yani oturup denklem kurup kime şunu söylesem diye kafa patlatmadıysan şayet..

valla bilmiyorum belki de 16 yaşından önce bakanlarda vardır, ciddiye alınabilirlik seviyesine bakmak lazım.

ben bunu 16 yaşında keşfettim öğrenmedim, öncesinde kimseye teyze bebeğin olacak valla demiyordum heralde. altıma çiş yapmamakla, barbie bebeğimin saçını toplamakla uğraşmaktan olsa gerek.

1 senedir fal bakıyorsun, ama nasıl ? para karşılığında mı, yoksa belli bir söz karşılığında mı ? yeşilçam kafede, melekler kahvesinde fal bakanlarda var. nasıl bakıyorlar bilmiyorsun, ama bakıyorlar.

sana şimdi oral dönem'de bilinç başlar anal dönemde yerleşir, fallik dönemde durur genital dönemde hareket geçer diyeceğim, anlamayacaksın.

galiba en iyisi burada kesmek.

Açıklamaya hayran kaldım. Psikolog musunuz? ya da psikoloji falan mı okuyorsunuz? :)) meslektaş daha doğrusu bölümdaş kokusu aldım sanırım :))

merhaba canım :)

sen asıl mevzuyu kaçırmıssın sanırım negatif bir şeyler söylemek isterken :) olsun gülümsettin beni, biraz da olsa kendini mutlu hissettiysen oh :)

oto kontrol küçük yaşlarda, süper ego oyun döneminde kemikleşir. duygularınla kendini ifade etme yaşın 15 ve üstüdür. bana freud'dan dönemleri sıralatma şimdi, negatif bir şeyler söylemek için sabaha düşünürsün :)

bende duygularımı yorumlayabilecek yaş 16'ydı, sen belki şu an 20 yaşındasın belki 40. sende şimdi fark etmişsin :) yani oturup denklem kurup kime şunu söylesem diye kafa patlatmadıysan şayet..

valla bilmiyorum belki de 16 yaşından önce bakanlarda vardır, ciddiye alınabilirlik seviyesine bakmak lazım.

ben bunu 16 yaşında keşfettim öğrenmedim, öncesinde kimseye teyze bebeğin olacak valla demiyordum heralde. altıma çiş yapmamakla, barbie bebeğimin saçını toplamakla uğraşmaktan olsa gerek.

1 senedir fal bakıyorsun, ama nasıl ? para karşılığında mı, yoksa belli bir söz karşılığında mı ? yeşilçam kafede, melekler kahvesinde fal bakanlarda var. nasıl bakıyorlar bilmiyorsun, ama bakıyorlar.

sana şimdi oral dönem'de bilinç başlar anal dönemde yerleşir, fallik dönemde durur genital dönemde hareket geçer diyeceğim, anlamayacaksın.

galiba en iyisi burada kesmek.

X