Maşallah sübhanallah çok çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah Ayyy. Valla çok mutlu oldum bendeİnşallah
367 çıktı değerim çok şükürrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah sübhanallah çok çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah Ayyy. Valla çok mutlu oldum bendeİnşallah
Yaa çok sevindim sizin adınıza bişey sormak istiyorum size hiç evde test yapmışmıydınızİnşallah
Çok teşekkür ederim inanamıyorum halaMaşallah sübhanallah çok çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah Ayyy. Valla çok mutlu oldum bende
Çok teşekkürler hayır hiç test yapmadım çünkü ilk transferim kimyasaldı o da çıkıyor testte düşük değer olursa diye ümitlenip sevinmek istemedimYaa çok sevindim sizin adınıza bişey sormak istiyorum size hiç evde test yapmışmıydınız
Ayyy çok sevindim maşallahhh sağlıkla alın kucağınıza inşallah darısı bizlere olsunİnşallah
İnşallah dualarım sizinle hepimizin değerleri çok güzel olsun inşallah güzel haberlerinizi bekliyorumAyyy çok sevindim maşallahhh sağlıkla alın kucağınıza inşallah darısı bizlere olsun
Yaa çok sevindim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinİnşallah
Teşekkür ederim hepimize inşallahYaa çok sevindim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Tebrik ederim.çok mutlu oldum sizin adınıza sağlıkla kıcağınıza alın inşallahKızlar bugun 10. Günüm test verdim sabah. 80 çıktı değerim hamile mi oluyorum şimdi kafam durduuu
İnşallah çok güzel katlar değerin hayırlı olsunnnnKızlar bugun 10. Günüm test verdim sabah. 80 çıktı değerim hamile mi oluyorum şimdi kafam durduuu
Kızlar bugun 10. Günüm test verdim sabah. 80 çıktı değerim hamile mi oluyorum şimdi kafam durduuu
Maşallah hayırlı olsunKızlar bugun 10. Günüm test verdim sabah. 80 çıktı değerim hamile mi oluyorum şimdi kafam durduuu
Hiç beklemiyordum bu zamana kadar hiç belirti yaşamamıştım sonucu görünce şok oldum inşallah sağlıklı devam eder hepimiz için ddua
Ben de başlarda bir şey hissetmediğim için korkuyordum. Sürekli bir yerimin ağrımasını bekliyordum 7.gün 78, 9.gün 182 çıktı değerlerim. O yüzden telaşlanmayın kendinizi strese sokmayın. Allah’ın izniyle bebeğinize kavuşursunuz inşallahAAay gözlerim doluyor okurken mutluluktan bende pazartesi transfer oldum bekliyorum belirtim yok diye korkuyordum hala da yok yani inşallah yavrum benimledir bekleyen herkesledir
Rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda nasip etsinKızlar test sonuclarim cıktı negatif hüsran yıkıldım cok umutluydum
Umudunu kaybetme lütfen Allah büyükKızlar test sonuclarim cıktı negatif hüsran yıkıldım cok umutluydum
İnşallah tutunur ve güzel haber alırsınızAAay gözlerim doluyor okurken mutluluktan bende pazartesi transfer oldum bekliyorum belirtim yok diye korkuyordum hala da yok yani inşallah yavrum benimledir bekleyen herkesledir
Ben de başlarda bir şey hissetmediğim için korkuyordum. Sürekli bir yerimin ağrımasını bekliyordum 7.gün 78, 9.gün 182 çıktı değerlerim. O yüzden telaşlanmayın kendinizi strese sokmayın. Allah’ın izniyle bebeğinize kavuşursunuz inşallah
Canım ne zaman transfer oldun ve ne zaman ver gününde mi verdin idrar testinde çıkmadı mıİnşallah