6.Haftamızda 'You_know' Bizlerle...

ablacım daha öncede bi arkadaş sormustu bunu ama cevap verememiştim açıklıgından dolayı

neyse şimdi aklımdakine göre cevap vereyim

ailem,anılarım ve denizzzzzzz

kuşuuum biliomusun dün sinanla tartıstım msn de sana yazacaktım büyük bir şokla bak ikiside aynı gün gerçekleşti ne demişti barış ve sinan falcıya koşmamız lazım tekrardan kuşuuum
evet beni ihmal ettin:umursamaz:

ayyy valla mı...
tamam gideriz yine..
bu akşam eve geçince konuşalım
tüm detay ve ayrıntıları istiyorum:jeyyar:

bu ayıbımı telafi edicem kuşum

:olmaz::olmaz::olmaz: beraber sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile5
KK'da sevilen ve merak edilen bir kişiliksin. Bunu neye borçlusun sence?

ablacım diyorum ya hiç tanımadıgım insanlar bile özelden mesaj atıp seni seviyorum ben diyorlar gerçekten şaşırıyorumda doğalım herhalde ondan bilmiyorumkismile bide düğün hazırlıgında olan kızlar fikirlerimi tarzımı çok beğeniyor ondan galiba

teşekkürler cevaplar içinopuyorumnanaktan
kk ya üye olurken öylesine mi üye oldunuz yoksa belirli bir bölüm için mi?kaydirigubbakcemile2

Eşinin ailesiyle aran nasıl canım genelde hep sorun çıkarya çok özel değilse tabi guclubacismile
ablam senin haberin yok galiba eşimin ailesi yok yani bizim için yok
beni istemeye geldikleri gün yüzükler takıldıktan sonra gezmeye cıktık sahile orada hersey patlak vermiş beni istemediklerini fln söylemişler aileme anneme kızınız çirkin biz başkasını düşünüoduk ama ısrar edince geldik demişler aslında eşimin üvey annesi söylemiş öz babasıda susmuş sadece çok sorunlar arasında evlendik eşim evden ayrıldı size ev alacaz diye eşimden para aldılar gidip üvey kardeşine ev aldılar daha neler anlatmıstım burada bi topikte :sinifsinif:düğünede gelmediler görüşmüyoruzda en son aldıgım haberlere göre bana beddua etmişler oda tutmuş sara hastası olmuşum hastane hastane geziyormusum :umursamaz:
görüştüğümüz 1 ablası 1 abisi var eşimin öz annesi bide ama eşimde öz annesini 25 sene sonra görünce ısınamadım diyor pek görüşmüyoruz yani

ayyy valla mı...
tamam gideriz yine..
bu akşam eve geçince konuşalım
tüm detay ve ayrıntıları istiyorum:jeyyar:

bu ayıbımı telafi edicem kuşum
tamam kuşumaklinialirimsmile hatta elife söylemeliyim didim ama sen uyumustun

gideriz derken bende varım galiba içinde değil mi amonram?

you_know kıskanıyorum seni ama :umursamaz:
oyyy kuşum kıskanma söz birdaha birlikte gidecez
canım burda ennn çok sevdiğin üye kim
aslında bir kişi yok ama isim vermem doğru olmaz ama en çok yakın gördüğün dersen neredeyse kader arkadaşım dediğim biri var yaşadıgımız hersey birebir aynı sanki o kendini biliyor

tabi gamzem sensiz olur mu
opuyorumnanaktan
teşekkürler cevaplar içinopuyorumnanaktan
kk ya üye olurken öylesine mi üye oldunuz yoksa belirli bir bölüm için mi?kaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktan

belirli bir bölüm için olmadım aslında nette gezerken tesadüfen gördüm üye oldum ogun bugundur çıkamadım

cevapların için sağol canım
anladım ben kim o üye sanırım

ama bizide seviyosun dimii bilmiyorumkismile

ay soruldumu bilemicem emma
tek tek te okumaya halim yok şuan :)

evlendiğine hiç pişman olduğun anlar oldumu...keşke dedinmi hiç ?

