Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6 Mart pazartesi transfer olanlar
- Konu Sahibi symtt
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- transfer 3. gün tüp bebek tüp bebek 2.deneme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba. Bende aynı gün transfer oldum. 5.gün embriyosu dayanamadım erken biliyorum test yaptım tabiki kocaman bir negatif bende belirti olarak kasık ağrısı ara ara ve karnimin altinda adet olcakmış gibi doluluk var. Zaten cokta olumlu yada olumsuz hissedemiyorum. Nediyelim rabbim bizi birdaha o süreçlerle uğraştırmasın.
- 6 Nisan 2022
- 2.753
- 3.601
- 63
Erkenden test ay allahim yapma kuzum strese sokarsin kendini 10.gun erken gebelik testinde gormustum ben dur hele.sendeMerhaba. Bende aynı gün transfer oldum. 5.gün embriyosu dayanamadım erken biliyorum test yaptım tabiki kocaman bir negatif bende belirti olarak kasık ağrısı ara ara ve karnimin altinda adet olcakmış gibi doluluk var. Zaten cokta olumlu yada olumsuz hissedemiyorum. Nediyelim rabbim bizi birdaha o süreçlerle uğraştırmasın.
Evet zaten vazgeçtim daha yapmam insan ister istemez umutsuz bakıyorErkenden test ay allahim yapma kuzum strese sokarsin kendini 10.gun erken gebelik testinde gormustum ben dur hele.sende
- 6 Nisan 2022
- 2.753
- 3.601
- 63
Insallah pozitif olur da bebis sag salim gelir dunyayaEvet zaten vazgeçtim daha yapmam insan ister istemez umutsuz bakıyor
Benimde 5. Gün embriyosu aynı belirtiler bende de var. Ekstra biraz bel ağrım da var. İlk transferimde bu belirtiler yoktu ondan kaynaklı biraz daha farklı hissediyorum bu sefer umarım olumludur hepimizin test için bayağı erken ama insan beklemekte zorlanıyor evetMerhaba. Bende aynı gün transfer oldum. 5.gün embriyosu dayanamadım erken biliyorum test yaptım tabiki kocaman bir negatif bende belirti olarak kasık ağrısı ara ara ve karnimin altinda adet olcakmış gibi doluluk var. Zaten cokta olumlu yada olumsuz hissedemiyorum. Nediyelim rabbim bizi birdaha o süreçlerle uğraştırmasın.
Canım öncelikle inşallah hepimiz pozitifi görürüz ben 4 Mart'ta 5.gun 1.kalite tek adet embiriyo transferi oldum. Transfer den sonraki gün bende sağ ve sol kasık agrilari başladı az az günden güne biraz arttı kramp gibi adet ağrısı gibi doluluk yok yani sızı gibi belime vuruyordu. 2 gundurde göğüs uçlarında ağrı var şişkinlik yok ama ucu çok ağrıyor bilmiyorum buda belirtimi inşallah hayırlı sonuçlar alırız sende ne varKızlar selam. 6 Mart pazartesi günü 2. Transferim oldu. İlk denememiz kimyasal gebelik ile sonuçlanmıştı çok fazla bir belirti de yaşamamıştım ilaç yan etkileri haricinde. Aynı zamanlarda transfer olanlar belirtileri paylaşabilir mi ? Umarım hepimiz pozitif sonuç alırız
İnşallah olumlu sonuç alırız benim de hafif kasık ve bel ağrısı dünden beri de göğüslerimde hassasiyet başladı umarım bunlar yerleşme belirtileridirCanım öncelikle inşallah hepimiz pozitifi görürüz ben 4 Mart'ta 5.gun 1.kalite tek adet embiriyo transferi oldum. Transfer den sonraki gün bende sağ ve sol kasık agrilari başladı az az günden güne biraz arttı kramp gibi adet ağrısı gibi doluluk yok yani sızı gibi belime vuruyordu. 2 gundurde göğüs uçlarında ağrı var şişkinlik yok ama ucu çok ağrıyor bilmiyorum buda belirtimi inşallah hayırlı sonuçlar alırız sende ne var ☺
Umarım ya bazen diyorum hani kafadami kuruyorum yok gerçekten bariz belirtiler yaşıyorumİnşallah olumlu sonuç alırız benim de hafif kasık ve bel ağrısı dünden beri de göğüslerimde hassasiyet başladı umarım bunlar yerleşme belirtileridir
Benim bir önceki transferim kimyasal ile sonuçlanmıştı böyle ağrı yaşamadım bu doğal siklüs yöntemi ile oldu belki ondan kaynaklanan bir fark vardır ama insan umutlanıyor ister istemezUmarım ya bazen diyorum hani kafadami kuruyorum yok gerçekten bariz belirtiler yaşıyorum
Test gününüz ne zamann ? İnsallah pozitifi görürsünüz. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza versin bebeğimizi bende 3. Günde kramplar giriyordu ve sanki bıcak batıyordu sol kasığıma onlar kayboldu bugün. Fakat biraz evvel belli belirsiz pembesi tırak ama çok hafif akıntı geldi bu durum beni bi tık umutsuzluğa itti(Canım öncelikle inşallah hepimiz pozitifi görürüz ben 4 Mart'ta 5.gun 1.kalite tek adet embiriyo transferi oldum. Transfer den sonraki gün bende sağ ve sol kasık agrilari başladı az az günden güne biraz arttı kramp gibi adet ağrısı gibi doluluk yok yani sızı gibi belime vuruyordu. 2 gundurde göğüs uçlarında ağrı var şişkinlik yok ama ucu çok ağrıyor bilmiyorum buda belirtimi inşallah hayırlı sonuçlar alırız sende ne var
Doktorum hafif kanama olabileceğini endişe etmemem gerektiğini kanama olmazsa da olumsuz diye düşünme dedi. Yerleşmeye çalışırken olabiliyor sanırım yine de sormakta fayda varBugun 4.gün transferden sonra demin peçeteye pembemsi su tarzı geldi. Regli olmadan once gelen bir akıntı bu normal mi?
Çok sevindim hamileliğinize evet aslında aramamak lazım haklısınızlütfen belirti aramayın bende tedavilerimde hep belirti arardım bazen olurdu seviniyordum belirti olmayınca üzülüyordum sonra çok şükür kendilğinden hamile olunca anladım belirti hiç olmayabiliyor
Umarım herşey hakkımızda hayırlısı olurBenim bir önceki transferim kimyasal ile sonuçlanmıştı böyle ağrı yaşamadım bu doğal siklüs yöntemi ile oldu belki ondan kaynaklanan bir fark vardır ama insan umutlanıyor ister istemez
Ben o tarz lekeyi yerleşme kanaması diye biliyorum bence umutsuzlanma 14unde test günüm seninki ne zamanTest gününüz ne zamann ? İnsallah pozitifi görürsünüz. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza versin bebeğimizi bende 3. Günde kramplar giriyordu ve sanki bıcak batıyordu sol kasığıma onlar kayboldu bugün. Fakat biraz evvel belli belirsiz pembesi tırak ama çok hafif akıntı geldi bu durum beni bi tık umutsuzluğa itti(
Benimde 15 marttaBen o tarz lekeyi yerleşme kanaması diye biliyorum bence umutsuzlanma 14unde test günüm seninki ne zaman
Ne güzel ama bence dikkat et yerleşme olabilirBenimde 15 martta
İnşallahUmarım herşey hakkımızda hayırlısı olur