- 26 Ocak 2012
- 551
- 6
aldım aldım almaz mıyım :) sabahtan beri herkese bakmaya çalışıyorum saç baş darmaduman kahvaltı bile yapamadım :) 3 kişiye baktım, özelden 3 kişi etti 6. hayatımda hiç bu kadar fal bakmadım, birde topiğin başını okumuyorlar sanıyorlar ki online fal bakıyorum. bu saatten sonra gelen arkadaşlarıma ne zaman bakacağım hiç belli değil çünkü şu an 4 kişi (sen dahil) mesaj kutumda yorumlanmayı bekliyor. sıralamaya göre gittiğim için yeni gelenlere anlayış gösteremiyorum.
10 dakika'da bir özel mesaj atabiliyoruz sanırım, şimdi yazıp ayrılacağım buradan :) çünkü ben güncel görüldükçe kızlar online fal baktığımı düşünüyor.
halbuki dün araştırdım, var böyle fal bakan konular? gerçi buraya yazan hanımlar zaten bütün astroloji konularını talan etmiş ^^ millet olarak meraklıyız napalım yani :))
herkese mutlu pazartesi günleri :)
hahahah ay Allah sabır versin zaten bu fal bölümüne konu açan açmayan pişman. En son kavga çıkıyo konu kapanıyo. Keşke geçici konu kapama gibi bişe olsa da bi süre sen bakana kadar yazılmasa sonra tekrar konuyu açıp azar azar bakarsın. Ama genede bu kadar fala bakmak senin ruhunu ve bedenini yoracak ya :44: Bi çözüm getirmelisin. Hani ben baştan yazdım zaten diye bencil davranmak da istemiyorum sonuçta herkesin kendi sorunu kendine büyük. Neyse zaten benim için cidden acele etme hiç daha zor durumda olanlar varsa öne alabilirsin. Aklında kalsın birgün huzurlu bir zamanında gerçekten hissederek bakmanı isterim çünkü
Bu arada profilinde resimdekiler senmisin?