keşke buraya üye olmasaymışım dediğin oluyo mu hiç
ya da nick değiştirip rahat edeyim dediğin

cevapların için sağol canım
anladım ben kim o üye sanırım

ama bizide seviyosun dimii bilmiyorumkismile
anladıysan kulağıma söle bakem

tabi canım sevdigim 1 kişi değil ama onu kendime daha yakın hissediyorum senide seviyorum diğerlerinide opuyorumnanaktan

ay soruldumu bilemicem emma
tek tek te okumaya halim yok şuan :)

evlendiğine hiç pişman olduğun anlar oldumu...keşke dedinmi hiç ?
evet bi sinir anında söylediğim oldu
keşke buraya üye olmasaymışım dediğin oluyo mu hiç
ya da nick değiştirip rahat edeyim dediğin

yok olmadı ya nıck değiştirmeyide düşünmedim hiç olumsuz biseyle karsılasmadım sanırım ondan

ablam senin haberin yok galiba eşimin ailesi yok yani bizim için yok
beni istemeye geldikleri gün yüzükler takıldıktan sonra gezmeye cıktık sahile orada hersey patlak vermiş beni istemediklerini fln söylemişler aileme anneme kızınız çirkin biz başkasını düşünüoduk ama ısrar edince geldik demişler aslında eşimin üvey annesi söylemiş öz babasıda susmuş sadece çok sorunlar arasında evlendik eşim evden ayrıldı size ev alacaz diye eşimden para aldılar gidip üvey kardeşine ev aldılar daha neler anlatmıstım burada bi topikte :sinifsinif:düğünede gelmediler görüşmüyoruzda en son aldıgım haberlere göre bana beddua etmişler oda tutmuş sara hastası olmuşum hastane hastane geziyormusum :umursamaz:
görüştüğümüz 1 ablası 1 abisi var eşimin öz annesi bide ama eşimde öz annesini 25 sene sonra görünce ısınamadım diyor pek görüşmüyoruz yani

tamam kuşumaklinialirimsmile hatta elife söylemeliyim didim ama sen uyumustun

Canım haberim yoktu bunlardan üzüldüm ama gerçekten hiç utanmamış birde bunu söylerken insan utanır biraz ya .
Boşver canım belkide böylesi daha iyi olmuş en azından baştan tavrını belli etmiş kadın görüşmemekte iyi yapmışsınız ..
Birde hastalık çıkarmış merak etme döner dolaşır onun ayağına takılır bunlar etme bulma dünyası artık.
Sen eşinle yuvanda mutluysan huzurluysan gerisini salla gitsin hiç bişeyide takma kafana tatlım .. opuyorumnanaktan :1hug:

Canım haberim yoktu bunlardan üzüldüm ama gerçekten hiç utanmamış birde bunu söylerken insan utanır biraz ya .
Boşver canım belkide böylesi daha iyi olmuş en azından baştan tavrını belli etmiş kadın görüşmemekte iyi yapmışsınız ..
Birde hastalık çıkarmış merak etme döner dolaşır onun ayağına takılır bunlar etme bulma dünyası artık.
Sen eşinle yuvanda mutluysan huzurluysan gerisini salla gitsin hiç bişeyide takma kafana tatlım .. opuyorumnanaktan :1hug:

takmıyorum zaten ama eşim çok üzülüyor düğün günü bile babasını sordu durdu geldimi fln diyee onun gözleri doldukca benim kinim arttı ahımızı aldılar zaten bizim nikala düğün arasında 2 gun vardı nikahımızın oldugu gün bu üvey kardeşi hırsızlıktan işten çıkarılıyor allah cezasını veriyor yavas yavas

takmıyorum zaten ama eşim çok üzülüyor düğün günü bile babasını sordu durdu geldimi fln diyee onun gözleri doldukca benim kinim arttı ahımızı aldılar zaten bizim nikala düğün arasında 2 gun vardı nikahımızın oldugu gün bu üvey kardeşi hırsızlıktan işten çıkarılıyor allah cezasını veriyor yavas yavas

üzülür tabi sonuçta babası o istemezmi en mutlu gününde yanında olsun
işte onunda anasının ettiği beddualar çıkıyor işte
ama kendi çocuğu üzerinde oluyor bu
hemde hırsızlıktan dolayı

üzülür tabi sonuçta babası o istemezmi en mutlu gününde yanında olsun
işte onunda anasının ettiği beddualar çıkıyor işte
ama kendi çocuğu üzerinde oluyor bu
hemde hırsızlıktan dolayı

evet ya yaptıgı yanına kar kalmaz kimsenin :umursamaz:

Back